Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 8281
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215525 Üzenet linkje2014-04-27 11:58:15  Válasz a #215521. hsz-ra

Maci!
A 27-es szobában laktunk, aminek hosszabb a terasza, utcára és szemben a domboldalra néz. Jókat bambultam reggelente a kávémmal a kezemben. icon_lol.gif

Hátránya lehet, hogy egyes szobák elég kicsik. A miénk is kisebb volt, mint a Hermes szobái. De a Renieriben ez a nagyobbak közé tartozik. Nekünk tökéletes volt. És az is szempont, hogy reggel nem is süti a nap, lehet a teraszon eszegetni. Igaz, tavaly ezt az elvemet feladtam, cserébe egy mesés tengeri kilátásért. icon_lol.gif Még úgy is megérte, hogy a kaját már a szobában költöttük el.

További hátrány lehet, hogy az alsó szint teraszai nincsenek szeparálva egymástól. Van akinek ez gond. De családias házikó ettől még, szerintem.
A ház tiszta, rendszeresen takarítanak, és ha gond volt, orvosolták rögvest. Ami nem előnye még, a hangos légkondi, amit mi nem használtunk, nem éreztük szükségét. Az egyik szomszédunk, ellenben igen, még akkor is, amikor 20 fok volt kint. - Kicsim, kapcsold már be a kondit, egy fokkal hűvösebbet szeretnék! Azt hittem megfojtom.... 1 fokkal! Ja, és persze kukacsalád nem is köszönt vissza egész héten, amíg ott voltak! icon_twisted.gif

# 8282
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215563 Üzenet linkje2014-04-28 00:26:08  Válasz a #215521. hsz-ra Előzmény #215521

Maci!
Semmilyen hátránya nincs a Renierinek, én magam is oda akartam idén befizetni, mert a Hermesre felár van (egyszerűen minőségibb, ha lehet így fogalmazni), csak opcionálisan foglalt volt. De hangsúlyozom, semmi rosszat nem hallottam róla (mint írtam, személyesen nem láttam), csupán a bennem kialakult sorrendet írtam le a sok véleményből leszűrve! Annyira emlékszem, hogy a földszinti stúdiók kicsik, és a kertből van a bejáratuk a balkonok felől, de ha pontosat akarsz erről tudni, inkább az ott megszállókra hagyatkozz, nekem is priviben írták ezeket, amikor még a Renieriben gondolkodtam.

# 8283
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215579 Üzenet linkje2014-04-28 11:28:31  Válasz a #215525. hsz-ra Előzmény #215525

Kszi! Mi is a 27-esbe leszünk. icon_smile.gif Ti mikor voltatok? Mert gondolom ha reggel nem süt oda a nap akkor délután viszont igen és nem tudom mennyire melegszik így fel.

kónyu: Én meg a Hermesbe akartam elsőnek, csak nem tudtam ,mert opcionálisan foglalt volt icon_smile.gif

# 8284
Yegenye
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215585 Üzenet linkje2014-04-28 15:41:01 

2012 augusztus végén a Hermes 23-asában laktunk. A szoba nagyjából nyugatra néz, ezért úgy voltunk vele, hogy csak a délutáni nap melegíti majd a szobát, nem lesz ott olyan meleg... aha... Amikor megkaptuk a szobát és benyitottunk, visszalökött bennünket a folyosóra a 32 fokos hőség. Cuccot lepakoltuk és mentünk Marcsihoz, majd a tulajhoz a klímakapcsolóért... icon_smile.gif Milyen hűvös is tud lenni az a klímás 26 fok... icon_smile.gif
# 8285
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215588 Üzenet linkje2014-04-28 16:41:23  Re:

MaciG írta:
Kszi! Mi is a 27-esbe leszünk. icon_smile.gif Ti mikor voltatok? Mert gondolom ha reggel nem süt oda a nap akkor délután viszont igen és nem tudom mennyire melegszik így fel.

Mi szeptemberben voltunk, ezért kicsit más lesz a nap állása nektek. Délután valóban odasüt a nap a teraszra. De nem voltunk ám otthon délután sosem. icon_lol.gif Reggel - délelőtt - mielőtt elmentünk besötétítettünk, de azért voltak napok amikor így is meleg lett bent. Nektek jó eséllyel kellhet a légkondi ha normális időjárás lesz. Van a teraszon egy napernyő, ami ad némi árnyat, de nem sokat. Amikor mi voltunk valaki eltörte, így a sajátunkat szúrtuk be helyette, a pár alkalommal amikor előbb hazaértünk. Jó tanács: pár egyszer használatos műanyag bilincset vigyél, és akkor oda teszitek, ahová akarjátok. Persze, ha nem lesz rossz, vagy nektek is lesz saját. Szemben van - illetve volt - egy nagy fa, és hamar mögé ér a napocska, és akkor már nem süt szembe. De nektek kicsit fentebb lesz, ez biztosan befolyásolja majd. Mi kibírtuk légkondi nélkül, és éjjel pedig kellemes volt a levegő. Ja, és este felé, mindig fújt a szél egy félórát, így rögzítsetek mindent, ami kint marad. Ezért vannak /voltak a terítőn a kövek, amit először nem értettünk. Ha egyéb kérdésed van, csak bátran, és jó nyaralást nektek!

# 8286
Delfini5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215594 Üzenet linkje2014-04-28 19:02:13 

Sziasztok!

Mi idén párommal a Hermesben szállunk meg. Tavalyi rossz emlékekből kiindulva kérdésem az lenne hozzátok, hogy mennyire forgalmas az apartman előtt elhaladó út? Van e zajongás, bulizás a közelben vagy nem jellemző?
...
Más jellegű kérdésem pedig az lenne, hogy ti hol béreltetek autót?

# 8287
Yegenye
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215598 Üzenet linkje2014-04-28 19:44:53 

delfini5 írta:
Sziasztok!

Mi idén párommal a Hermesben szállunk meg. Tavalyi rossz emlékekből kiindulva kérdésem az lenne hozzátok, hogy mennyire forgalmas az apartman előtt elhaladó út? Van e zajongás, bulizás a közelben vagy nem jellemző?
...
Más jellegű kérdésem pedig az lenne, hogy ti hol béreltetek autót?

Az első kérdésre tudok válaszolni... Hacsak azóta, amióta ott jártam nem építettek az apartman elé egy nyolcsávos autópályát, négy diszkóval, akkor nagyon csendes lesz az utca. icon_smile.gif

Talán a legnagyobb zajt egy fekete ruhás öreg néni csapta, amikor a botjával végigkopogott az aszfalton... icon_smile.gif Ja, meg egyszer ugatott egy kutya. icon_smile.gif

Skála legforgalmasabb útja kb. annyira forgalmas, mint egy itthoni, 1000 fős falu hétköznap. A Hermes utcája meg egy kis utca... Csend és nyugalom van.

Ha a Granddal mégy, Marcsi segít autót bérelni.

# 8288
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215611 Üzenet linkje2014-04-29 01:11:59  Válasz a #215579. hsz-ra Előzmény #215579

Maci!
Akkor kiperkálod nekem a Hermes felárát és cserélünk icon_smile.gif
delfini!
Hermes csendes, mi nyitott ajtónál aludtunk (május vége-júni eleje, ajtón elhúzható szúnyogháló).
Autóbérlés: Pefanis. Laza, korrekt!

# 8289
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215612 Üzenet linkje2014-04-29 08:32:31 

Most nézem ,hogy kónyu 24 nap múlva megy...nagyon irigyellek,és kiváncsi vagyok,mit tudsz még fényképészetileg kihozni ebből a harmadik útból!Jól számoltam,ugye?Várom az albumokat!
# 8290
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215613 Üzenet linkje2014-04-29 08:56:34  Válasz a #215588. hsz-ra Előzmény #215588

kösz ismét. Most már azt hiszem mindent tudok. icon_smile.gif Esetleg még ha van képed a konkrét szobáról, azt megnézném.

kónyu: Az a baj, hogy mikor te mész én még belefagynék a vízbe icon_biggrin.gif

# 8291
Montypython
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215616 Üzenet linkje2014-04-29 09:55:42 

Kalimera! Végigolvasva a korábbi hozzászólások jó részét,néhány kérdésem lenne(lehet,hogy le vagyon írva valahol,csak elkerülte a figyelmemet),a víz hőfoka érdekelne június végén-július elején ,mivel ebben az időpontban még nem jártunk Göröghonban,általában augusztusban fürödtünk és az Égeiben. Másik kérdésem,parkolási lehetőség a Renieri apartman előtt.Köszönöm. icon_smile.gif :
# 8292
Lujzia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Utazás véget ért:
Lefkada, Nidri
#215617 Üzenet linkje2014-04-29 10:25:40  Válasz a #215616. hsz-ra Előzmény #215616

# 8293
Montypython
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215618 Üzenet linkje2014-04-29 10:42:52  Válasz a #215617. hsz-ra Előzmény #215617

Köszönöm! icon_smile.gif
# 8294
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215626 Üzenet linkje2014-04-29 15:14:54  Re:

MaciG írta:
kösz ismét. Most már azt hiszem mindent tudok. icon_smile.gif Esetleg még ha van képed a konkrét szobáról, azt megnézném.

Van képem a szobáról, bár sietve, már induláskor elkattintott, nem albumképes. A lényeg viszont látszik. Küldjél nekem priviben emilcímet, és elküldöm neked. Neten nincs fent, így egyszerűbb lenne.

# 8295
Totimike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#215628 Üzenet linkje2014-04-29 18:59:11 

Konyu! 24 nap mulva jossz?? melyik utazasi irodaval, ha nem titok? icon_biggrin.gif csak azert kerdezem, mert a lanyom es a baratja is maj.24/tol jon, grand tourssal.. (nyiregyhazarol) icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 552 553 554 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu