Miskolci!
Már csak az hiányzik, hogy a saját fotóimmal versenyezzek Egyébként bár új masinám van a lányom jóvoltából, mivel idén sofőr hiányában pihisebb 2 hetet tervezünk, a fotólehetőségek tárháza is szűkebb lesz. De ez nem jelenti azt, hogy nem kattintgatok, csak talán máshogy, még magam sem tudom
Timike!
Grand Tours, Hermes, budapesti felszállással. Akkorra kopasz leszek friss borostával És rohadt fáradt az utazás után, de boldogan felszabadult már a kompra szállás utáni frappézás pillanatától!
vegre ide is eljutottunk...Myrtos beach.. tenyleg gyonyoru, de en nem tudom miert de azt hittem, hogy homokos part.. de feher kavicsos. de igy is gyonyoru.
Myrtosig minden akadaly nelkul eljutottunk. ott viszont ez a tabla volt:
szoval innen eszak fele menni nem lehet. De gondolom a keleti oldalon igen, legalabbis ilyen informaciokat hallottunk, de nem tudom, hogy mennyire igaz..
Katelios, argostoli felol.. egyebkent mig a beachen voltunk hallottuk is az utjavitast.Konyu hogyan tortenik a kompozas? A busz is atjon a szigetre? A kompjegyet a sofor megveszi az utasoknak?
Timike!
Asszem, úgy volt, ahogy írod, de ha a Grand fórumán megkérdezed Marcsit, ott folyamatosan jelen van, pontosabban is emlékszik, és naprakész
gemike!
Mi mindig május végén-június elején megyünk 2 hétre.
Köszi az infókat... én nagyon bízom benne, hogy a szezon végére mindent sikerül helyreállítani (az utakat és a Platia Ammoshoz vezető részt). Szomorú lennék, ha bármi szép kimaradna emiatt.
Koszi szepen.. pedig csak telefonnal keszultek a fotok. Facebook ismerosok meg is kerdojeleztek a fotok valodisagat,merthogy tul szep hogy igaz legyen.
Sajnos akkor helytállóak az infók,köszönjük a megerősítést,remélem hamarosan megcsinálják az utat,mert igen nagy lesz az északiak felzúdulása a bedűlő turizmus miatt.