Sziasztok! Valaki megtudná mondani,hogy a Jón-tengeri fakultatív kiránduláson a hajó kiköt Nidriben? Ha igen akkor kb. mennyi időt fogunk ott időzni? Köszönöm!
Molyhoska! Mi tavaly voltunk ezen kirándulni annyi volt hogy leszálltunk a buszról és nemsoká már indult is a hajó.Akkor tudtunk itt szétnézni mikor már hazafelé jöttünk.
ahogy Tolo mondja...a kirándulás maga Nidriből indul,vagyis odáig elvisznek busszal ,majd átszálltok a hajóra és onnan indul a Jón tengeri túra.Viszont ha Apollonnal mentek,a visszaúton el kell mennetek Nidribe-ha jól emlékszem,már volt erről szó itt-ott vártok a sofőrők pihenőjére,ez 1-2-3 óra.Addig bőven szét tudtok nézni...
Köszönöm! Nem tudtam,hogy busszal levisznek Nidribe,nem olvastam el elég pontosan a leírást,de most már legalább ezt is tudom Igazából mi tavaly Lefkadán nyaraltunk Nidirben és ott összeismerkedtünk egy görög boltossal.Neki szeretnénk egy kis hazai pálinkát vinni ajándékba csak nem tudom mennyi időnk lenne arra,hogy a kikötőből elsétáljunk a boltig ami amúgy a sétáló utca elején van. Már nagyon várjuk a nyaralást ami nekünk inkább nászút lesz .
szilvus,most olvastam a kérdésedet.Mi annak idején voltunk ezen a kiránduláson,emlékszem,nem volt olcsó,és arra is emlékszem,hogy nagy élmény volt nekem,én mindenképpen javaslom!Lefkada legszebb partjait,beachait járja a hajó.Mi-mivel főszezon volt Egremnin kötöttünk ki,Porto Katziki mellett csak elmentünk,de ez szezonfüggő-.Csodás ez a rész,bár a Paxos,Antipaxos kirándulás is szép-azt is ajánlom,de ez a Jón tengeri nagyobb volumenű...
Miskolciutas! Köszönöm szépen a választ! Ha jól emlékszem tavaly ti is Lefkadán voltatok,talán ugyanazzal a turnussal amivel mi. Legalábbis úgy emlékszem az utazó listán ,hogy te is akkor mentél,de lehet,hogy keverlek valakivel. Mi idén a GT-vel utazunk,nem tudom ők hogyan oldják meg.Idén nincs olyan sok időm fórumozni sajnos.
Aki a Grandtourssal utazott már Pargára azoktól szeretném megkérdezni,hogy itt is összevontan történik az utazás a Lefkadás nyaralókkal ,ahogyan az Apollon Travelnél? Vagy csak Pargára megy a busz? Köszönöm!
molyhoska,ez olyan görögös dolog,lehet,hogy akár egy órát is vártok a hajón,az is lehet,hopgy felszálltok és rögtön indul...szerintem a pálinkaátadást hagyjátok az utolsó napra,a hazajövetel előttre.Mondjuk az a déli órákban lesz,de emlékeim szerint nyitva volt minden bolt
Szerintem a Granddal még senki nem ment Pargara-az idei az első évük ott.De biztos,hogy nem mennek összevontan Lefkadara,mert nincs ott érdekeltségük.Szerintem csak Pargara mennek,de oda sokan.Nézem a foglalásokat,hát nagyon megy!Sikerült nagy reklámot csinálni ennek a városkának!(Mondjuk meg is érdemli!!!)
Breki és Miskolciutas köszönöm nektek a válaszokat most már 100% hogy erre tuti befizetünk.
Molyhoska nekünk is nászút lesz + egy tengerparti fogadalomtételünk lesz még kint. Már mi is nagyon várjuk annak ellenére, hogy már jártunk itt de felejthetetlen élményeket szereztünk itt.