Tomi ez tényleg tök jó kis oldal, meg is örültem a 285-ös EURO vételárnak, de sejtettem, hogy nem stimmel valami, az utcsó előtti rublika a legutóbbi frissítés napja, ami ennél a tételnél még 2012-es adat volt, úgy-hogy ezt azért érdemes figyelni Ahogy látom, a legolcsóbbak szerencsére itt vannak a közvetlen közelemben. Be is tettem az oldalt a kedvencek közé!!
Most már én sem tudom, mikor kéne beeuróznom, mert ide-oda ugrál . mondjuk 265-re már úgysem megy le
Én néhány napja vettem 312-ért és örültem hogy olcsóbban vettem. Ma voltam egy bevásárló központban ahol 308... No comment...
Pedig majd még én is szeretnék venni, de hogy mikor?
Persze az egész költségvetésben ez a pár ezres nem sokat nyom a latban, de azért mégsem azért szurkolunk, hogy még feljebb menjen az árfolyam
Persze ha maradunk a 265-ös standardnél, ami lehetne is, de most és itt nem politizálnék, akkor azért a 45,-Ft eurónként már számítana
De ez csak elmélet, ennyire nem borít ki ez az ugrálás, csak hát sok kicsi...!
ugye jó kis oldal,minél többször nézel rá az árfolyamra annál tanácstalanabb leszel,úgy figyeltem meg talán kora délután picit erősödik a forint.Ezt azért nem lehet általánosítani az úgy túl egyszerű lenne.
Az árfolyam figyelése felesleges! Ha eldöntötte az ember akkor váltson, ha meg nem akkor várjon!!!
Miért jó magunknak 1-2 ezer Forint estleges nyereségért, vagy éppen veszteségért gyomor fekéjt okozni? Nagyságrendileg max. 10.ezer Forintot lehet nyerni illetve veszíteni. Ennél többet lehet spórolni egy jól megválasztott időben lefoglalt szállással!
Az árfolyam figyelése felesleges! Ha eldöntötte az ember akkor váltson, ha meg nem akkor várjon!!!
Miért jó magunknak 1-2 ezer Forint estleges nyereségért, vagy éppen veszteségért gyomor fekéjt okozni? Nagyságrendileg max. 10.ezer Forintot lehet nyerni illetve veszíteni. Ennél többet lehet spórolni egy jól megválasztott időben lefoglalt szállással!
Csak hogy még egyszer elolvashassuk
Egyébként természetesen nem felesleges az árfolyam figyelése, max Mo-n úgysem találunk tendenciát benne
Egyébként meg nem is olyan régen elég volt várnom 2 hetet a lányom 1000 fontjának beváltásához, és éppen 22 forintot nyertem fontonként, ami ugye testvérek közt sem 1-2 ezer Ft, hanem pont 22000,-! Ötöde a befizetett kefaloniai 2 hetes nyaralásunknak 2 főre Ez persze nem általános, nyilván nem is volt túl tudatos, csak nagyon alacsonynak találtam a font árát, és nem kellett sürgősen forint. És az is biztos, hogy nagy mértékű forintromlásra nagyobb az esély mostanság, mint javulásra, ezért nagyot nem veszíthet vele az ember, ha mielőbb megveszi.
Az mindenesetre tuti, hogy az árfolyamnyereségnél sokkal többet nyerhetünk a jól kiválasztott, előre megfontolt first minute utakkal pl., vagy mondjuk egy last minute-tal! Ebben asszem egyetérthetünk.
Ja, és a lényeget nem írtam: nekem arra kell, hogy adott napon megnézzem, hogy hol a legolcsóbb, bár mint írtam, eddig egy-másfél óra elég volt a körsétára a belvárosi valutaváltó háromszögben, hogy megtaláljam a legolcsóbbat, először tesztelem a napokban Tomi oldalát.
Én a mai napon letudtam a beváltási problémát. Ibusz iroda. És még ahogy a napi árfolyamok állnak szerintem a 208ft. nem is rossz. Egy újabb lépés kipipálva a feladatlistából.
Szép sorban haladok afelé, hogy mire eltelik ez az ötven egynéhány nap már semi mással ne kelljen foglalkozni csak a nyaralás élvezésével. Addig meg azt élvezem, hogy mindig valami lépéssel beljeb vagyunk. Innentől már nem érdekelnek a deviza árfolyamok, mert úgy érzem a lehető legjobb döntést hoztam.