Sziasztok!
Az idei nyaralásunk Rodoszra van kitűzve.Szeretnék néhány információt a repülős útról.Tényleg olyan kaotikus a Samairrel mint a fórumon olvastam.Segítsen aki tud .Köszi
#2159812014-05-08 08:15:26 Válasz a #215816. hsz-ra
MIRE VAGY KIVANCSI ?
mostmegyek 22-en, de csak egy hetre, annak ellenere hogy utalom Rodoszt a tömeg miatt. Viszont halal olcso ajanlatot kaptam, igy lemegyek.
Hotel a varosban (ezert is döntöttem) ismerem a terepet-
Rodoszon ami maga a gyülölet az a repter !
Ha visszaolvasol rajössz .
Egy vendeglö, ami egyedül oda vonz, es maga az ovarosi utcak (ott is van 2 kedvenc vendeglöm)
Tilosra atmenni nem fogok, mert a nyaron motorral megyek amugy is , es nem reszkirozok egy rossz viharos idöt, ami miatt esetleg nem indulnanak a hajok, es nem tudnek visszajutni = a repterre kijutni !!
a forum vezetöi elintezhetnek, hogy direktbe is lehessen die Fotokat feltölteni !!!
#2160332014-05-10 09:12:52 Válasz a #216032. hsz-ra
na most ez így, ebben a formában biztosan nem igaz, még a minden szubjektív-változót beleszámítva sem.
lindos, a hét forrás, monolithos és tág környezete, Kritinia környéke, a kis hegyi falvak, a több helyütt meglepően zöld és buja növényzet, a felszíni formák, prasonissi kettőssége...mind-mind különlegesek, nyugodtak, barátságosak, csodásak.
úgyhogy továbbra is tanácsolom, hogy ha egyszer ott jársz, menj el még messzebb a reptér-főváros-faliraki háromszögből, ha kíváncsi vagy egy másik rodoszra is.
delben jöttem vissza, tömören csak annyit, eletembe be nem teszem többet a labam Rodoszra.
Ha nem tudtam volna atmenni Tilosra 5 oranyit , ( a valsztasok miatt volt egy extra hajo beallitva ) az egesz kiadott penz semmit nem ert volna .egy fabatkat sem .
ennyi
Mamó!
Ez Attól függ hol kapol helyet az irodánál.Több gépen is van bérelt helyük.Nekunk úgy volt múlt pénteken az Unitravellel,hogy 5kor menetrendszerinti wizerrel majd hétfőn módosítottak hogy 11,30 travelservice.