Hosszú gondolkodás után sikerült eldöntenem, hova megyek nyaralni Zakhintos vagy Lefkada, és győzött Lefkada, egyedül megyek és nem kell felárat fizetni. Már be is fizettem szóval már biztos. Érdeklődni szeretnék, hogy Nidriben milyen a tengerpart lassan mélyül szokott e nagyon hullámozni? Továbbá érdekelni Porto Katsiki , Egremi, Aghilofili? Ezeken a helyeken hirtelen mélyül e a víz és szoktak e nagy hullámok lenni?Milyen fakultatív programok vannak az Appolon travelnek és van e nekik fakultatív programjuk Kefaloniára? Nagyon szépen köszönöm mindenkinek kellemes szép délutánt kívánok!
Hidalgo végül eldőlt Lefkada vagy Zakinthos, már régen írtam itt a fórumon és te nagyon sokat segítettél nekem éppen, most néztem meg a Youtubon a Fantastic Cruise utat Nikolassal, köszönöm szépen ez super nekem ez teljesen megfelel, nagyon szép strandokra megy a hajó. Üdvözlet Borzi. Képzeld 32 ezerből össze jött nekem Lefkada és nem kellett felárat fizetni a Filio apartmanba ,már be is fizettem . Most még megnézem a 5 Szigettúrát is a Youtubon. Köszönöm .Mindenkinek köszönöm az információkat!
#2159652014-05-07 16:58:16 Válasz a #215964. hsz-ra
Akik tényleg segítettek, sajnos vannak olyan emberek, akik azt írják, hogy olvassak vissza, de sajnos arra nem találtam rá, hogy lassan mélyül e a tenger vagy hirtelen, vagy nagy hullámok szoktak e lenni. Tapasztalatra lettem volna kiváncsi, akik már voltak Lefkadán és információval tudnak szolgálni, de azért köszönöm!
#2159782014-05-08 00:39:25 Válasz a #215965. hsz-ra
Nidri lassan mélyül, de felejthető. Agiofili, Egremni és Porto Katziki arányleg gyorsan, már pár méter után ellep. Apollon (vagyis gondolom Paja) fakultatívjai asszem létszámfüggőek, de Nidri partjáról számtalan szervezett hajóút indul mindenfelé, köztük Kefaloniára is!
rollo egyébként nem véletlenül ajánlotta a keresőt, nem azért, hogy kioktasson, hanem melegen ajánlott, sokat lehet belőle tanulni!
Általában azt tapasztaljuk, hogy az utazók megkeresik a megfelelő topikot, és vevőszolgálatként használják. Ha ezt jelzik nekik, megsértődnek, pedig a fórumszabályzat elolvasása alap kéne legyen.
Szóval kérdezz nyugodtan, csak konkrét legyen, ne a látnivalók iránt érdeklődj (tudom, nem ezt tetted, csak példaként írom!), aztán csak lesz valaki, aki tudja a választ, és kedve, ideje is van válaszolni! Fő a türelem
És nem kell kihangsúlyozni, hogy kinek nem köszönöd meg, mert az összes fórumozó együtt mozgatja a topikot, a sok adat és infó mindenkinek együtt köszönhető - kinek jobban, kinek kevésbé
Köszönöm szépen, az információt így mostmár tudom Nidribe lassan mélyűl a tenger, nekemj pl ez fontos és nem találtam erre információt. Pl te is sokat segítettél emlékszem rád Kefaloniáról írtál sokat. Egy kis férre értés régebben írtam már ide a fórumba, és mindenki nagyon segítőkész volt azt köszöntem meg. Nem arra céloztam, hogy nem ír senki . Köszönöm szépen szép napot!
#2160142014-05-08 23:05:22 Válasz a #215965. hsz-ra
Nekünk is Nidrin volt a szállásunk, igaz csak egyszer fürödtünk ott, mert nem igazán volt strandolás szempontjából szimpatikus a hely (keskeny part, sötétbarna színű kavics és nullára feküdtek egymástól az emberek) és ott gyorsan is mélyült a víz. Legalábbis nekem az már az, ahol 3-4 méter után ellep a víz. Nem tudom, hogy melyik részén volt lassan mélyülő.
Tulajdonképpen Lefkada majdnem összes strandját gyorsan mélyülő víz jellemzi (kivéve Vassillikos homokos partját), de ettől függetlenül gyönyörű hely.
#2160232014-05-09 13:36:51 Válasz a #216014. hsz-ra
Wucy!
Köszönjük a beszámolód, jó volt olvasni, irigyellek a grillezős vacsiért, azt nagyon tudnám élvezni És jól néztek ki a koktélok is.
Milost legközelebb ki ne hagyjátok, nagy kedvencem!
Nidriben meg nem a partja a vonzó számomra, hanem hogy csak egy ugrás Meganissi komppal:)
Relax!
Mi sem nagyon szoktunk Nidriben beachelni, mert a part nekem sem jön be! Ha mégis, az max akkor lehetett, ha hazaérkezve valahonnan vacsi előtt még leugrottunk a partra. Azt is inkább régebben, amikor még nem volt telepakolva nyugággyal, tavaly már csak 1x próbálkoztunk, éppen 2 fekvőhelynyi területet találtunk, de miután a pofánkba fújták a füstöt, inkább összekaptuk magunkat és más foglalatosság után néztünk Mi egyébként mindig a nagy kanyarban kerestünk némi helyet, ott sekély volt a víz, de csak lábat áztatni volt jó. Ha valamiért Nidriben ragadtunk, Laka beach volt a végállomás a Genin, ami életem legkedvesebb sznori- és pihibeache a mai napig. Az odajutás babrás, de mi megoldjuk aszkéta-üzemmódban
Ja, és Wucynak egy kérdés: a 2-i napnál írsz Kassiopiról, amiről nem tudok Lefkadán. Korfun kívül itt is van, vagy csak valami elírás?