Azután érdeklődnék,hogy tudja -e valaki,hogy a grandtoursnak vagy a firstravelnek a hét melyik napján van a hajókirándulása Itthaca-ra?szeretnénk előre lefoglalni autót és a hajókiránduláson is szeretnénk részt venni,így ha valaki tudja légyszi segítsen!
Köszönöm
Azután érdeklődnék,hogy tudja -e valaki,hogy a grandtoursnak vagy a firstravelnek a hét melyik napján van a hajókirándulása Itthaca-ra?szeretnénk előre lefoglalni autót és a hajókiránduláson is szeretnénk részt venni,így ha valaki tudja légyszi segítsen!
Köszönöm
Ithakára péntekenként lehetett menni két éve, szerintem nem változott. Nem irodafüggő, a hajóra bárki vehet jegyet.
#2160452014-05-11 11:45:18 Válasz a #216044. hsz-ra
Ananda!
Szerintem mindegyik kölcsönző megbízható!
És lehet, a Pefanisnak is lesz autója, mikor mentek, elképzelhető, hogy csak a neten nem adnak ki többet, hogy személyesen is lehessen bérelni.
Bár főszezonban lehet gondod.
#2160682014-05-11 17:37:19 Válasz a #216066. hsz-ra
A déli irányból való megközelítés tavaly problémamentes volt(Lixourin keresztül,a Xi irányába,Havriatan keresztül az út is jobb,igaz van rövidebb lehetőség is,de ez gyorsabb, a Petani felől csak eltévedni lehet,navik nem érnek semmit,de tavaly már leírtam hogy Rifiből hogyan lehet eljutni gyorsan a PL.a.-hoz.A térképen,navin ugyanolyannak jelölt utak nagy része azon a szakaszon egyszercsak személyautóval nem járhatóak!
Az Ammoshoz az utölsó 2 km gyalult hegyoldal szépen lassan le lehet csurogni gond nélkül.
Ez mind tavalyi, meg azelőtti taposztalat,de mire oda jutunk lesz úgyis friss hírünk
#2160862014-05-11 20:19:38 Válasz a #216068. hsz-ra
"a Petani felől csak eltévedni lehet" - nekem nem tűnt arról sem bonyolultnak. Kanyargós az út az tény, de szvsz ha a Xi-re nem kíváncsi vki, odatalál északról is