Kedves Konyu!
sokminden kimaradt, ahogy Milos is. de ez meg egy ok arra, hogy megint Lefkadan nyaraljunk egyszer.
Maris riasztottam Joxot, remelem kijavitja a hibamat . elnezest kerek mindenkitol
#2160272014-05-09 18:04:34 Válasz a #216025. hsz-ra
Most sétáltam el az Apollontravel előtt, 10 nap (7 éj) busszal 29900,-Ft/fő
Nem is rossz ár!
Wucy!
Ha 1x már jártál Lefkadán, másodszor is leszel Akkor majd jelentkezz, és adunk tippeket, hol szálljatok meg, és mit nézzetek még meg
Addig is remélem, beválik az idei nyereményetek (Ha jól rémlik, Thassos, ugye?!), ott is vannak csodás helyek!!
És gratulálok a gyűrűzéshez is
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy Nidri strandja tele van pakolva napágyakkal? Vagy azért van hely, ahova le tudok telepedni a kis törölközömmel? Nagyon keskeny a part? Köszönöm
Bárhol leteheted a törölköződet. Nekünk elvileg olyan szállásunk volt aminek saját tengerparti szakasza volt, de a tulaj itt is elakarta kérni a napi 5 Eurót. Aztán megmagyaráztuk neki, hogy vegye már észre, hogy az Ő szállásban lakunk
De visszatérve simán vannak helyek ahol lepakolhatsz
üdv! egy apró segitséget kérnék! megakartam nézni a google maps-ban hogy milyen messze vannak nidritől a strandok pl porto katsiki-egremni-vassiliki- stb. de némelyiket beirtam az útvonal tervezőbe és nem tudta értelmezni vajon ez mért van? vagy van esetleg valami más ahol utána tudnék nézni?
#2161332014-05-12 23:18:00 Válasz a #216100. hsz-ra
borzi!
Én tavaly nyáron nem nagyon találtam fekvőhelyet Nidrin a beachen, első próbálkozáskor 2 öregasszony mellett találtunk 2 törölközőnyit, de 10 perc után arrébb szedelőzködtünk, mert ipari mennyiségben kezdtek füstölni. Úgy 50 méterrel arrébb sem maradtunk sokat, mert kis idő után ott is a szánkba telepedtek Kérdés, mennyire viseled el a tömeget (mert Nidri partja szinte végig egy fekvőhelynyi széles, és egyfolytában a fejed felett jönnek-mennek), meg ha a másik lába néha a Te törölköződre lóg, mi inkább áthelyeztük a Lakára a székhelyünket. És mi előszezonban voltunk, de így is nagyon zsúfoltnak találtuk.
De nem elriasztani akarlak, van akit nem zavar a tömeg, pl. azokat sem, akik rendszeresen napestig ott fekszenek a parton
Exact!
Melyik részén laktatok Nidrinek? Én nem emlékszem olyan partszakaszra, ami saját területen lett volna. Nem Perigiali részre gondolsz? A kikötőtől melyik irányba szálltatok meg?
Egyébként Nidrinek nem a partja a vonzereje
Szia! Én a Filio apartmanba fogok lakni. Előszezon június 2.-án indulok. Akkor már járnak Nidriből a hajó túrák? Tényleg Konyu te már annyira ismered a Jón szigeteket, ahogy érzem nagyon sokat voltál. Nagyon földrengéses terület? Van egy kis pánik bennem. Utazásod alkalmával volt, hogy voltak kisebb nagyobb rengések? Természetesen bárki tapasztalatára kiváncsi vagyok. Köszönöm
szia Borzi!
Mi tavaly Zakynthos-on tapasztaltunk földrengést. ami nem tartott max. 2-3 másodpercig, éppen az apartman folyosóján mentünk kifele amikor mintha valaki végigrohant volna a felső szint folyosóján. Mi megijedtünk mivel először tapasztaltunk ilyesmit, de ahogy mentünk tovább és találkoztunk emberekkel (föleg a helybeliek) senki nem pánikolt még csak meg sem ijedtek, olyannyira nyugodt volt mindenki,hogy már kezdtünk is kételkedni benne,hogy valóban földrengés volt e. Az id.vez. azt mondta,hogy szinte havonta előfordul.