Tavaly mi fõszezonban találkoztunk elég "sok" medúzával.
Mivel elõször láttam ilyen teremtményt eléggé megijjedtem (féltem tõlük) de aztán rájöttem h õk jobban tõlem!
És csak akkor lehet velük találkozni ha mélyen bemész a tengerbe! Mi egy gumimatracról csodáltuk õket egy idõ után már, igaz mindig gondosan ügyeltem arra, hogy ne én legyek elõl!
Partközelben viszont csak magatehetlen jószágok voltak. Sõt helyi lakosok még "játszottak" is velük!
Attól rémültem meg, hogy már csak 86 nap, és mennem kell! Ilyenkor már úgy érzem, hogy sürget az idõ, és még ezt sem intéztem el, még annak sem néztem utána, stb...
De ugyanakkor meg legalább ugyanennyire várom is. Kettõs érzés.
Ismerõs az érzés, csak engem a nyár végén kap el. De jó látni a számlálót: nekem már csak 114-t mutat és Nei Pori! Bár most döbbentünk rá, hogy a nagylányunk meg érettségire jelentkezett és reméljük az indulásig végez vele. Majd lobbizok az igazgatónál, tegyék be az elsõ osztályba.
Ugye Te kérdeztél tõlem Makrygialosról? Írtam neked egy választ, de valamiért visszajött a levelem... Ha gondolod és tudsz adni egy másik elérhetõséget akkor szívesen írok neked Makrygialosról.
Na majd kíváncsi leszek találkozunk-e meduzákkal
Egyszer összeakaszkodtam egy tarisznyarákkal de elfutottam a végén
Amúgy érdekelnek a tengeri állatkák... Na majd kiderül
Ezekhez a képekhez még hozzáadhatunk 10 év fejlõdést, és akkor megkapjuk a mai Nei Porit!
Milyen üres így az a sáv, ahol ma már a tavernák, bárok kerthelységei állnak. Meg persze a parton is végig néhány szakasz kivételével, naprnyõk, napágyak sora vár.
Na kíváncsiak leszünk mennyit változott a környezet
A kép alapján majd körbelesünk és hasonlítunk :
Már ez is egy kihívás lesz, hogy megnézzük a változásokat
Egyik kollégám most érdeklõdött nálam, hogy mikor és hogy megyünk Göröghonba. Hááát... említettem neki hogy mi is csak a szemfülességemnek, vagy fülszemességemnek köszönhettük hogy sikerült az utat lefoglalnunk...
Azért majd drukkolok nekik. Ha arra járunk talán kinézünk az utazás kiállításra és meglessük, hogy olyankor még mit ajánlanak az irodák
Valcsi! A számlálót azóta is folyamatosan lessük
Neked is nagyon jó nyaralást...
Görögül Neoi Poroi-ként olvashatod, de mivel a görög nyelvben az oi betûösszetételt i-ként ejtjük, ezért átírata Nei Pori, és így is ejtjük. Semmi esetre sem Neo Pori.
Köszi a gyors választ! Sok prospektusban Neo Pori van írva, ezek szerint hibásan. Egy fotón láttam Nei Pori közuti tábláját és akkor keveredtem meg, de most már egyértelmû. Laci