Infó azoknak, akik A Grand tours-szal akartak utazni Pargára, de lemaradtak. Úgy látom, hogy az Aleca apartmanban a Grandnak sikerült egy újabb szobát kibérelni. Jelen állás szerint a szoba szabad július 1-től szeptember 2-ig és szeptember 16-tól október 7-ig.
1./A Kryoneri Beach-ről, annak a kikötő felé eső széléről légvonalban, kb. 80 méter. Ebből úszás 25 méter, gyaloglás sekély/ nyakig érő vízben 55 méter. A legnagyobb vízmélység: 2 méter. Cipőt átvinni, mert a a sziget
száraz tűlevéllel borított.
2./ További lehetőség: úszógumi, gumimatrac.
3./ Lehetőség vízijárművel:rövid megbeszélés (alku) bármelyik, a kikötőben éppen jelenlévő vízitaxissal , abban is megállapodva, hogy mikor lesz a retúr. Viteldíj max: 2 Euró természetesen ez az oda-vissza útra értendő.
Rá kell szánni legalább egy órát mert gyönyörű.( vissza-panoráma Parga felé, kolostorrom, kápolna, a beach felé eső részen talán még kicsi állatkert, ezen a részen egy pici kápolna is).
Lehet, hogy a csónakos a visszaúton felvesz és ugyanazzal a lendülettel átmegy a Valtos standon lévő utasaiért is.Az élmény igy még teljesebb, hiszen a velencei erődöt a vízről láthatod.
#2162602014-05-15 13:50:28 Válasz a #216257. hsz-ra
én simán mezítláb rohangásztam ott eszembe se jutott cipőt vinni,
ha az ember búvárszemüvegben nézi az utat szinte végig lehet menni, de elég kacskaringós nézni kell, hogy hova érdemes lépni
Az ilyen képeken látszik is, hogy hol vannak sziklák a víz alatt merre érdemes menni.
Én mondjuk először elúsztam a bólyáig és annak vonalában a sziget felé, de visszafelé így jöttem búvárkodva és majdnem mindig leért a lábam.
Kedves Parga rajongók!
Először utazunk Pargara, jún. 9-i indulással, egy hétre. Úgy alakult, hogy csak ketten leszünk a kocsiban, és utitársakat keresnénk. Esetleg csatlkozna valaki?
Ha valaki akar esetleg autós utazáshoz társulni júl 22-től aug 5-ig van szállásunk, akkor írjon a dobaki2@gmail.com címre. Egy új Mazda 6 autóval megyünk.