Sziasztok!
Június utolsó hetében megyünk Nei Poriba.Még nem nyaraltunk főszezonon kívül,ezért szükségem lenne pár infora a hőmérsékletről.Eléri a 28-30 C-t??Esik?Pakoljunk meleg ruhát is?Hideg még a tenger?
Kevesebben vannak?Nyitva vannak az üzletek,éttermek, vagy csak egy pár mint májusban?Fakultatív programok indulnak ugyanúgy?
Akik nyaraltak már hasonlóan június végén osszátok meg légyszi velem tapasztalataitokat, köszi.
#2164032014-05-18 19:32:08 Válasz a #216372. hsz-ra
Hihi Ez aranyos volt.... Mi még sosem voltunk Június utolsó hetében, mindig Júni első, vagy második hetében voltunk. Amikor Ti mentek, sztem az már nem is annyira előszezon... Már nekünk is meleg volt 30-34 fok, és mindig fürödtünk, mi is és a gyerekek is. Én még este rájuk húztam kardigánt, de mi azt sem... ne aggódj. Nem lesz Poriban "hullaszag" sem, nem szokott, mindig sokan vannak. Jó lesz az, hidd el. Mi már haza jövünk, mikor Te indulsz ...
Szeptember elején még javában tombol a nyár. Szerintem a víz ilyenkor a legjobb. A tömeg ekkorra megcsappan. A gyermekes családok az iskolakezdés miatt már haza utaznak, de azért nem lesz kihalt. Jó idő szokott lenni még ilyenkor. Esetlegesen előforduló záportól meg nem kell megijedni. Az jön és megy. Utána ezerrel süt a nap és lehet tovább strandolni. Ettől még nem hűl le a tenger.
A "nagy közösségi oldalon" írta aki ott lakik, hogy 25 fok volt tegnap,napoznak, a bátrabbak már fürdenek. Tömeg nincs, de azért szépen alakul
Bár nekem mind1, csak süssön a nap,ott legyek, és ne kelljen dolgozni menni 16 napig....
Sziasztok!
Június 2-án megyünk nei poriba 8 napra!Valaki nyaralt már a hotel olympion melathronba???Kíváncsi lennék milyen a szálloda.Képek alapján szuper!Időjárást esetleg hol tudok nézni ami persze hasznos is lehet.Bármi hasznos tanács jó lenne!!Előre is köszi!
Üdv:Helgu
Nagyon szép idő igérkezik az elkövetkező hetekben. Beköszönt az igazi nyár.
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni: http://greekland.hu/gorogorszag/index.php?oldal=idojaras
Tapasztalatom szerint mindig jobb idő van, mint amit előre jeleznek. Néhány fokot mindig rá lehet tenni pluszban.
A szállodát sajnos nem ismerem, csak kívűről láttam.
Legutóbb Gudli szerkesztette (2014-05-20 20:26:59), összesen 1 alkalommal
Igen, mi is június elején voltunk. Platamon ott van a szomszédságban. Oda érdemes átmenni. Gyönyörű hely. Ott a kikötő a vár. Rengeteg üzlet, étterem taverna a parti sétányon. Este nagyon hangulatos. Jár kisvonat is, de gyalog is át lehet sétálni.
Larissába vonattal mentünk át. Tessalonikiből jön a vonat és megáll Nei Poriban. Ha nincs nyitva a jegypénztár, a vonaton is válthattok jegyet. Mindössze két megálló. Larissa elég nagy város. Itt sikerült rátalálnunk egy ókori görög szinház romjaira is.
Itt a fotóalbumomban találsz róla képeket.
Köszi szépen a gyors vàlaszt!Megfogadom a tanàcsod és ellàtogatunk ezekre a helyekre!Nagyon örülök ha tényleg jó igazi nyàri idő lesz ahogy írtad!A lényeg a napozàs a pihenès hisz azért megy oda az ember!