#2164542014-05-20 07:51:29 Válasz a #216451. hsz-ra
Konyu milyen igazad van beszeltuk is hogy nekunk a foszezon kilove, nem szeretjuk azt a nagy meleget.. amugy a kutyamnak meg ez is tul meleg, sokszor olbe kell hazavinni a setarol annyira melege van.. koszonom a Marcsis infot, akkor semmi nem allhat a busz utjaba
#2164552014-05-20 07:51:43 Válasz a #216451. hsz-ra
Konyu milyen igazad van beszeltuk is hogy nekunk a foszezon kilove, nem szeretjuk azt a nagy meleget.. amugy a kutyamnak meg ez is tul meleg, sokszor olbe kell hazavinni a setarol annyira melege van.. koszonom a Marcsis infot, akkor semmi nem allhat a busz utjaba
Én meg várom majd még plusszban az ide tuti tippeket sznorizásra és a polipvadászathoz.
Maci! Ebben én nem vagyok profi, sőt nem is az én világom, de eszembe jutott egy jó hely, ahol rengeteg sznorist láttunk. Kicsit messzi, fent északon, Fiskardo felé, az Alaties beach. Ha jártok arra, esetleg érdemes megmártózni ebben a kis sziklákkal körülhatárolt öbölben.
sziasztok. tegnap oriasi elmenyben volt reszunk a mounda beachen furodtunk, amikor is ket nagy teknost lattunk a vizben. a parthoz nagyon kozel, kb a combig ero vizben usztak el, az egyik a fejet tobbszor is kidugta a vizbol, a masiknak csak a hatat lattunk. mindketto kb 1 meteres volt. Ez azt jelenti hogy megerkeztek az elso teknosok lerakni a tojasokat. Delutan elmentunk katelioson a teknos muzeumba, szolni az onkenteseknek, hogy lattuk a ket teknost. kb ket honapja ismerkedtunk meg a teknos figyelo onkentesekkel, nagyon jo fej fiatalok, akik jarjak a mounda beachet es jelolik hogy hol vannak a tojasok lerakva, hogy az okos turistak ne furjak bele a napernyojuket ma is a moundan fogunk strandolni, meg ejszaka is visszamegyunk egy kis kukkolasra. Alig varom
Ha tehetitek a teknosmuzeumba latogassatok el, csak egy kis pici szoba az egesz, de ki van preparalva egy nagy teknos, es sok mas egyeb erdekesseg is van. katelios fo utca, ha Skala felol josztok akkor jobb oldalt a Jerry elenikos etterem mellett van.
Konyu! az ido super, harmadik napja orult meleg, sehol semmi felho, a tenger csodalatos, szoval minden adott egy gyonyoru nyaralashoz
#2165682014-05-22 08:59:02 Válasz a #216559. hsz-ra
Köszi Timi!
Akkor asszem mi is egy kis Mounda beach-csel kezdünk vasárnap A jó időről tudok, nézegetem a webkamerát: http://www.inkefalonia.gr/enim.....lonia.html
És persze már utazási lázban égünk, ma még 1-2 apróság az útra, és hajnalban kelés! Ha igaz, a lányodékkal érkezünk
#2165692014-05-22 09:05:18 Válasz a #216568. hsz-ra
Ja, és Timi!
Egyes hírek szerint a főút Fiscardo és Argostoli között még nem járható, Elvileg el lehet jutni kisebb utakon a Myrtosig, csak Assos felől még nem lehet megközelíteni (a kefallinia.hu fórumában írták).
Erről valami friss híred?!
Igen, en is ezt hallottam.. Agrostoli felol el lehet jutni a Myrtos beachig, de tovabb nem. (ezt szemelyesen is tapasztaltuk par hete) Viszont kisebb utakon es kerulokkel megkozelitheto Assos is. Errol semmi tobbet nem tudok Jo utat holnapra!!
#2166092014-05-22 16:44:48 Válasz a #216608. hsz-ra
Köszi Timi!
Csak 2 hete tapodyt belinkelt egy oldalt, ahol arról voltak fotók, ahogy a Myrtos feletti utat gyógyítják, és azt hittem, már végeztek vele
Sziasztok! Mi június végén megyünk Lassiba a párommal. Friss jogsival rendelkezünk mindketten, így nem merünk nekivágni a motor/autóbérlésnek. Ennek ellenére nagyon szeretnénk felfedezni a szigetet. Ha a fakultatív szigettúrával be is járjuk a főbb látnivalókat, szeretnénk azon kívül is eljutni más partokra is, ahova úgy láttuk nem megy szervezett túra,illetve annál szeretnénk olcsóbban megúszni összességében. Van valakinek ötlete hogyan oldhatnánk meg? Néztem a helyi buszjáratokat Argostoliból, ezek mennyire pontosak,használhatók ilyen célra?
Sziasztok! Nem tud valaki olcsó buzos utat Lassiba vagy valami szép helyre mert nekem Skala annyira nem jön be mint partszakasz már bocsánat attól aki szereti lehet élőben más...írtam a Personal toursnak de horror áraik vannak a Unitravelnek meg csak repcsis utaik vannak....