Én az autót nem zárom ki, de busszal soha az életben
VBolt olyan hogy 11-kor indultunk Bp-ről és 13 és 16 között még a kecskeméti parkolóban vártunk egy csatlakozó buszt és azérte nem klellems egy parkolóban arra várnio hogy mikro érkeznek meg, mert ráadásul a buszsofőr9k sem őszinték, hogy meddig kell várni és nem is igazán tudsz máshová menni és este 18 kor léptük át a határt mert Szeged előtt ennek ellnére az iroda megtartotta a szokásos pihenőjét , vagyis 7 óra alatt (+ a pesti felutazás másik 2) jutottunk le a határig , aztán viszonylag gyorsan ment , csak a szerb macedón határon álltunk másik 2 órát a semmiért és röpke 26 óra alatt leértünk Nei Poriba
Na akkor mondtam hogy soha az életben nem megyek irodával meg busszal
Az autót én is szertem mert Ausztra, Németország, Szlovénia simán bejátszik , csak más kategória mint a Balkánon átmenni
Tegnap vettem új böröndöt is , tehát már alig várjuk
Mostanában pl. Nei Pori max. 13-14 óra kényelmesen autóval, hacsak cigány gyerekek nem potyognak az égből. Vannak uticélok ahová a repülő verhetetlen, mig máshova az autó sokkal célszerübb. Azért kiváncsi lennék arra, hogy mennyibe kerülne egy 500 literes csomagtartóba elférő csomag feladása?
Na igen, a csomagolásnál észnél kell lenni.
Gyerekkel pedig jó minden esetre felkészülni, persze jobb az autóba bepakolni.
Mondjuk felső kategóriás autóval nem utaztam, volt egy év amikor indulás előtti héten elvitték a ház elől a vectrát, így egy 306- ossal mentünk Szardíniára.Horvátországba pedig Focus-szal voltunk,azzsl mentünk volna most is...
#2167122014-05-24 08:45:13 Válasz a #216703. hsz-ra
Az csak az egyik dolog, hogy 5-6 bőröndnyi cucc egy 100-as lenne, de ki fogja őket mozgatni + a gyerekekre felügyelni. Nyilván másképp kell pakolni, be kell látni, hogy csak a legszükségesebbet tudod vinni, a többiről lemondasz, vagy helyben megveszed.
Mi viszünk a kényelmünk érdekében visszük a fél házat: laptop, könyvek, film lejátszó kütyü tele filmekkel, játékok, némi konyhai cuccot (elektromos grillsütőt, éles kések, vágódeszka stb.), strandcuccot, helyben nehezen beszerezhető élelmiszert (pld. finom tejfölt még nem találtam kint, kedvenc tejfölös tésztára meg ugye az kell).
#2167132014-05-24 09:06:31 Válasz a #216711. hsz-ra
A képek alapján újabbnak, szebbnek és igényesebbnek tűnik Dimitra's House. (Gondolom erre gondoltál, Az Anna lejárójával szemben). A Kokkinosról szikla2 olvtársnál tudsz érdeklődni, nem tudom jár-e erre, ha nem jelentkezik írj neki privátban! Ezt írta. Én azt hiszem ezt választanám, mert közvetlenül a parton van, de nem tudom mi nem tettszett nekik. Valószínűleg el fogja árulni, és akkor tudsz tönteni.
#2167142014-05-24 09:13:12 Válasz a #216713. hsz-ra
Lehet, hogy félre néztem...
Ha a Dimitros apartmanra gondolsz, az sem tűnik rossznak. Amikor nem volt még hely a Platanosban ezzel szemeztünk mi is. Ott még jobb a part, mint a Platanosnál, még kevesebben vannak és sok a kagyló. Viszont ez sem közvetlenül a parton van, de közel hozzá.
Egy nagy csomag 32 Kg
+ 4 kiskézi ami +40 Kg , ez össz 72 - táska akkor is össz 65 kg cucc ez aztán mindenre elég...
ez bőven elég, ennyit még sose vittem és a két gyereknek mindig visszük a műanyag homokzós cuccait is ami egyébként kinn is 4 euro , szóval az is felesleges, de ha már mást nem tudok vinni akkor befér az is
benn van mindig zacskós leves, rúd téliszalámi, egy kis gyulai kolbi , a többit meg megveszem kinn..na meg eszek görögösaet azért megyek tzaziki, polipsali, gyros, tintahal meg ilyynek és hálistennek a gyerekek is odavannak érte tehát nem rossz regglire általában betolunk egy fél dinnyét, meg nektarint ...már hoztunk vissza is fél rúd szalámit mert meg se ettük
Könyv egy db elég mert gyerekek mellet sokat nem lehet olvasni ceruza meg kifestők nem tétel, bárhol elférnek
a többit meg megveszem kinn mivel más választás nincs
Ez ma mar nem auto kerdese. Legalabbis nem kell hozza felso kategorias auto. Egyetertek az elottem szolokkal, h mindket opcionak megvan az elonye es a hatranya. De pl vour eseteben nem annyival gyorsabb mindent egybevetve a repulo, es a kocsis 16 ora sem igaz, ha nem allsz meg mindenhol. Nekunk legutobb 11 ora volt oda, es 10 ora vissza, mindketto ejfel koruli indulassal. Es mielott nekem estek, a sebesseghatarokat sem kell tulzottan atlepni hozza, csak nem megallni orakra es nem belebambulni az utba...iden gondolkozom egy repulo plusz auto komboban, felesegem menne a 8 honapos gyerekkel repulovel, en meg egy nagyival kocsival, es igy kb kijonne annyibol, mintha negyen repulnenk plusz berelnenk, temerdek helyunk lenne a kocsiban, es nem kellene a gyereknek annyit utazni, hanem begurulnank szalonikibe mire leszallnak...igy otvoznenk a ket format:)
#2167602014-05-25 15:36:50 Válasz a #216742. hsz-ra
nézd meg a poseidon rent a cart (www.poseidoncarrentals.com).
az általad jelzett időpontra a legolcsóbb autó önrészmentes, teljes nyugalmat adó biztosítással együtt 312, egy accent pedig 384 euró (és közte meg persze az accent után is vannak még lépcsők).