Köszönöm szépen a sok segítséget és az útbaigazítást! A Grandtours sajnos be van telve, vagy a buszon nincs hely abban a két hétben, amikor tudnánk menni, de közben én is rátaláltam a Personal tours-ra és le is foglaltam egy studiot a Vasso apartmanban, mert szerintünk is nagyon jó helyen van. Hétfőn egyeztetünk még az ügyintézővel és ha minden ok, már foglalózunk is!
Szerintetek melyik térkép mutatja helyesen az apartman helyét?
#2167312014-05-24 14:18:06 Válasz a #216728. hsz-ra
Guba örülök, hogy sikerült helyet találnotok, ilyenkor már ez kész művészet, mert alig-alig vannak szabad helyek, hiszen a legtöbben kihasználják az előfoglalási kedvezményeket, így próbálnak már jóval hamarabb foglalni maguknak helyet.
Nagyon jó lesz ott nektek a Vasso házba. Majd, ha kedvetek lesz sétálni, akkor bandukoljatok el a Pegasus házhoz, és rájöttök majd, hogy az jóval messzebb lett volna, mint ahová most mentek. A sarti.gr oldalon meg tudod nézni, hogy hol van a térképen a ház, itt Pigasos-Sotiria House néven szerepel.
Van olyan, hogy egy településen belül több háznak is van azonos neve. Bár nem értem ennek mi értelme van (annyi név közül lehetne választani), és így azért ez tévedésekre adhat okot, mikor keresgél az ember.
Sartin például, ezekből tudjuk, hogy 2 is van: Anna, George, Katerina, Kosmas, Vergina, Ostraco, Alexandros (persze biztosan van több ilyen ház még). Elképzelhető, hogy a Vassóból is kettő van. De szerintem inkább csak egy újabb bakiról van szó, mert, hogy mindkettőnél ugyanaz a fénykép szerepel.
Így azt mondanám, hogy az utazas.info-s oldalon tuti rossz helyen van a ház bejelölve, mert bár az ófalus Vasso házat mutatja a fotó, szóval ez téves, úgyhogy a háznak a valós helyét a sarti.gr oldalon láthatod jól.
Kíváncsi leszek majd mikor hazajöttök, hogy mi lesz a véleményed a Personal Toursról, egyszer, ha lesz egy kis időd, akkor oszd majd meg velünk légyszíves a tapasztalataidat.
Igazából arra leszek kíváncsi, hogy melyik iroda buszával mentek. Mert régebben az OTP Travelos utasokat az Apollonosok, illetve az azóta, már megszűnt Német Travelosok is szállították. Mivel most már van az Ibusznak is Sartira busza, kíváncsi leszek, hogy jók-e a barátnőm információi, mert ő úgy hallotta, hogy ők viszik az OTP-s utasokat, és úgy emlékszem ezen a házon kint van már évek óta a nagy OTP Travelos tábla.
#2167352014-05-24 17:42:10 Válasz a #216732. hsz-ra
Guba nagyon szívesen segítettem! Nem kell aggódni a szállásotok miatt, jó lesz az! Mi még igaz nem laktunk ott soha, de a barátaink közül már két pár is választotta szállásuknak 2012-ben, és ők mind nagyon szerették ezt a házat.
Nyaralás után kíváncsian várom majd a véleményedet róla, hogy kiderüljön, azóta vajon milyen változások történtek ott.
Jó nyaralást nektek!
szia: Andi
#2167502014-05-25 10:51:57 Válasz a #216673. hsz-ra
Akkor még voltak eléggé felhős napok, de így is sikerült leégnem május elejére már egyre melegebb és melegebb lett.
Vannak kis újdonságok Sartin, én januárban voltam ott utoljára és még ahhoz képest is. Csináltak egy kis hidat a nagyparkolónál a csatornaárok (vagymi) felett, mert télen sajnos történt ott egy halálos motorbaleset, gondolom ezért lett ez odatéve most hirtelen.
A beach részen most kezdték el túrni az aszfaltot, meg szalagokkal terelik a forgalmat. A faluban már kész van az újrakövezés.
Mikor én voltam még csak néhány hely nyitogatott ki, (Sarti Beach még totál kihalt volt) a többiek még csak készülődtek kisebb-nagyobb munkálatokkal helyrepofozni a téli leállás után a helyeket, de mostanra már szerintem majdnem minden hely megnyitotta kapuit.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni szállás ügyben...
Idén most csak Sartiig tudnánk elmenni autóval, most csak erre futi...voltunk már régebben de akkor busszal utaztunk.
Most nem aug. végén indulnánk ahogy szoktunk hanem előbb mert a páromnak később dolgoznia kell! Szóval Aug.8 ill.10.-én indulnánk vagy akkorra érnénk oda kb.8 éjszakára gondoltunk..valami olcsó kis szállást szeretnénk...köszi előre is!
#2167662014-05-25 20:26:23 Válasz a #216763. hsz-ra
Szia Vivien 64!
Szerintem nem kell előre foglalni, simán találtok ott helyben.
Mi két éve, főszezonban légkondival 30 euroért, 20 perc alatt találtunk egy nagyon kényelmes 3 fős stúdiót kb. 30-35 m2-est ( a nevére már nem emlékszem, de nem volt messze a nagy parkolótól). Persze nem közvetlenül a tengerparton, kb 150 m-re, de szuper privát parkolónk is volt. Persze a keresgetés közben volt 60-70 euros tengerparti 18 m2-es ajánlat is, de ezekkel nem kell foglalkozni. Üdv Lala
#2167982014-05-26 13:39:55 Válasz a #216795. hsz-ra
Mimike,
a tenger tuti, hogy meleg lesz! Már július elején is az.
Az időjárás meg lehet ilyen is, olyan is. De tartós rossz időre nem kell számolni. (rossz idő= nincs 7 ágra sütő nap, esetleg esik egy kis eső, de meleg van!)
Lehet, ha beírod a keresőbe alul, hogy pl. időjárás Sarti, kihoz néhány hozzászólást korábbról a tapasztalatokról.
Jutka
Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami infója az újonnan
épülő Grigoris apartman jelenlegi állapotáról?
Nem tudom mikor kezdték az építkezést,de gondolom
nem mostanában,így a kérdésem az lenne még (azon
fórumtársakhoz,akik tavaly is voltak Sartin),hogy
jól helyeztem-e el a térképen,ha az Apollon Hotel
szomszédságában gondolom.
Előre is köszi!
Üdv mindenkinek:Beszter
Még valami,tudom,hogy a helyére kaptam már választ,de
a keresőt használva 2006-os bejegyzésben is említenek Grigoris
nevű apartmant.Tehát!Ez teljesen új,vagy felújított?Igazából ez is teljesen
mindegy,csak legyen hol aludni!
Ami miatt nem tudok eligazodni,hogy hol lehet az az,hogy az Apollon kat.
450m ír a központhoz,egy térképes oldal pedig,ami csak a nevét jelzi,a
pontos helyét nem pedig 1 km-t.
Az állapota pedig azért érdekelne,mert egy kb.másfél hete kapott,állítólag friss
fotósorozat alapján fürdőben sem csempe,sem járólap nem volt,csak falból kiálló vezetékek.Igaz tükör és mosdókagyló már volt.
És ugyebár az első turnusok elindultak!