#2173772014-06-05 21:21:19 Válasz a #217307. hsz-ra
Szia decca!
Mi 2010.júliusában voltunk Sartin, szintén az Ibusszal és a Virozi apartman 4 fős szobában.Két légterű apartman, a kisebb szobában egy két személyes ágy volt, a másik helység nagy tágas volt, a konyhával egy légtérben. A szokásos alapfelszereltséggel.TV akkor még nem volt, és nem is hiányzott, nem tudom hogy azóta esetleg van-e . Nagyon szerettük azt az apartmant is, mert szép nagy tágas sarok erkélye van, és bőven elfértünk, ráadásul nagyon szép panoráma tárul majd elétek, hiszen onnan oldalról a tengert látjátok. A legjobb részen van szerintem a strandolás szempontjából mert itt már lassan mélyül a tenger. A faluba besétálni pedig nem sok időbe telik. Egyszóval nagyon jó választás volt, majd meglátjátok!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is megyünk július 5.-től az Elizabeth hausba ami nagyon közel van a Virozihoz, de ez most közvetlen tengerparti apartman .
Jól fogjátok magatokat érezni ebben az apartmanban.
Nagyon kellemes nyaralást nektek, és mindenkinek aki Sartira készül!!!!!!!!!!!
#2173802014-06-05 21:51:38 Válasz a #217369. hsz-ra
Szia lanita!
A blokk nem számít a vámszabályokat nézd meg.
"Szerbiába vámmentesen bevihető a személyes poggyász, a saját vagy a család szükségleteire szolgáló dolgok (pl. orvosi eszköz, kempingcikkek), pótalkatrészek, könyvek, sporteszközök és díjak stb. E kategóriába tartozik 1 liter tömény szesz, 200 darab cigaretta vagy ennek megfelelő mennyiségű dohány, valamint a személyes szükségletekre szolgáló mennyiségű gyógyszer bevitele is. !
#2173822014-06-05 22:30:02 Válasz a #217377. hsz-ra
Szia Judit!
Én is évek óta nézegetem az Elisabet Haust. Kivülről nagyon tetszik, különösen csábit a bejárat fölötti apartman. Nem tudom az hány személyes.
Ha hazajöttetek örülnék egy beszámolónak az apartmanról. Szuper, hogy a parton van!
Nagyon jó nyaralást kívánok: Évuska
Ti hallottatok már arról, hogy az Apollon travelnél Sartin ha 3 fakultatívra 2 fő egyszerre befizet akkor 2015 be az első 4 turnus egyikébe egy két fős apartmant kap ajándékba? Állítólag ott sorsolják ki borítékból.
Elég szuperül hangzik. Aki tud erről többet, vagy kapott már így ajándék apartmanhasználatot mesélne róla, hogy hogy is működik ez?
Ez nem hiszem, hogy az Apollon akciója (vagy csak rárakta a kezét). Ez úgy van (volt tavaly), ha a Sithon Travelnél (Ovelixel szemben), befizet 2 fő 3 fakultatívra akkor a következő évben ingyen nyaralhat (nincs sorsolás!) az adott időszakban.
Valaki a beszámolójában írta,hogy azt hogy melyik turnusban,az első 4 közül és, hogy melyik apartmanban ott dől el boríték választással. Annyit voltam már Sartin de ezt sosem említették...Mindjuk 3 fakultatívra sem fizettem be egyszerre:)És akkor Sithonos szállást kapsz nem apollonost?Azt hiszem írok az apollonnak egy emailt. Vagy a Shithont kéne megkérdezzem?
Sziasztok!
A barátnőmék 2007-ben voltak a Granddal. Befizettek 3 fakultatívra, és sorsoláson vettek részt, amin nyertek következő év utószezonra ingyen szállást, ami átruházható. Mi vettük át tőlük. Így nyaraltunk 2008 szeptemberében Sartin. A Blue Sky apartmanban voltunk elszállásolva, de ez is az utolsó pillanatban dőlt el. Azt mondták végig, hogy ahol marad hely, oda kerülünk. Különben nem volt vele semmi gond.
Köszi Jujo! És akkor a sithonos szállások közül sorsolnak? Most írtam a Sithonnak remélem válaszolnak:)
Tehát ha jól értem ott helyben ott rögtön eldől, hogy mikorra nyerted csak az nem, hogy melyik apartman?
#2173942014-06-06 09:18:14 Válasz a #217393. hsz-ra
Szívesen!
Én arról sem vagyok meggyőződve, hogy akkor a Blue Sky Grandos volt pl. Szerintem szereztek utószezonra direkt a nyeremény témára valami olcsó kimaradt szállást
Azt hiszem, úgy volt, hogy meg volt adva 3-4 turnus, amiből lehetett választani. Az apartman pedig utólag, igen.
Pont néztem, hogy a Blue Sky apartman nincs is a Sithon kínálatában. Legalább is most már nincs. Lehet annó volt. Milyen busszal mentetek akkor? Mert ugye ez csak szállás és külön kell a buszt intézni.