Hát nekünk még sincs meg a szállásunk, most írtak vissza hogy elnézték és sorry:-)
Szóval mi most megint keresésben vagyunk... jó lenne a Platanos környékén maradni, nekünk ott nagyon tetszett a part..
Valakit itt esetleg meg lehet olyanra kérni, hogy hozzon haza pár kiló olíva bogyót és olajat? Úgy sajnáltam, hogy nem tudunk hozni...
Ha Budapestről menne valaki és elvállalná, azt nagyon megköszönném...
Eddig kocsival Görögörszágba utazva tankolásra Visa dombornyomásos kártyát használtunk gond nélkül. Most úgy tűnik, hogy nem dombornyomásos Cirrus Maestro kártyát kell majd használnunk. Lehet ezzel problémánk, elfogadják mindenütt, sőt akár pályadíjat is fizethetünk vele?
Megnézem ha gép elé ülök, de úgy rémlik hogy azért nem nagyon írtunk oda, mert az a rész a tengeri sünös, Titi térképe szerint.
Nem emlékszem biztosan...
#2174402014-06-07 07:20:18 Válasz a #217438. hsz-ra
A sünös rész a falu középső lejárójától balra van. Attól jobbra van egy kis mocsaras rész, de attól jobbra, ahová Ti is mentek már teljesen jó több kilométeren, csak itt-ott kicsit keskeny a part. Az meg látszik a műholdas képen, de nem is tragédia!
Sziasztok!
Sikerült elérni a Dimitrát, ott végig lenne hely. Most azon vacilálunk, hogy,egy hétig lenne hely a Dimitrosban és oda mennénk egy hétre, csak 1-7 ig lenne, viszont igy 3 helyen lenne a szállásunk. Dimitra 4 nap, Dimitros 7, Platanos 2... Nem tudom hogy érdemes e...
#2175242014-06-09 14:01:01 Válasz a #217517. hsz-ra
Szia Adera!
Mivel nektek kell dönteni én csak annyit javaslok, hogy fogjatok egy papírt, írjátok fel a két variációt, és írjátok alá mindegyiknek az előnyeit és hátrányait, minél többet. Így egyben láthattok minden fontos szempontot, és szerintem könnyebb választani. Ha megvan minden érv, akkor karikázzátok be a legfontosabbakat, húzzátok le a legkevésbé fontosakat. A maradékból megint húzzátok le a legkevésbé fontosakat, és előbb-utóbb már csak a ti szempontotokból legfontosabb érvek maradnak, amiből remélhetőleg könnyű lesz választani!
Segítségképpen:
Dimitra: a három közül ez van a legmesszebb a tengertől (bár ez sem túl nagy távolság) és a legzajosabb, mert viszonylag közel van az úthoz. Szép rendezett a part, amit már ismertek is. Akár beülhettek a Platanoshoz is, csak néha illik venni valamit az öregtől. Akár a kávézó közelsége is előny lehet! Ha csak itt lesztek nem kell költözködni. A kis bolt közel van (200 m). A képek alapján ez tűnik a legigényesebbnek.
Dimitros: Csendes, közelebb van a tengerhez, jó a part, csak egy kicsit elhagyatott, ami akár előny is lehet! A kis bolt elég messze van, kb. 800 m. Nagy tágas udvara van, itt nem csak a parton lehet lenni!
A Platanosról nem írok, azt ismeritek!
A távolság nem probléma, mert igazából a kisboltot és a legközelebbi partot kivéve valószínűleg csak kocsival fogtok mozogni. Valószínűleg az apartmanok színvonalában sincs túl nagy különbség. Szerintem mindhárom apartman jó választás, nekem a legfontosabb talán az lenne, hogy hajlandó vagyok-e kétszer összepakolni mindent. Ha igen, akkor elővenném a papírlapot, és a fentiek szerint járnék el!
Jó választást!
Titi, igen körvonalazódik, de sikerült elérni nagy nehezen az Ioanna- át is és ott is van hely végig. Most már csak a Dimitra és a Ioanna van a kalapban. Az utóbbi kb. 50 ezer forinttal lenne drágább.