Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14671
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szili37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217595 Üzenet linkje2014-06-10 11:54:15  Válasz a #217592. hsz-ra

Sosem volt a csapat még Görögországban. Bejártuk már Európa, Afrika több országát, de valahogy erre még nem jártunk. Így kíváncsian várom milyen a légkör, tenger, satöbbi. Nagyon sok jót írnak a helyről, és nem csak ezen a fórumon.
# 14672
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217604 Üzenet linkje2014-06-10 12:57:43 

Akkor Szili pláne azt kívánom Nektek, hogy sikerüljön majd kint minden nagyon jól. Őszintén kívánom, hogy varázsoljon el benneteket is annyira ez a nyugis, de természeti környezetben nagyon bőven megáldott nyaralóhely, mint ahogyan azt velünk is tette anno. Nem tudom busszal vagy kocsival mentek, de, ha lehetőségetek lesz rá, akkor mindenképpen érdemes bejárni a környező csodálatos öblöket (van belőle bőven).
# 14673
Szili37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217611 Üzenet linkje2014-06-10 13:49:15  Válasz a #217604. hsz-ra Előzmény #217604

Köszönöm szépen!
Kocsival megyünk, de tervben van egy-két hajókázás is, illetve bejárjuk a környéket, Thesszalonikit és egy Meteora túra is körvonalazódik. icon_smile.gif

# 14674
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217616 Üzenet linkje2014-06-10 14:36:08 

Szia!
Jó ötlet,a Meteórákat 1x legalább mindenkinek látnia kell.Fantasztikus élmény.Hajókázni meg egyszerűen szuper.Több lehetőség közül választhatsz,nekem mindegyik tetszett.Nagyon jó az Athos,a kalózhajó,de nem akarlak befolyásolni.Szép nyarat.

# 14675
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217620 Üzenet linkje2014-06-10 14:56:57 

Szia Fekifecske!
Bocsi hogy én válaszolok Borkaandi helyett.Én is őrült Sarti fan vagyok.Most megyek 20x,és igen van lovagolási lehetőség,egy rövidebb és egy hosszabb útvonalon.Nagyon jó szervezéssel,túra vezetővel.Érdemes kipróbálni.Tavaly 25 euró volt a hosszú úgy emlékszem.Szió és jó nyaralást,kérdezz bátran engem is,bár én csak 27-én indulok.Mondjuk ha rajtam múlna indulnék de rögvest.

# 14676
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217622 Üzenet linkje2014-06-10 15:09:36 

Az nagyon szuper, hogy kocsival lesztek, mert akkor Sarti környéke, sok szép öblének felfedezése nagy élményeket tartogat majd számotokra.

Szili a hajókirándulások szerintem is nagyon jók. És teljesen igaza van Vadevezősnek, hogy a Meteorák meglátogatása, hatalmas élmény, osztom a véleményét, hogy azt egyszer legalább mindenkinek látnia kellene. Mi abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy többször is láttuk, ennek ellenére minden alkalommal lenyűgözött. Bár én, lehet ezt inkább egy kicsit közelebbről, mondjuk egy Olympos környéki nyaralással kötném inkább össze. Onnan sokkal közelebb lenne. Persze ti tudjátok, mennyit akartok autózni.

Én a helyetekben inkább lehet, hogy ha már Sartin nyaralnék, akkor a Chalkidiki két nyúlványát, Sithoniát és Kassandrát barangolnám be, sok szép hely van ott is. Persze nem akarok itt okoskodni, ez pusztán csak egy tipp volt.
Szalonikitől sokan óckodnak és lehúzzák, pedig igazán klasz hely az is. Ha jól felkészültök, hogy mi merre van, akkor sok látnivaló akad ott is. Ilyen tervek mellett, biztosan szép, és tartalmas utazásotok lesz nyáron.

# 14677
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217623 Üzenet linkje2014-06-10 15:25:14  Válasz a #217620. hsz-ra Előzmény #217620

Helló Vadevezős!

De jó nektek, hogy még most mentek majd. Nagyon jó utat kívánok! Annyira visszavágyom már én is.
A látogatásaid száma magukért beszél, a 20 alkalom az igazán szép szám. 1998-ban jártunk ott először, és mit mondjak, szerelem volt első látásra. Bár akkor még teljesen más volt ott minden. Nekem még csak most volt a 15. alkalom.
Volt olyan nyár, mikor évente 2-szer is ott voltam, sokan kinevetnek ezért, de valóban Sartin érzem azt, hogy „hazaértem”. Ha valaki, akkor te biztosan megérted, miről beszélek.
Egy pár év kimaradt, mert azért vágytunk új szép helyek felfedezésére is. Lettek új kedvencek is, de Sarti az teljesen más élmény, nem véletlenül vágyódunk mindig oda vissza.
Szia: Andi

# 14678
Szili37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217626 Üzenet linkje2014-06-10 16:48:57  Válasz a #217622. hsz-ra Előzmény #217622

Két hétbe pár program/öböl/félsziget azért belefér remélem. icon_smile.gif
# 14679
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217632 Üzenet linkje2014-06-10 18:14:54 

Szia Andi! Új árakat ha tudsz írnál nekünk szerintem mindenki örömmel venné az olyan vagy hasonló listát,mint amit a tavalyiról feltettél.Köszönöm előre is Csomó
# 14680
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217635 Üzenet linkje2014-06-10 18:39:04 

Látod Csomo a telepátia működik, pont most készültem el vele pár perce.

Íme néhány 2014-es (június eleji) ár Sartiról. Én most újból részletesen nem írtam le, mi merre található pontosan, akit ez érdekel, az megtalálja a 963-as oldalon.

CARREFOUR MARINOPOULOS (ófalu)
Nyitva: hétfőtől – szombatig 8,30-21 óráig, vasárnap: ZÁRVA (!!!!).
Vannak olyan termékek a listán, amik éppen akkor voltak akciósak, mikor ott voltunk, ezeknél az akciós ár mellett odaírtam az eredeti árát is zárójelbe. Zöldségeknél, gyümölcsöknél mind kilós ár, egyedül az ubit vettük darabra.

Narancs 0,69 €
Citrom 1,35 €
Sárgadinnye 1,75 €
Görögdinnye 0,79 €
Őszibarack 1,49 €
Zöldalma 1,09 €
Sárgabarack 2,49 €
Cukkini 1,15 €
Padlizsán 1,25 €
Burgonya 0,79 €
Lilahagyma 0,89 €
Vöröshagyma 0,75 €
Paradicsom 0,95 €
Paprika 1,40 €
Uborka 0,34 €/db

Bounty csoki 0,69 €
1 kg cukor 0,67 €
0,33 dl Mythos sör 0,77 €
0,5 dl Mythos sör 1,27 €
4 x 0,5 dl Mythos sör 3,55 €
6 x 0,33 dl Mythos 4,62 €
FIX Hellas sör 6 x 330 ml 4,15 €

350 g-os kétszersült 1,22 €
Elite kétszersült 2x125 g 0,75 €
680 g-os szeletelt szendvics kenyér 1 € (1,70 euró)
Szeletelt sertéstarja 3,49 €/kg
Sertéskaraj 3,79 €/kg
Csirkemell 6,99 €/kg
Sertés saslik 6,50 € /kg
10 db-os tojás 2 € (volt többféle, például volt 6 db-os bio tojás 3,78 euróért is)
3 x 200 g-os kiwis (nagyon fincsi) és barackos joghurt 1,7 %-os 2,88 €
3 x 200 g joghurt 2 %-os zsírtartalmú 1,80 € (2,10 euró)
1 liter tej (márkától és zsírtartalomtól függően) 0,75 – 2,25 euróig
1 kg-os vödrös joghurt (natúr) 2,89 € (3,70 euró)
Minepba 2 literes oliva olaj 8,70 € (10,80 euró)
Barilla Napoletana pari szósz üveges 400 g-os 1,78 € (2,23 euró)
Zöldborsó 450 g-os 2,10 €

Carrefour dobozos narancslé, l literes 50 %-os 0,87 €
Carrefour dobozos narancslé, l literes 100 %-os 0,93 €
Carrefour márkájú, ½ kg-os tészták (többféle) 0,48 €
Carrefour 500 g-os csokis vagy vaníliás keksz (csokis finomabb) 1,28 €
Carrefour 1,5 literes Cola 0,67 €
Carrefour 1 literes dobozos üdítő (3 féle gyümi volt benne: barack, narancs, alma) 0,93 €

2 literes Derby meggyes szénsavas üdítő 0,77 €
Fanta narancs 1,5 literes 1,36 €
Pepsi Cola 1,5 literes 1,30 €
0,33 dl dobozos Coca-Cola 0,30 €
AMITA meggyes üdítő 2 literes 2,08 €
AMITA Motion 9 Gyümölcsös 1,5 literes 2,15 € (2,90 euró)
AMITA narancs 1,5 literes 1,47 €
LIFE alma-barack dobozos üdítő, l literes 1,05 €
LIFE 9 gyümölcsös üdítő, 1 literes 1,29 € (1,73 euró)
LIFE narancs-vérnarancs, 1 literes 1,45 €
LIFE narancs 1 literes 1,25 €
LIFE (100 % répa-narancs-alma) 1 literes 1,69 €
HBH meggyes üdítő 1 literes 0,99 € (1,45 euró)

Mini virslik 250 g 1,65 € (2,54 euró)
Sajtos bifteki (nagyon fincsi) 480 g 3,90 € (5,26 euró)
Feta 200 g-os 1,99 € (többféle márkájú és kiszerelésű Feta is volt, különböző árakon)
Feta 2x150 g 1,75 €/sett (ez gyorsan elfogyott nekik)
Bitam soft (sárga) tégelyes margarin 250 g 1,07 €
Tzatziki 200 g-os 1,50 €
200 g-os szeletelt sajt 1,80 €
Nikas Fuego sonka (csemege pultnál kellett kérni) 10,30/kg
100 g-os szeletelt sonkafelvágott 1,12 €
3x200 g-os csokis keksz összecsomagolva 2,45 €
Rondo csokis keksz 2x250 g összecsomagolva 1,80 €
Amaretti csokis nápolyi (135 g) 0,98 €

Ásványvíz: Vizet venni általában régen mindig úgy érte meg, hogy 6 x 1,5 literes kiszerelésbe vásároltunk, mert úgy volt gazdaságosabb. Most nem igazán ezt tapasztaltuk. Elég széles skálán mozogtak az árak. Lehetett kapni 6 x 1,5 litert 1,60-2,70-6,50 euróért.
De ugyanakkor 1 db 1,5 literes Drosia vizet meg 0,23 €-ért vettünk itt a nagyboltban. És akkor így nem kellett egyszerre cipelni a 6 db-os pakkot, ráadásul árban is nagyon jól jöttünk így ki.
Igaz sok vizet is ittunk, de odakint rengeteg sok gyümölcslevet fogyasztottunk el, ami itthon egyáltalán nem jellemző, de kint a melegben valahogy jobban esett az édes lötyi.

ELENI MARKET (ófalu)
Paprika 1,98 €
Paradicsom 0,98 €
Burgonya 0,69 €
Uborka 0,99 €
Banán 1,40 €
Görögdinnye 0,75 €
Nagy szemű, mézédes szőlő 4,10 €
Szőlő 2,90 €
Kopasz barack 2,30 €
AMITA barack üdítő 1 literes 1,25 €
AMITA eper üdítő l literes 1,98 €
0,5 dl mentes víz 0,20 €
Kicsi lekvár (1 evéses) 0,20 €
OREO töltött keksz 2x154 g összecsomagolva 2 €
7 dl-es Ouzók 7-10 €

TERMELŐKTŐL KOCSIRÓL
Burgonya 0,40 €
Paradicsom 0,50 €
Sárgadinnye 1,30 €
Görögdinnye 0,50 €
Meggy 2 €
Csak hozzájuk igazából jó nagy adag szerencse kell, mert még, ha véletlenül nincs is abban az időben a parton az ember, akkor is sok esetben olyan rövid ideig állnak egy-egy helyen, hogy sokszor mire leér, és kiszalad az ember az apartmanból, addigra már pár utcával arrébb járnak. Mi is a strandról jövet fogtuk éppen ki kétszer is őket, mondhatni mázlink volt.

HALAS BOLT (ófalu)
Apró nyers hal 6 €
Tengeri halfilé 7 € (volt ez is többféle)

PÉKSÉGEK
Idén csak az Artohorába, ill. a Bellissimoba voltunk. A cukrászati sütik ezekbe 2-2,50 euróba kerültek. Ezek továbbra is jó nagyok, és borzasztó tömények. Így továbbra is az a véleményem, hogy 1 db két embernek bőven elég belőle egyszerre.
Artohora – szezámos kenyér (½ kg) 0,80 €, buci 0,30 €, négyzet alakú magos zsömleféleség 0,35 €
Bellissimo – sima kenyér (½ kg) 0,80 €

SÜLT KUKORICA (ófalu)
A kukoricás nénik sem mutatták még magukat teljes létszámban, ennél többen szoktak lenni. A sült kukorica tovább is nagyon fincsi, az ára 1,50 euró volt.

GIORGAKIS TAVERNA (Sarti Village)
Pitás gyros 2,30 €

AIGAIO (ófalu)
Hot-dog 2 €
Pitás gyros 2,50 €
Gyros tál – Souvlaki tál – Bifteki tál is mind 6 €
Juice 1,20 €
Különböző összetételű menük is vannak megint 3,50-15 euróig

OVELIX (ófalu)
Gyros pita 2,50 €
Gyros tál 4,90 €
Görög menü (2 személyes) 12 €
Pitás csirke souvlaki 2,50 €
Limonádé 1,50 €
Görög sali 4 €

PIAZZA ITALIA RISTORANTE (ófalu)
4 sajtos pizza 9 €
Margaritha Bufaline pizza 7 €
Napoli pizza 7 €
Görög Sali 5 €
Tonhalsaláta 6 €
Tonhalas spagetti 8 €
Cannelloni 10 €
Lasagne 10 €

DOLCE CASA FAGYIZÓ (ófalu)
1 gombóc fagyi 1,20 €
Persze vannak fagyi kelyhek is.

QUALITY – ÓRIÁSPALACSINTÁZÓ (ófalu)
Csokis 2 €
Nutellás 2,50 €
+ banán 0,50 €

LAUER (ófalu)
Gyros pitában 1,70 €
Frappé 1,50 €
Görög sali 4 €
Gyros tál 6,50 €
Üdítők 1,20-1,50 €

AVRA (ófalu)
Gyros pitában 2,50 €

E G Y É B
Hűtőmágnesek 0,99-1-1,50-2 €
Törölközők 5-8 €
Görög témájú pólók 5-12 € (Láttunk nagyon gyatra minőségűeket is, de azért rá lehet bukkanni néhány jobb darabra is).
Napernyő 5-9 €
Képeslap 0,25-0,50 €
Naptárak mérettől függően 3,50-12 €

# 14681
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217636 Üzenet linkje2014-06-10 18:41:45 

Néhány gondolat:

- Az AMITA márkájú üdítők (rostos, és szűrt levei is vannak) nagyon finomak, már évek óta rajongói vagyunk. Most idén (számunkra) új márkára bukkantunk, aminek a neve LIFE, illetve a másik HBH, ezek szintén ízletesek, és finomak, és árban sok esetben jobbak is, mint az Amita termékcsalád. Persze senkit nem akarok lebeszélni az Amitás üdítőkről, mert borzasztó finomak, főleg a 100 %-os juice termékeik.

- Aki csoki függő, annak jó hír, hogy a nem túl fincsi görög csokik mellett, egyre többféle, itthon már megszokott márkával lehet találkozni Sarti szerte több boltban is (Milka, Bounty, Mars, stb.).

- Volt pár ár, amin a boltokban padlót fogtam, de úgy gondolom, ennek ellenére, a tavalyi őszi árakhoz képest, olyan őrült nagy áremelések nem igazán voltak jellemzőek. Aki hasonlítgatni akar, az talál tavalyi árakat a 961-es oldalon.

- Azok közül, ahol tavaly illetve idén is ettünk, talán az olasz pizzériában a főtéren tapasztaltuk, hogy tavalyhoz képest minden árát emelték. Viszont nagyon finomakat lehet itt enni, és ráadásul azt tapasztaltuk most, hogy az adagok itt nem mentek össze. Tehát még mindig ajánlani tudom csak ezt a helyet.

- Tavalyhoz képest az Avrában ment a legjobban „össze” a pitás gyros. Bár ízre jó volt, de lényegesen kisebb volt, mint ősszel, amit ott ettünk.

- Hatalmas szívfájdalmam volt, hogy a tavaly felfedezett Lenka Lionka nem volt nyitva. Illetve nem tudom, hogy egyáltalán kinyit-e majd idén. Mert, hogy még a cégtábla sem volt kint. Pedig ősszel nagyon megkedveltük, igazán jókat ettünk ott. Ha a később menőknél esetleg nyitva lesz, akkor feltétlenül egyetek ott is pitás gyrost, illetve a csebureket sem érdemes kihagyni.

- A Qualitisek is még nagyon a szezon elején jártak, mert bár ettünk ott palacsintát, ami továbbra is finom, hatalmas, és borzasztó laktató, de még nem volt kirakva az a hatalmas feltét hozatal, amiket megszoktunk tőlük az elmúlt évek folyamán.

- Gondolom az előszezonnak köszönhetően, a főtéri olasz fagyizó is a megszokottnál kicsit kisebb kínálattal állt elő. Bár én úgy gondolom, hogy bőven lehetett választani így is. Továbbra is nagyon fincsi fagyijaik vannak.

- Sancho infói pontosak voltak, mert valóban bezárt Sassos büféje (a motorkölcsönző maradt). És, mint ahogy Marcsipán írta is, valóban a tengerparton van egy új kiülős helyük, a Zanzi bár. Sassos Bettijét többször is láttuk ott, ahogy törölgette az asztalt. Végül is, hogy milyen szinten bővül az étel-ital palettájuk, azt nem tudom. Az tény, hogy itt sokkal hangulatosabb lesz ez a hely közvetlenül a parton. Egyébként, ha valaki járt már Sartin, akkor annak segítségnek mondom, hogy az Emmanuel és az Orange Beach Bár között található. Mondjuk, azt nem igazán tudom, hogy a nevén miért változtattak. Bár, aki betér majd Sassoshoz motort bérelni, annak tuti ajánlva lesz az új hely, így tudja, majd hová kell mennie.

- A már említett, felújított nagy parkoló mellett, új díszburkolatot kaptak Sarti utcái. Hogy majd meddig marad ilyen állapotában, az már más kérdés. Idén már egy teljesen megújult nyaralóhely képe fogadott bennünket.

- Minden nagyon szép és jó odakint, de végre valamit ki kellene találni a hazautazás napjára is. Mert az Avra előtti több órás tömörülés, az valami borzalmas.

- A határon is volt néhány újdonság a tavalyi évhez képest. Nagyon meglepődtem, azon, hogy mindenkinek egyesével le kellett szállnia (2 határon is), és a magyar ki-, illetve a szerb belépésnél személyesen kellett felmutatnia a kis ablaknál lent az útiokmányát (útlevél, vagy a kártya típusú személy igazolvány). Visszafele már csak a magyar belépésnél játszatták el ezt velünk. Ez valami új dilijük lehet. De végül is, egy kis mozgás senkinek sem esett rosszul. És így lényegesen hamarabb átjutottunk.

Viszonylag mákunk volt a határokon. Odafele a magyar kilépésnél 15 percet vártunk, a szerb belépésnél 10 percet, a szerb kilépésnél 22 percet, a makedón belépésnél 92 percet (itt mindig szívóznak), a makedón kilépésnél 46 percet, görög belépés 10 perc. 14,15-kor indult el a busz a szegedi parkolóból, és egy 45 illetve 3-szor 30 perces szünetet tartottunk, és így is leért a buszunk görög idő szerint 10 órára.
Visszafele szintén nagyon jól jöttünk, akkor görög idő szerint 14,40-kor indultunk, és Szegeden begurultunk a Tesco parkolóba ¼ 7 után kicsivel. Visszaúton volt szerencsénk az Apollonosok új buszával jönni. Olyannyira új volt, hogy tulajdonképpen előttünk csupán egy fél utat ment, amikor is Sartira hozott le utasokat. Nagyon kényelmes, szerintem tágasabb is az elődeinél, jó lenne belőle még több. Ez volt úgymond a mi jutalmunk, mert lefele menet, egy jóval régebbi változattal utaztunk.

Az Apollonos buszon továbbra is van büfé, ami a pihenők idején igénybe vehető. Az árak a következők voltak.
200 Ft: kávé, cappuccino, forró csoki, tea, ½ literes ásványvíz, 0,33 dl dobozos üdítő, leves.
Voltak üveges sörök is: 0,25 dl 200 Ft-ba, 0,33 dl 250 Ft-ba, míg a 0,5 dl pedig 300 Ft-ba került. Illetve volt még pálinka is, 300 Ft-ért.

Hirtelen ezek jutottak most eszembe.

# 14682
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217642 Üzenet linkje2014-06-10 19:18:40 

Andi köszönöm szépen azt nem tudod,hogy amita üditőből van-e még banános régen volt és imádtuk.
# 14683
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217650 Üzenet linkje2014-06-10 19:39:59 

Csomó, igen van még banános Amita. Ha jól emlékszem, akkor a nagy boltba, vagy talán az Eleni marketben láttam idén is. De szerintem találni fogsz a többi boltban is, mert szinte minden kicsi boltban többféle Amita márkájú juice is van. Sokfélét kóstoltunk már, de látod a banános ezidáig még kimaradt - majd ősszel bepótoljuk.
# 14684
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217652 Üzenet linkje2014-06-10 19:51:49  Válasz a #217635. hsz-ra Előzmény #217635

Andi!
Egy angyal vagy! A fórumunk kis angyalkája icon_smile.gif
Nagyon nagy hála és köszönet neked a sok-sok hasznos infóért, árakért, mindenért!
És ne fogd vissza magad, ereszd mindig ilyen bő lére icon_smile.gif Akit zavar, nem olvassa végig. Viszont aki ide téved, az épp ezért jön.
Szóval a beszámolóid miatt még közelebb érzem Sartit, és egyre izgatottabban várom a nyaralást.
Köszi!!! kiss.gif

# 14685
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217653 Üzenet linkje2014-06-10 19:58:34 

Szia Vadevezos, köszi a lovaglassal kapcsolatos valaszt, egyszer mar kiprobaltam es nagyon nagyon tetszett.

Szia borkaandi, a hajókirandulas a következokbol allt. Elindultunk, a Narancs parttal szemben volt egy nyílt vizi furdozes, majd hajókaztunk tovabb szepseges útvonalon. Kikötöttunk Ouranoupolisban, a vizen keresztul hagytuk el a hajót. Itt olyan meleg volt a tenger, mint sehol mashol, igaz kanikula volt. Itt szabadido volt, ki strandolt, ki elment a környezo sziklakhoz, szép helyek vannak itt. Mi ezen a reszen csodalatos kagylókat szereztunk be.
Innen tovabb hajóztunk Ammouliamba, ami egy tunemenyeshely. 2011-ben úgy mondtak szinte turista mentes, na most akkor mar epulgettek ott az apartmanok, így lehet mar nem annyira elszigetelt. Viszont egy bubajos hely szepseges partokkal, Sajnos éppen 42 fok volt így annyit nem maszkaltam mint szerettem volna. Ez egyebkent szeptember elején volt és nem igazan volt nyitva semmi, pl. a gyrosos sem. Addigra itt mar lehuztak a redonyt, gondolom a turista roham mar lement ekkorra. A kikoto nagyon aranyos, gazdag elovilaggal. A hazafele uton egy egesz delfin csapat ugrandozott mellettunk, rendes volt a kapitany, körözött kicsit igí megfigyelhettuk oket. Szerintem nagyon jó program volt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 978 979 980 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu