Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14686
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217658 Üzenet linkje2014-06-10 21:13:35  Válasz a #217652. hsz-ra

Helló Jujó!
Köszi a kedves szavakat, igazán szívesen segítettem. Majd mindenki kiszedi magának belőle azt, ami érdekli. Ha még majd beugrik valami, akkor megírom azt is. Tengerparti tavernában idén nem vacsiztunk, mert ahová szerettünk volna beülni, az akkor még nem volt nyitva. Így maradtak a kedvenc gyorskajáldák. Ott is elsősorban azokat az árakat írtam föl, amiket ettünk. Én egyébként is annyira szeretem a gyrost, hogy képes lennék, akár hetekig is azt enni. Sajna Szegeden nincs már egy igazán jó gyrosos, mind csak igen halovány másai a kintinek. Úgyhogy kint kiéltem magam ezen a téren.

A felírt árak, egy körülbelüli támpontnak jók lesznek, hiszen ti is, illetve sokan mások is főszezonba mennek oda, amikor ugye eleve kicsit drágább minden, mi meg ugye június első hetében voltunk ott, ami ugyebár előszezonnak számít.
Nagyon jó lesz nektek nemsokára. Ilyenkor olyan nehéz kivárni a maradék időt. Gondolom már nagyon készültök ti is. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nektek az Ostraco Hotel, illetve annak környéke. Majd meglátod mennyit változott és szépült azóta Sarti, mióta ott jártál pár éve.
Azt a múltkorában elfelejtettem mondani (de biztosan tudod), hogy azért mert a Granddal mentek, tulajdonképpen bármelyik kinti irodába befizethetsz fakultatív programokra. Nem akarom ezt annyira forszírozni, de diplomatikusan maradjunk abban, hogy idén jobban jársz, ha akár a Sithonosoknál, akár a Taousanis irodába fizettek be utakra, ha menni akartok kirándulni. A félreértések elkerülése végett nem a Grand irodával van bajom, mert nagyon jó társaságnak tartom őket, utaztunk már velük többször is, és jó szállásaik vannak, no meg modern szuper buszaik, igen barátságos, segítőkész sofőrökkel.
szia: Andi

# 14687
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217660 Üzenet linkje2014-06-10 21:18:21 

Helló Fekikecske!
Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad miről is szólt ez a program. Ígéretesnek hangzik mindez, legközelebb tuti elmegyünk majd erre a kirándulásra.
Nem tudom megmondani miért, de valamiért azt gondoltam, hogy netán Ouranoupolisig (itt jártunk már) busszal visznek, és csak ott száll hajóra a csoport, hogy átmenjen erre a kicsi szigetre. De ez így sokkal bulisabb, hogy végig hajóval mész oda, mert egy csomó szép helyet láthatsz a hajó fedélzetéről. Ez valóban egy nagyon klassz program lehetett számotokra.
szia: Andi

# 14688
Szili37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217685 Üzenet linkje2014-06-11 08:43:55  Válasz a #217635. hsz-ra Előzmény #217635

Hát ezért a listáért óriási megalike jár neked!!!!!
Ezt összeírni, ide betenni, nem kevés energia!

Köszönjük!!

# 14689
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217687 Üzenet linkje2014-06-11 08:46:15  Válasz a #217658. hsz-ra Előzmény #217658

Köszi Andi!
Jó, hogy írod, mert valahogy sosem jutottunk addig, hogy máshol nézzük meg a fakultatívokat.
Mindig evidens volt, hogy ha velük utazunk, velük kirándulunk.
Most jobban nyitva lesz a szemünk icon_smile.gif
Bizony. Már nagy az izgalom.
Kíváncsi vagyok, hogy lesznek a határátlépések. Érdekes változás, amit írtál. De ha így gördülékenyebb az átlépés, én örülök neki icon_smile.gif
Üdv:
Jujó

# 14690
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217689 Üzenet linkje2014-06-11 09:14:48 

Szia Andi!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz,egyáltalán nem vagy sok!
Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom,hogy hálásak vagyunk
Neked ezért a sok hasznos infóért!
A nyaralásra készülve mindenki szívesen olvassa mások élményeit,
tapasztalatait.
Mi csak harmadszor megyünk Sartira,mert a család kiváncsi volt
új helyekre,más országokra is,de ez az egyetlen hely,ahova
visszatérünk.
Utastársaidra egy röpke gondolat!Én értem,hogy nem vagyunk egyformák,
mások az igények,de ha már voltak itt és nem tetszett,miért nem választottak
új lehetőséget?
Na de mindegy is,a lényeg,hogy újra egy csodaszép nyaraláson vagy túl.
Mi is nagyon várjuk már!Mindenképpen szeretnénk egy hajóutat
fakultativban,de mindegyikről annyi jót írnak itt a fórumon,hogy nem
tudom melyiket válasszuk!?
Az árlistád megint részletes és szuper!Minden elismerésem,mert
én erre képtelen lennék!
icon_redface.gif
Kiváncsi vagyok,már nagyon várom,hogy lássam mennyit épült,szépült
Sarti.
Mivel mi 3 éve voltunk utoljára,sok hasznos infóval nem tudok a fórumtársak
segítségére lenni,hiszen sok minden változott azóta.
Ezért is köszönöm a segítséget mindenkinek és Neked!
Szia:Beszter

# 14691
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217690 Üzenet linkje2014-06-11 09:29:06 

Szia Szili!
Mi voltunk busszal Sartiról a Meteóráknál.Fárasztó,hosszú,egész
napos,de gyönyörű,felejthetetlen,kihagyhatatlan program!
Így pedig,hogy autóval mentek és pláne 2 hetet nyaraltok KÖTELEZŐ! icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 14692
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217692 Üzenet linkje2014-06-11 09:51:38 

Szia Jujó!
Az első Sarti nyaraláson nekünk is egyértelmű volt,hogy a Sithonnál
fizetünk fakultatívot.3éve annyira ajánlották a Maria Natasa kalózhajót itt a fórumon
szinte kötelező,kihagyhatatlan programként,
hogy eszünkbe sem jutott másra befizetni.
Nem bántuk meg,nagyon jó volt!
Érdekes volt,mert kb. 10 perc különbséggel indultunk a Sithonosoktól
és hát Leo (akit gondolom mindenki ismer,aki járt már Sartin)
úgy tűnt nem vette olyan jó néven.
Idén is körül nézünk mielött választunk.A baj,hogy most màr sokkal
több a lehetőség,nehezebb választani.

# 14693
Jujo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217702 Üzenet linkje2014-06-11 10:56:13  Válasz a #217692. hsz-ra Előzmény #217692

Helló Beszter!

Bizony. Már most azon agyalok, hogy sikerül majd jó kis kirándulásokat kiválasztani.
Ha részt vesztek majd valamelyiken, várjuk róla a beszámolódat icon_smile.gif
Sajnos csak egy hétre megyünk, és túl sok mindent tervezünk icon_smile.gif

# 14694
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217703 Üzenet linkje2014-06-11 11:00:01 

Szia Andi!

Holnap után indulok Sartiba, így nagyon jó volt olvasni a beszámolót és az árakat icon_smile.gif Nagyon szépen köszönöm. Igyekszem én is megosztani majd az élményeimet icon_smile.gif

# 14695
Rozi56
Aktív fórumos
Aktív fórumos
86 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217709 Üzenet linkje2014-06-11 11:20:21 

Szia Sancho!

De "irigyellek", Sarti és utána Sidari, Te még kétszer nyaralhatsz mielőtt mi indulnánk. De kellemes utat és szép nyarat kívánok. rozi

# 14696
Blackmore
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217718 Üzenet linkje2014-06-11 13:00:59 

Sziasztok! Mi június 28-án indulunk (2 felnőtt 2 gyerek) Sartira. 10-12 éjszakát szeretnénk maradni és mivel már többször jártunk ott és mindig ott kerestünk szállást idén is így terveztük, viszont ma bementem egy utazási irodába csak kíváncsiságból, hogy mit és mennyiért tudnak ajánlani. Elég rendesen rám ijesztettek, mert szerintük már nincs kint magán szállás, azt mondták, hogy mindenki le van szerződve valamelyik irodával és nem fogok találni szállást csak, ha itthonról lefoglalom de szerintük már ahhoz is késő van, mert mindenütt teltház van és egyéni utazással nem is igen van szállás csak buszos utak vannak. A véleményetekre lennék kíváncsi, ez igaz lehet vagy csak azt akarták, hogy náluk foglaljak? Esetleg van kint valakinek ismerőse ahol szállást lehetne foglalni? Köszönöm a válaszotokat.
# 14697
Szili37
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217721 Üzenet linkje2014-06-11 13:29:24  Válasz a #217718. hsz-ra Előzmény #217718

Én mikor foglaltam a mi nyaralásunkat Áprilisban, kb 5-6 irodát hívtam fel és 4 fős apartmanból, 2 hétre az én időpontomban (júli 12) csak az iliasz volt. Semmi több. Mind egyöntetűen azt mondták hogy főszezonban szállást találni szinte lehetetlen és el se induljak családdal úgy hogy majd ott keresek. Persze számtalanszor voltam Horvátországban ahol simán bármikor találtuk apartmant, bár ha jó szállást akartunk akkor November-Decemberben le kellett kötnünk az apartmant ott is. De gondolom sokan lemondják, és az ott keletkezett lyukakra lehet rárepülni. A 10-12 nap megint sanszos mert vagy turnus felébe estek be vagy másik turnus felénél mentek haza és az nem tesz jót a kihasználtságnak. Nagy lutri az biztos.
# 14698
Blackmore
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217722 Üzenet linkje2014-06-11 13:33:29  Válasz a #217721. hsz-ra Előzmény #217721

Köszi a válaszod. Akkor te is azt javaslod, hogy foglaljak itthonról?
# 14699
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217723 Üzenet linkje2014-06-11 13:34:02 

Szia Sancho!
Élményekben és Mythosban gazdag,napsütéssel teli ,
felejthetetlen nyaralást kívánok Neked és a Szüleidnek!
És persze kellemes autóutat!
Várjuk a Te beszámolódat is,hiszen júl.18.(ekkor láthatjuk újra
Sartit) még nagyon messze van!
Jó utat!
Szia icon_biggrin.gif

# 14700
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#217735 Üzenet linkje2014-06-11 15:34:36 

Helló Sancho!
Én is csatlakozom Beszterhez, nagyon jó pihenést kívánok Nektek! Érezzétek magatokat nagyon jól! Kíváncsi vagyok majd apudnak, hogy tetszik Sarti, hiszen írtad, hogy ő most megy majd oda először. Mivel te is már „visszajáró” vagy Sartira, érdekel vajon most milyen élményekkel jössz majd onnan haza.
Ha véletlenül nyitva lesz Lenka Lionka, akkor egyél helyettem is ott egy gyrost (nem fogsz csalódni). Borzasztóan sajnáltam, hogy nem volt nyitva most mikor ott voltunk. Apropó gyros, hiába szerettem volna a Renátába enni, addig halogattuk az elmúlt években az ott evést (mindig más kedvenchez térünk be), hogy sajnos bezárt az is. Pedig emlékszem írtad te is, hogy ott nagyon finom volt a pitás gyros. Erről bizony lemaradtunk!
Szia: Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 979 980 981 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu