Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14791
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218167 Üzenet linkje2014-06-17 19:08:08 

Sajnos Vadevezős mindenfele meg van kergülve az időjárás. Reggel beszéltem a húgommal, otthon, Szegeden is elég gyatra az időjárás, hol szakad az eső, hol eláll. De az egyik barátnőm üzijében szintén ezt olvastam az előbb. Ők Lefkadán napoznának, ha sütne a nap, de ott is, erősen felhős, esős idő van.
Úgy néztük, hogy a hétvégén Sartin sem volt éppen a legcsodásabb idő, de úgy láttuk, hogy a hét elejére, ottanra, már azt ígérik a meterológusok, hogy javulás várható. Ezért is írtam, hogy valaki megszánhatna minket és küldhetne nekünk Sartiból egy kis jó időt.
Míg el nem felejtem, NAGYON JÓ PIHENÉST, ÉS LEGFŐKÉPPEN SZUPER JÓ IDŐT KÍVÁNOK NEKTEK! Ilyenkor az utolsó pár napot a legnehezebb kivárni.
Szia: Andi

# 14792
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218168 Üzenet linkje2014-06-17 19:17:41  Válasz a #218139. hsz-ra Előzmény #218139

Helló Eduso!
Köszi a jókívánságot! Ránk is fér! Még otthon is lehangoló az ilyen időjárás, de itt a tengerparton különösen bosszantó. Szóval, akkor Pesten is mondhatni vacak az időjárás.

Mi voltunk az Athosos kiránduláson már, de csak a szervezett formában, tehát nem mi vettük meg külön a jegyet. És így, hogy írtad mennyibe kerül, azt gondolom, mivel nincs túl nagy árkülönbség, nem biztos, hogy megéri teljesen privát menni erre a programra. Végül is nem egy óriási összeg a különbség, 5 euró.

Sokfele laktunk már Sartin, de a Vrachakia eddig még kimaradt a palettáról, de ki tudja, talán majd egyszer…… Mi valamikor ezer éve egyszer a tőle kb. 50 m-re lévő Viroziba laktunk.
Kívülről egyébként elég barátságosan néz ki a Vrachakia. Az elmúlt években mikor elmentünk ez a ház előtt, akkor mindig azt tapasztaltuk, hogy szinte évről-évre szépítgetik, csinosítják. Látszik, hogy foglalkoznak vele. Van kiülős, sütögetős rész, van gyerekeknek egy pici játszórész, parkosítva van ott egy kis rész a ház körül, stb. Szóval nem hinném, hogy olyan nagy csalódást okozna majd nektek ez a ház.

Azt biztosan tudod róla, hogy közvetlenül a focipálya mögött található. A pálya pedig a Sarti Village (középső rész) végénél van. A ház főbejárata közel esik a pálya széléhez, így nem kell majd az egészet körbekerülnötök, hanem mellette ki tudtuk menni a partra, ha ott a ház környékén akartok strandolni. De Sartiba többek között ezt is imádjuk, hogy ott a több km hosszú tengerpart, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb partrészt. És akkor a környező gyönyörű öblökről még nem is beszéltem.
A part közel van a házhoz, ráadásul az a jó, hogy ott a homokdűnéktől fokozatosan egyre sekélyebb a víz, ha elindultok Sarti Beach irányába. Az első kisbolt tőletek 2 kis utcára (tényleg rövidek az utcák) lesz az Apollon hotel mellett, de 4 kis utcára már ott is lesz egy másik kisbolt, illetve Sarti legjobb péksége. Onnan még 2 pici utca + a nagy parkoló, és már el is értétek az ófalu elejét. Szóval egy kis sétával megoldhatóak az esti csavargások is.

Az biztos, hogy körülöttetek nem lesz óriási zaj, mert a közvetlen közeletekben nincsenek még sűrűn beépítve házakkal az üres részek (szerintem 1-2 év és tele lesz az a rész is). Csak a Sarti Beach – ófalu között ingázók járnak majd el közvetlen a házatok előtt. És jó lesz az is, hogy bőven lesz helyetek megállani a kocsival is, oldalt a ház mellett.
Érdemes lesz majd legalább 1-szer elmenni (utána meg úgyis visszavágytok majd) Sarti Beach vége felé strandolni egyet. Itt nagyon-nagyon puha, selymes homok van, ez mellé még egy igen sekély víz párosul, így ott mindig kicsit kellemesebb hőmérsékletű a tenger. A puha homok igaz tele van ilyen kis aranyló szemcsékkel, amit igaz kicsit nehéz lemosni magadról. De ez legyen mindenki életének legnagyobb problémája, hiszen az a lényeg, hogy ilyen szép nyaralóhelyen pihenhettek majd.
Ha hazajöttök, kíváncsian várom majd a beszámolódat, hogy vajon milyen a ház belülről.

Nem tudom jártatok-e már Sartin, de, ha nem, akkor körülbelülre be tudod lőni a következő link alapján, majd a legalul található térképen, hol is fogtok lakni.

http://www.sarti.gr/hu/vrachakia-house-sarti-halkidiki-24589.html

# 14793
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218169 Üzenet linkje2014-06-17 19:21:39  Válasz a #218148. hsz-ra Előzmény #218148

Helló Kata!

A következő képen jó látszik milyen közel lesztek az ófalutól, akár gyalogosan is. Ha a képen a házatoktól elindulsz fölfele 2 kis utcát, akkor ott láthatsz egy nagyobb üres placcot, ez ott a nagy parkoló, amit idénre végre igen szépen rendbe hoztak (ráfért már). Azt követőn már ott is az ófalu eleje.
Úgy néz ki, ha végre megjön a jó idő, akkor meg tudjuk hosszabbítani pár nappal a kint létünket, de legkésőbb 29-én valamikor haza kell érnünk, mert közülünk ketten is másnap már dolgoznak. Utána el tudom küldeni az ígért dolgot az e-mail címedre, mert a pendrive az otthon van. Ti mikor is utaztok?

http://www.sarti.gr/hu/anna-house-sarti-halkidiki-6519.html

szia: Andi

# 14794
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218172 Üzenet linkje2014-06-17 19:51:42  Válasz a #218117. hsz-ra Előzmény #218117

Kedves Éva!
Lehet, hogy akkor mi tudjuk rosszul. Mi úgy tudtuk, hogy a főépületben csak 2 szobás, 4 ágyasok vannak. Illetve azt hallottuk kint, hogy a mi földszinti stúdióink mögött, hátul voltak még stúdiók, amik 3 ágyasok – de erről bővebben nem tudok írni, mert mi ott nem jártunk bent. Illetve a bungaló sor előtt (a tengerpart felőli oldalon), szintén volt egy ház, de azt hallottuk kint, hogy ott a tulaj és a családja lakik.
Mi ott egy II. emeleti 4 ágyasba jártunk bent széjjel nézni, az jó volt. Viszont lakni, minkét alkalommal a ház mellett található földszinti „sorszobákban” laktunk csak (ők bungalónak nevezik).
Kíváncsi leszek majd, hogy hol is lesztek elszállásolva augusztusba. Légyszi írd majd meg, hogy hol található ott 2 ágyas stúdió, illetve, hogy milyen állapotok uralkodnak ott. Reméljük, ti szerencsésebbek lesztek, mint, akikről Beszter írt. Én is elolvastam azt a bejegyzést, és bár nem mi megyünk oda, de felháborítónak tartom, hogy ilyen állapotok mellett egyáltalán van képük kiadni, ezeket a szobákat.
Andi

# 14795
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218177 Üzenet linkje2014-06-17 20:33:33 

Farkas Kati szerintem mi egy időben egy helyre megyünk és egy irodával megyünk.Július 4.én Apollon travel Anna apartman Sartin.
# 14796
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218180 Üzenet linkje2014-06-17 21:33:06 

Helló Beszter!
Többetek üzijéből kitűnik, hogy odahaza is országszerte vacak idő van. Szóval akár még örülhetünk is annak, hogy bár itt nálunk sincs a legjobb idő, de legalább csodás környezetben vagyunk. Igen megint itt vagyok a tengernél, csak most kicsit másfele. Az idei nyarunk különösen mozgalmas, és szép lesz, már, ha az időjárás is hozzájárul, ezen terveinkhez.

Hidd el nem akartam elrontani a kedved, de mit ne mondjak, elhiszem, hogy bosszant a dolog. Nem cukkolás gyanánt küldtem el mindezt Neked, csak gondoltam kíváncsi vagy az újabb fotókra, amit találtam. Bár az általad is említett oldalon voltak, csak nem tudtam, ezeket a képeket vajon felfedezted-e te is, ezért küldtem át.
Az biztos, hogy a ti foglalásotoknál az átlagnál is jóval nagyobb rizikó volt, hiszen a prospiba is csak egy látványkép volt benne. Bár ez is 2 esélyes, mert foglaltunk már olyan szállást Görögország területén prospektusból, irodán keresztül, ahol bizony a több évvel azelőtti képek voltak belepakolva, így egy sokkal lepukkantabb szállás fogadott bennünket, mint amire a mi kicsi igényeinkkel számítottunk volna.

Most már tényleg különösen érdekel majd, hogy vajon mire ti mentek ugyan, miként néz az a fürdőszoba ki. Szerintem is ez a leggyengébb pont ebben a házban. Bár attól tartok, hogy ha a szezon kezdetére így beköltöztettek oda utasokat, akkor bizony utána tele lesz egész szezonba a ház, így maximum, ha akarnak is valamit kezdeni a fürdővel, azt majd csak esetleg az utolsó turnus után kezdik el. De, ha ez így lesz, akkor tuti sok panaszt kap majd kinti partneriroda, a Sithon Travel, illetve itthon az Apollon emiatt.
Mi is azt valljuk, mint ti is, hogy ezért a pénzért nem vár az ember 4 csillagos szállodai körülményeket, de azért mindennek van határa. Kép alapján a szoba tulajdonképpen tetszik, első ránézésre fura volt kicsit a főzőrész (de ez csak lehet az én szememnek), viszont a fürdőszoba a gyalázat, ahogy az kinéz.

De maximálisan igazad van, így kell hozzá állni, hogy már csak juszt azért is nagyon-nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Őszintén kívánom, hogy így legyen!!!!!!!!! Reméljük az idővel nagyobb szerencsétek lesz, mint most nekünk. Sarti bűbájos hely, így szerintem a szüleidnek is tetszeni fog. Szerintem ők már annak is örülni fognak, hogy kikerülnek az itthoni pörgésből, és a családdal, unokákkal nyaralhatnak.
A párom kint dolgozott most pár hetet (ezért maradt le Sartiról az idén). Miattam főszezonba nem igazán utazunk (vérnyomás gondok vannak), csak nagyon ritkán. Bár ezekben az össze-vissza időjárási ciklusokban ki tudja, lehet simán be vállalhattunk volna idén akár egy júliusi időpontot is görögbe. Ha össze tudjuk úgy hozni, akkor leginkább június közepén, és szeptemberbe szeretünk menni. Tavaly július utolsó hetébe voltunk Pargán, aug. első hetében pedig Nei Porin, és az utóbbinál akkora meleget fogtunk ott ki, hogy szó szerint elvágódtam az utcán 2-szer is, nem kis riadalmat keltve. Viszont tavaly a szeptember közepi időpontot Sartin már nagyon élveztem, ott sosem voltam rosszul, volt nagyon meleg, kicsit hűvösebb nap vegyesen, de az egy utószezonnál már nem meglepő. Szóval nekünk muszáj odafigyelnünk erre is.
A párom mesélte, hogy elég sok felhős, részben esős idő volt itt mostanában, megspékelve néha egy-egy igazán szép, felhőmentes, ragyogó napsütéses nappal. De most úgy tűnik mi is belenyúltunk a trutyiba, ilyen még nem volt, hogy már kezdésnek ilyen bolond időt fogjunk ki, pedig sokat kirándulunk már évek óta.
Pár bátor ember, velünk az élen, azért fürdött ma is. De mivel nehezen szárad a fürdőruci, így könnyen megfázhat az ember. Tegnap is, ma is kicsit széjjelnéztünk a környéken, mi változott mióta 2 éve itt jártunk, ezzel is telt az idő. Az itteni időjósok szerint holnaptól már kicsit jobb lesz az idő, szombattól meg már kifejezetten meleg lesz. Úgyhogy talán a 2. hetünkben nem lesz gond. Sok szép helyet beterveztünk, így elkélne egy kis jó idő, de még, ha nem is fog 7 ágra sütni végig a nap, akkor legalább beérnénk annyival is, hogy ne essen sokat az eső, hogy legalább kirándulni tudjunk. Reméljük az égiek megkímélnek minket!
Mind a négyünk nevében köszönöm szépen a jó kívánságaidat! Csak nem most állítjuk majd föl a negatív utazási rekordunkat, miszerint 2 hétig végig vacak időnk lesz. Annyira szerencsétlenek nem lehetünk!

Kíváncsi vagyok majd mit mondanak neked holnap az irodában. Mit reagál minderre az Apollon. Bár nem tegnap készült képekről van szó, de nem igazán hiszem, hogy azóta sokat változott volna ott a helyzet, így szezon közben.

# 14797
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218188 Üzenet linkje2014-06-17 23:15:27 

Szia Borkaandi,
tényleg te vagy a fórum "jótündére", köszönöm a sok hasznos infót , ha lenne itt rá lehetőség tényleg elküldeném neked a strandidőt, napostul kánikulástul! De azt hiszem, ezzel többen így vagyunk! 2 család megyünk Sartira (6 fő) szerintem a szervezett Athos hajókirándulást fogjuk választani, már csak az izgalmak elkerülése végett is. Meg úgy olvastam, hogy van némi program is ilyenkor a hajón, illetve kikötnek Ouranopolisban fürdeni kb egy másfél órára. Sartin tavaly jártunk először, de nekem szerelem első látásra, még hazajövetel előtt eldöntöttük, hogy idén visszamegyünk. Tavaly az Iliadisban voltunk nem messze az ex sárga áruháztól, az is szuper volt az óvárosban, a tulaj és a családja is tündérek voltak. A beach részre átjártunk ismerőseinkhez fürdeni, sétálni, ők a Sarti beach házban voltak. Azon a részen kényelmesebben lehetett bemenni a vízbe, és fürdeni, strandolni ott jobb volt. Ezért az idén oda néztem szállást, direktbe foglaltam a tulajtól kb fél éve. Barátaink a Rodon Gardenben voltak tavaly, de most együtt megyünk a Vrachakiaba. Remélem, szuper lesz. Sarti nem lehet rossz!
üdv
Eduso icon_lol.gif icon_wink.gif

# 14798
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218202 Üzenet linkje2014-06-18 09:13:47 

Emici jól teszed, hogy elmész egyedül is. Jó nyaralást kívánok!
# 14799
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218204 Üzenet linkje2014-06-18 09:37:40 

Kedves Éva!
Találtam valamit az éjjel. Ugye, aki rossz alvó, az ráér ilyesmit keresgélni. Ezek szerint a Sarti Beach komplexumhoz tartozik nemcsak az emeletes ház (amiben laktatok már), illetve a bungaló rész (ahol mi laktunk), hanem az előtte lévő telken 3 sorház is az övéké. Vagy legalábbis az alábbi infók alapján kettő biztosan.

http://www.sarti.gr/hu/sarti-beach-hotel-sarti-halkidiki-2310.html

2012-ben mikor ott laktunk, akkor a bungalóink mögött telis tele volt még randalírozó külföldi turistákkal, ezért gondoltuk, hogy az ott máshoz tartozhat. Mert akkor még a nagy házba Diasos, Ibuszos turisták voltak, a bungik pedig a Grandos turistáké volt.
Úgy tűnik, hogy van ott egy Mykonos nevű, illetve egy Paros nevű házuk is. Így könnyen elképzelhető, hogy ott lehetnek 2-3 ágyas stúdiók. Persze nem tudom biztosan, így senkit sem akarok áltatni, ez csak egy feltételezés.
A következő légi fotók alapján jól láthatod, hol van ez a 2 ház, a főút felől eső két házról lehet szó. Mivel jártatok már ott a „szomszédba”, így be tudod majd lőni mindezt a következő képeken is. Bár nem tegnap készült ez a fotó sem, mert azóta a környéken több ház is épült már, de azért a lényeg nagyon jól látszik rajta. Ott a Sarti beach bungalója, emeletes háza,

http://www.sarti-chalkidiki.com/wp-content/gallery/sarti-aerial/p1030065.jpg

http://www.sarti-chalkidiki.com/wp-content/gallery/sarti-aerial/p1030726.jpg

Ezek ugye nem olyan régi épületek, mint az alapház mellette. Így könnyen elképzelhető, hogy sokkal jobb állapotban vannak még itt a szobák. Bár azt nem igazán értem, ha egy és ugyanaz a tulajdonosa ennek, akkor vajon hogyan engedheti meg magának azt a luxust, hogy legyen egy olyan része a kiadó szobáinak, ahol ilyen irdatlan állapotok uralkodnak, mint amikről a Facebookon is beszámolt egy olyan utas, aki éppen most tartózkodik kint. Mert ezzel csak szerintem, lehúzza a jó szállásainak színvonalát is.
Andi

# 14800
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218206 Üzenet linkje2014-06-18 09:42:08  Válasz a #218188. hsz-ra Előzmény #218188

Helló Eduso!
Üdv a Sarti rajongók népes csoportjában! Az nem tűnt ki az üzidből, hogy vajon jártatok-e már előtte Sartin, azért próbáltam körülírni. De így, akkor pontosan tudjátok, hogy mi merre van, és mire számíthattok. Ráadásul ugye kocsival lesztek, ez óriási segítség abban, hogy a környéken sok szép öbölbe kirándulgassatok, és akár csak pusztán az a 6 ember fürödhessen egy-egy helyen. Mikor utaztok?
Jobban jártok szerintem is a fakultatív befizetésével, mert még, ha fele annyiba tudnál magán úton befizetni, mint így, akkor talán megérné, de így szerintem nem. Pontosan úgy van, ahogy írod, szól a zene, sokan táncolnak ilyenkor a hajón, és igen van Ouranopolisban is egy kis szabadprogramra egy rövidke idő, vagy legalább is régebben volt. Nem hiszem, hogy változott volna ez a program, de azért az a biztos, ha mielőtt befizetitek, rákérdeztek kint az irodába.

Iliadisba nem laktunk még, de közvetlen mellette már igen, régebben voltak ott a Német Travelnak szobái. Jó az a környék annak, aki szereti a nagyobb nyüzsit, meg azt, hogy minden ott van a közvetlen közelében. A Rodon Gardenbe sem laktunk még, de bent jártunk már széjjelnézni. Nagyon tetszett, de mivel eléggé messze van a parttól, így az a szállás inkább azoknak ideális, akik autóval mennek Sartira. Vagy mondjuk, kisgyerekkel vannak, és inkább a nyugalom az elsődleges szempont náluk. Szerintem a nagyobb távolság miatt került ki a Grandosok kínálatából is, mert tavaly még ők bérelték ki nyárra.

Eduso bár ti már tudjátok hol a házatok, de, annak, aki netán először megy majd a Varachakiaba, segíthet körülbelülre belőni a következő 2 légi kép ezt a házat. Itt jól látszik, hogy a sok házas rész után, a parton van egy nagyobb üres placc, no az a focipálya, és az mögött (mellett) az ott látható emeletes fehér ház, a Vrachakia apartman.

http://www.sarti-chalkidiki.com/wp-content/gallery/sarti-aerial/p1030100.jpg

http://www.sarti-chalkidiki.com/wp-content/gallery/sarti-aerial/p1020895.jpg

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk az elmúlt napokban, és küldte a jó időt ide nekünk, jelentem MEGÉRKEZETT. Végre süt a nap, felhő egy szál se, úgyhogy irány a part. Bárki „küldte” is nekünk, hálásan köszönjük!
Andi

# 14801
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218207 Üzenet linkje2014-06-18 09:45:03  Válasz a #218035. hsz-ra Előzmény #218035

Szia Borkaandi icon_smile.gif

Arnold azt mondta, hogy majd személyesen megbeszélik a dolgokat a barátnőddel, mert nagy változások vannak előkészületben a hajós utakkal kapcsolatban, de mindenképpen jobban meg fogja érni és jobban fog járni, mint más irodával. Arnoldék mindig odafigyelnek rá, hogy színvonalas és felejthetetlen programokat szervezzenek icon_smile.gif Gyerekkel is el lehet menni, mert vannak gyerek mentőmellények is ha valaki fél, vagy nem tud úszni icon_smile.gif Nemsokára indul a nagy hajó is, ezért mondta hogy most nem tud még semmit mondani, de nagyon jó lesz icon_smile.gif Mire a barátnődék mennek, már minden infó meglesz, most nem szabad elárulnom részleteket, de Arnold majd mindent elmond icon_smile.gif A tűzből is szerencsére nem sokat érzékelünk. Csak a repülőket láttuk, amik innen vettek vizet az oltáshoz. Amikor kirándulni mentünk akkor láttuk a tűzoltókat, de azon kívül semmi. Köszönöm szépen a jókívánságokat, de ha van valami nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok, hiszen Te is nagyon sokat segítettél nekem is és midnenkinek itt a fórumon. Azt hiszem ezért nem tudunk elég hálásak lenni! Köszönöm szépen a többiek nevében is!

# 14802
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218208 Üzenet linkje2014-06-18 09:50:40  Válasz a #218053. hsz-ra Előzmény #218053

Szia Pacsika!

A kalózhajóval kapcsolatban, hogy jövő héttől változások lehetnek a programokban az új hajó miatt, de ez az árat szerintem nem fogja befolyásolni. Erről személyesen Arnolddal kell beszélni, aki megkért, hogy egyelőre semmit ne terjesszek ezekről, mert még kialakulóban vannak, így majd ha biztos lesz minden akkor ad tájékoztatást. Amit ígért, hogy színvonalasabb, családiasabb és olcsóbb lesz, mint bármelyik másik irodánál befizetett hajós kirándulás. Az úton arra figyelj, hogy kövesd a táblákat, minden ki van írva. Ne felejtsd el a Chalkidiki táblát, a lekanyarodás előtt ki van téve és egy lámpás kereszteződésnél kell balra kanyarodni, aztán később Kavala- Chalkidiki felé kell kanyarodni és végül Nea Moudenia felé kell menni. Onnan már csak egyenesen kell haladni Nikiti felé. Nem lesz semmi gond icon_smile.gif Nálam jobban nem aggódott senki ezen és simán kiértem icon_smile.gif
Jó utat és szép nyaralást kívánok icon_smile.gif

# 14803
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218209 Üzenet linkje2014-06-18 09:52:19 

Az időjárás picit meg van bolondulva Görögországban. Majdnem minden nap beborul és esik is egy picit. Szerencsére ezek csak futó záporok és utána gyorsan kisüt a nap, de akkor is... Este is volt egy kis eső, de most süt a napocska icon_smile.gif Mindenesetre fürcsizni és napozni is lehet icon_smile.gif
# 14804
Pacsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218210 Üzenet linkje2014-06-18 09:58:16 

Szia Sancho!

Nagyon köszi a hajós infót,majd tájékozódunk akkor ez ügyben ha kint leszünk.Az úttól azért kicsit én is parázok,mert éjjel megyünk,de felírtam amiket írtál,majd figyelünk ezerrel:)
Érezzétek jól magatokat és sok pihenést kívánok...
"Jön a jó idő"""Még 5 nap és Hali:)

# 14805
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218211 Üzenet linkje2014-06-18 10:08:03 

Helló Borkaandi!

köszönöm a további infókat, örülök, hogy hatott a sok jó energia, és már ott is szép idő van. Mi július 22-től leszünk Sartin 9 éjszakára foglaltunk. Valóban mérlegre kell tenni, hogy nyugis, csöndes helyen legyen a szállás, vagy nyüzsibb helyen. Most egy köztes megoldást választottunk, közel leszünk a parthoz, este a nyüzsihez sétálni kell majd kicsit, de a mozgásra is szükség van.A szállások (stúdiók) nagyjából hasonlóak ezt megállapíthatjuk. Tavaly örültünk, hogy erkélye volt az Iliadisnak, hangulatos volt a pörgés. Aztán kigondoltuk, hogy a Rodonba megyünk lefoglaltuk a Bookingon,de már ott is elég drága volt decemberi foglalással. Véletlenül rátaláltam a Vrachakia-ra, ami nagyon megtetszett a kert, a kiülési lehetőség és a part közelsége miatt. Az óvárosi részen is közel voltunk a parthoz, de ott a víz sóderosabb, és hirtelen mélyül, nagy hullámoknál klassz. Kisgyerekeseknek azért nem ajánlanám. Voltunk Nikitiben, Porto Carrasban, és egy napot strandoltunk Sykia-an, az kicsit vadregényesebb, de nekem az is bejött. Sarti mindenképp vitte a pálmát.
Jó pihenést!
Szia Edina

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 986 987 988 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu