#2187012014-06-24 12:43:31 Válasz a #218653. hsz-ra
Szia torrente69!!
Nem vagyok benne teljesen biztos hogy nekem szántad amit írtál, mivel nem írtál nevet, de mi is aug 1. a délutáni órákban indulunk korfura kocsival. Békés megye Nagybánhegyes településéről. ha engem kérdeztél, akkor írj privát üzenetet!!
Szombaton jöttünk haza. Görög-macedón határon, a macedón határőr felírta a nevemet a személyim számát, meg az autó rendszámát. Nem tettünk meg 30km-t már kiszedett egy rendőr, próbálta megmagyarázni, hogy 80 helyett 90-el mentem, csak aztán elengedett, mert szemből jött egy potenciálisabb áldozat.
#2187412014-06-24 19:03:03 Válasz a #218641. hsz-ra
Szia Kiss László!
Jó volt Kifelé nagyon jól tudtam menni, senki nem volt az utakon. De szó szerint. Ha belenéztem a tükörbe, vagy magam elé az úton, senki nem volt... Ahhoz képest, hogy azt mondtam hogy hajnal 4 körül indulunk, végül is 3/4 1-kor nekivágtunk A legtöbb várakozás a Magyar határnál volt, itt 20 percet várakoztunk. A többi határnál szinte meg sem kellett állnunk. A szüleimnek nagyon tetszett Sajnos felbontások és terelések is vannak. Szerbiában Leskovactól - Vranje-ig leterelik a forgalmat az autópályáról egy kacskaringós hegyi útra. Itt elég lassan lehet haladni, de azért megyeget. Sok helyen van sebesség korlátozás. Én kifelé betartottam mindent, visszafelé már nem annyira Rendőrök nem nagyon voltak, néha a táblák mögött elbújva. Belgrádon keresztül mentem, láttam többen írták, hogy ők az elterelőn mennek... Lelkük rajta. Belgrádon keresztül gyorsabban lehet menni...
#2187882014-06-25 08:56:09 Válasz a #218730. hsz-ra
Hogy őszinte legyek, ebben nem látom az összefüggést. Ha ott a rendőr és büntetni akar, minek neki a határról értesítés? Arról nem is beszélve, hogy a rendszámot leolvasni sem egyszerű egy mozgó autón.
Hopsz lehet kicsit félre érthető voltam.
Nem Belgrádon keresztül.
No még egyszer elindulsz az elkerülőn majd néhány km múlva jön a NIS-ZÁGRÁB pálya és itt hajtasz fel NIS irányába.