Gyakorlatilag amilyet tudunk majd bérelni
De szerintem egy viszonylag kis méretű robogót amin tudunk ketten is utazni, tehát nagyon messzire nem fogunk elmenni, mert kényelmetlen lenne. Sartin robogóztunk ebben a leosztásban kb egyik irányba is és másikba is 15-15 km-t mentünk és vissza, kb 6-8 strandra is eljutottunk, az Orange Beach pazar volt..
Myrtosnál mivel alig van lemerészkedő ezért autó sincs sok. 4-5 talán és megfordulni sem nagy nehézség. Egyébként sincsennek a szigeten túl sokan, talán a foci miatt nem tudom, de sok autó nem jön sezmbe. Szinte senki sem vagy csak dél körül ébredeznek. Mi már reggel 9-10 körül indulunk mindenhova, igy még nagyon szép nyugodt a part mindenhol.
Tegnap is 30 fok volt, amit még többnek érez az ember a szélcsend miatt igy Pessada lett a kiválasztott part végül, a férjem kedvence. A földrengés kicsit átrendezte az ösvényt, amin keresztül megközelíthető a nagyon szép és pici partrész. Viszont a görögök nagyon szeretik ezt a titkos helyet, ezért kikövezték az utat nagy meglepetésünkre. Erre nem számítottunk már épp vissza akartunk fordulni, de szerencsére a férjem észrevette, hogy nem kell sziklát mászni
Majdnem egyedül voltunk a mesés helyen, de azért akármilyen titkos is csak szállingóztak emberek, de szerencsére nem sokan és hamar el is mentek. Mi maradtunk 5 órán keresztül, mert annyira töltős, energiát adó hely, hogy nem lehet betelni vele. Gyönyörű, csak ajánlani tudom. Ha leérsz a lépcső aljára jobbra kell fordulni és végig a köves úton...megéri a kis sétát és a lépcsőket!
Este Butler étterem megint adta a tökéletes kiszolgálást és pazar vacsorát. A legjobb hely Lassiban és tele is van mindig. Hangulatos, igényes és kedvesek...érdemes a mosdót megnézni az egy külön élmény, ilyet keveset látni a világban
Mi a párommal Július 12.én indulunk repülővel Kefalóniára azon belül Skala-ra.
2hetet fogunk tölteni a csodálatos szigeten, első hétre tervezzük a sziget felfedezését így szeretnénk minimum 5 napra autót bérelni. első sorban erről szeretnék infót kapni akit tud benne segíteni(sakalán található autóbérlő? bérlés díja/nap üzemanyag árak)
Második kérdésem ahogy látom akadt belőle némi összeszólalkozás(remélem ebből nem fog) ,hogy milyen árakkal lehet számolni a szigeten illetve Skalan? Kb milyen összeggel lehet számolni ezen a két hétre? Nagy igényeik nincsenek... reggeli pékség gyümölcs vagy zöldség ebédelni nem szokásunk ha görögbe vagyunk élvezzük a nyaralást és este a vacsora természetesen étterem
Sziasztok,tapodyt,Mona,picit tanácstalan lettem,mivel én ezt a választ kaptam a szombati komp indulással kapcsolatban:
"Hello,
I confirm your booking from Vassiliki to Fiscardo at 1000hrs on 28/6. You will collect and pay for these one way tickets, in cash, 1hr before departure at the kiosk in Vassiliki port or earlier from our office in the centre of Vassiliki, next to the pharmacy.
Best regards,
Janet"
Vagyis szombaton 10-kor indul a komp.Vagy mégsem?!