Sziasztok!
Most hívták a páromat 18-án indulunk, az uticél: Korfu!!
Moraitika és Alexandros apartman.
Igaz hogy voltunk már és jó lett volna olyan helyre menni ahol még nem voltunk, de örülünk ennek is, mert a párom 3-4 napot hányással-hasmenéssel az ágyban feküdt, így a kirándulásokról lemaradt. Van mit bepótolni...
És a reptere is tök izginek tűnik!!
#2188172014-06-25 13:28:36 Válasz a #218816. hsz-ra
Egyrészt azért mert legalább felfedezünk egy új várost, másrészt pedig nekem valahogy nem tetszett Sidari. A sziget viszont nagyon szép és most találtam a Korfu fórumon egy könyvet pdf-ben, amiben nagyon érthetően le vannak írva a partok és a városok ill. az hogy oda hogy jutunk el. Ki fogom nyomtatni és kiválogatjuk a uticélokat ahol lehet búvárkodni, mert a páromnak az a mindene. A nyaralás elengedhetetlen kellékei: békatalp és búvár szemcsi...
Jajj, remélem jó lesz!!
#2188222014-06-25 13:36:58 Válasz a #218817. hsz-ra
Valamiért nekem is korfu a megérzésem
Ha tényleg oda megyünk letöltöm én is a könyvet és kiolvasom oda vissza a forumot, de mi még egy hónap mulva tudjuk csak meg az uticélt
Helló Zsanna!
Hallottunk már az Ibusz ezen utazási formájáról. De mi még nem utaztunk mediterrán tombolával velük (egyébként már többször is). A kérdésem az lenne, hogy repcsis útnál már mindig ilyen hamar kiderül, hogy hová mentek? Mivel írtad, majd csak 18-án utaztok (az még ugye bő 3 hét). Mert baráti körben utaztak már tavaly ezzel a tombolás módszerrel, csak ők busszal, ott 3 nappal indulás előtt tudták csak meg, hová mennek.
Szuper jó, hogy ennyire hamar kiderül a végcél, mert akkor legalább kicsit fel lehet készülni a nyaralás helyszínéről, illetve a környékéről, abból, hová érdemes kint ellátogatni.
Az idei nyaraláson már részben túl vagyunk, illetve megyünk majd még szeptemberbe is. De egyre jobban tetszik az Ibusznak ezen lehetősége, jövőre szerintem rástartolunk mi is.
Andi
#2188352014-06-25 14:36:05 Válasz a #218834. hsz-ra
Ez szuper Magdica! Köszi a választ! Még vár ránk egy őszi Zakynthos, de egyre jobban úgy látom, kár, hogy nem igazán foglalkoztunk ezzel a tombola dologgal már idén. Majd jövőre!
szia: Andi