Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy aki mostanában van/lesz kint, az jelezzen vissza, hogy van-e még a Kryonerinél a búvár-iroda? Esetleg a Valtosnál? 2 éve még voltak, de idén semmi információ, emailre sem válaszolnak. Köszönöm!
ZZSS, bár ha ilyen strandra vágysz Parga ebből a szempontból rossz választás!
Ide pont a cakkozott, csipkézett partok miatt megy az ember
nekem nagyon tetszik Parga és nem magam részére kérdeztem , nekem volt szerencsém már Görögországba jó pár tengerparthoz de barátnőméknek még nem és miattuk kérdeztem , de köszönöm szépen a segítséged , mindenkinek
szeretném kérdezni, hogy a városkában csak gyalog lehet közlekedni vagy esetleg lehet biciklit bérelni vagy robogót ? ha nem kimondottan a központba szállna meg az ember de esténként fel akar menni akkor messzi van a központ ? és még azt szeretném megkérdezni hogy árusok vannak sokan ? és strand kellékeket lehet kapni ? köszönöm a válaszokat
A központ bizony messze van,bár ez mindenkinek mást jelent...javaslom nézz néhány térképet,amit belinkeltek ide,és videókat a Youtuben,hogy fogalmad legyen a távolságokról.Szerintem csak gyalog lehet járni!
Árus viszont nagyon bőven van,és mindent és annak az ellenkezőjét is lehet kapni...
A központ bizony messze van,bár ez mindenkinek mást jelent...javaslom nézz néhány térképet,amit belinkeltek ide,és videókat a Youtuben,hogy fogalmad legyen a távolságokról.Szerintem csak gyalog lehet járni!
Árus viszont nagyon bőven van,és mindent és annak az ellenkezőjét is lehet kapni...
köszi a segítséget , igen a videón,-képeken már túl vagyok és ezért is kérdeztem a biciklit vagy robogót mert látom azért vannak távolságok , de azt is látom sok helyen lépcső van így a városba már felesleges is de amúgy lehet robogót bérelni Pargán és jet skit ?
Motorkölcsönző van a Dokos-ház mellett is. A focipályától (ahol a buszok is megállnak) visszafelé kell menni 50-60 métert. Nem a város felé, hanem az ellenkező irányba. Könnyű megtalálni. Ott a Dokos étterem, mellette a Dokos supermarket és közvetlen mellette a motorkölcsönző.
Sziasztok! Meg tudná valaki írni, hogy min a neve és hol van Pargan a Grand tours partner irodája? Mi egyénileg megyünk, csak a fakultatív programok miatt érdekelne. Gondolom van lenn magyar idegenvezető.
Kedves Djbobo!
Pár hete jöttünk vissza Pargáról,ha még nem voltál,tényleg egy csoda helyre mész.A Grand idegenvezetője Pápai Ferenc,és roppant szimpatikus,segítőkész,top csúcs idegenvezető.A Grand Tours honlapján a fórumban Parga topicban tudsz neki írni,vagy a prosijukat letöltöd,és ott megvan adva a telefonszáma.Van egy fórum Parga szeretünk facebookon ott rak fel képeket,és ott is tudsz vele értekezni.Mi Apollonnal mentünk,de már az indulás előtt tudtam,ha gond lesz,hozzá fordulok,nem az Apollonoshoz.Séta közben egyszer összefutottunk,mondta,hogy bármikor segít/pedig nem Grandosok voltunk/.Feleségével él kint,Miltos házban,a főúton van ez a ház.
Egy ki segítséget szeretnék kérni. Mi elöszőr utazunk Görögbe 4-en fiatalok. Pargatol nem messze Riza-n foglaltunk szállást. Kérdésem lenne ismeruitek-e a helyet, tudnátok e róla valamit mondani, s hogy a környéken tudnátok-e ajánlani valamilyen különlegesebb strandolós helyet.
Köszönöm
Sziasztok!
Közeleg a mi időnk is ezért még felmerült pár kérdés. Melyik supermarketet ajánlanátok ár-érték arányban, ahol azért elég nagy a választék? Alfa sört lehet-e valamelyikben kapni? A Valtoson van-e valahol jó étterem? (Vagy van-e egyáltalán?)
A válaszokat előre is köszi!