Mediterrán tombola
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Beyu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218889 Üzenet linkje2014-06-25 21:38:01  Válasz a #218819. hsz-ra

Idén nem tombolázunk. Decemberben foglaltuk le 2 hétre szállást a Hanna Haus-ba Sartiba. Most autóval megyünk.
# 92
Alisha27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218905 Üzenet linkje2014-06-25 23:30:59 

Magdica.
Mi sem szugeralunk semmit. Jojjon aminek jonnie kell. Barhogy alakul boldog leszek mert imádom Görögországot:-)
Csak sokszor lelohasztottak mar az irodakban a tényekkel, hogy valami ez meg azert nem lehet... icon_sad.gif

# 93
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218913 Üzenet linkje2014-06-26 08:35:52 

Nagyon tetszik nekünk a hajós kirándulás Paxi és Antipaxira. Aki volt már ilyenen (bocs, nem írtam, de Korfuról indul), meg tudná mondani, hogy itt van lehetőség csobbanni a tengerbe, vagy csak nézelődünk??
# 94
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218914 Üzenet linkje2014-06-26 08:39:45  Válasz a #218889. hsz-ra Előzmény #218889

Köszi a választ!! Remélem mi is meg leszünk elégedve!!
Nektek akkor jó készülődést és nyaralást, látom ti is indultok nemsokára. icon_lol.gif

# 95
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218916 Üzenet linkje2014-06-26 09:09:53  Válasz a #218913. hsz-ra Előzmény #218913

Szia!

A Paxos-Antipaxos kiránduláson van lehetőség a hajóról bemászni a vízbe és kicsit úszkálni, de a strandig nem tud kimenni a hajó.

# 96
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218918 Üzenet linkje2014-06-26 09:20:47  Válasz a #218916. hsz-ra Előzmény #218916

Ez így is teljesen jónak tűnik. icon_lol.gif
Megéri elmenni erre a kirándulásra?? Több helyen olvastam hogy nagyon szép, nem szabad kihagyni.

# 97
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218925 Üzenet linkje2014-06-26 09:58:10 

Sziasztok!

Bevallom nekem nem volt túl szimpatikus a tombolázás, de végiolvasva benneteket, felmerült bennem pár kérdés.
Pl. mennyivel olcsóbb így utazni, mint mondjuk normál foglalással? (amennyiben lehet, konkrét árakat írjatok)

Van-e arra tapasztalat, hogy olyan apartmant, hotelt kapjatok, ami egyébként normálisan is normális, és nem csak a senkinek nem kellő tűzfalra néző, szuterén, zajos szállást passzolják el így?

# 98
Btimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218926 Üzenet linkje2014-06-26 10:03:50 

Sziasztok!

Mi aug 18-i dátummal foglaltunk le repülős, apartmanos tombolát. Remélem Korfut kapjuk, mert azt szeretnénk nagyon! icon_smile.gif Ugye elég a személyi az utazáskor?

Timi

# 99
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218927 Üzenet linkje2014-06-26 10:18:36 

Először nekem is jó ötletnek tűnt, de ahogy osztottam-szoroztam, már nem is volt olyan jó.
Nem is értem...
Én szeretek új helyekre menni, új városokat megismerni. De nem is ez a lényeg, mert van, aki visszajár a bevált helyre.
De ha én döntöm el, hova megyek, akkor is olcsóbban jövök ki!
Idén június elején voltunk, már télen tudtam, hova akarok menni. Ultra first minute-tal fogaltam, mert sokat lehet spórolni. És aki már min. 1x volt, annak van törzsutas kedvezménye, az is mínusz pár ezer ft.
Ahogy itt olvasgatom, a legtöbben már nem egyszer voltak Görögben.
26 ezer ft/fő volt nekünk így, hogy tavasszal fizettünk, és oda mentünk, ahova mi akartunk! Ahogy nézem, ez tombolával is ugyanennyi, de izgulhatok, hogy elküldenek-e Bulgáriába (nem véletlen, hogy oda nem megyünk), vagy Olaszba, amiben csalódtunk. Vagy Paraliára, ahol szerencsére csak 1 napot töltöttünk, de elég is volt.
Szóval nem olcsóbb.
Írjátok itt többen, hogy oda mentek, ahol már voltatok, ami végül is jó, mert ott a tenger. Hát ez tény, mégsem egy Tisza-tó, és biztosan jó lesz, de azért némi csalódás is van ebben az örömben.
Főszezonban busszal 45, még mindig azt mondom, ennyiből akkor is ki lehet hozni, ha az ember időben maga dönti el, hová akar menni.
Repülőhöz és kocsihoz nem tudok hozzászólni, lehet h megéri, nincs tapasztalatom.

Amikor főszezonban voltunk, augusztusban, akkor ráadásul nyár közepén fizettük be, és először voltunk Görögben, tehát se first minute kedvezmény, se törzsutas kedvezmény nem volt, és 44 ezret fizettünk fejenként.
A bizonytalan tombolával meg 45 ezer. Hát..................

# 100
Henry
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218929 Üzenet linkje2014-06-26 10:25:28 

Sizu levezetése tökéletes. Az autóbuszos utakra így igaz. A repülős utaknál lehet jobban spórolni az utószezonban. Számításaim szerint a repülőtéri illeték az ami megspórolható, ha nagyon jól alakul minden akkor a célterületi transzfer is.
# 101
Btimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218930 Üzenet linkje2014-06-26 10:27:08 

Én annyit fűznék hozzá, hogy repülővel szerintem megéri tombolázni, mert mi pl augusztusban megyünk 80 ezerért úgy, hogy benne van az illeték, transzfer, szállás, ennyiért véleményem szerint nem jutnál el, mert csak az illeték közel 30 szokott lenni. A buszos és az egyéni utazás valóban nem éri meg szerintem sem.
# 102
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218932 Üzenet linkje2014-06-26 10:30:49 

btimi írta:
Én annyit fűznék hozzá, hogy repülővel szerintem megéri tombolázni, mert mi pl augusztusban megyünk 80 ezerért úgy, hogy benne van az illeték, transzfer, szállás, ennyiért véleményem szerint nem jutnál el, mert csak az illeték közel 30 szokott lenni. A buszos és az egyéni utazás valóban nem éri meg szerintem sem.

HA magadnak veszed a repjegyet, akkor nincs 30 000 Ft reptéri illeték. A transzfert meg lehet oldani helyijárattal, reptéri busszal, vonattal, taxival bérelt autóval.

Az általad említett 80, mennyi időre, melyik időszakban és hány főre értendő?

# 103
Magdica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218933 Üzenet linkje2014-06-26 10:32:06  Válasz a #218925. hsz-ra Előzmény #218925

Szia icon_smile.gif)))

80 ezer Ft repülővel/fő apartmanban ellátás nélkül ( minden illetéket tartalmaz), természetesen szezon elején és végén kedvezőbb.
+10% felárért tudsz 2 uticélt kizárni.

A mi tavalyi apartmanunk nem volt egy hiperszuper apartman, de voltam már teljes áron is hasonlóban és természetesen nem a cselédszobát kaptuk icon_smile.gif

# 104
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218941 Üzenet linkje2014-06-26 11:11:48  Re:

Magdica írta:
Szia icon_smile.gif)))

80 ezer Ft repülővel/fő apartmanban ellátás nélkül ( minden illetéket tartalmaz), természetesen szezon elején és végén kedvezőbb.
+10% felárért tudsz 2 uticélt kizárni.

A mi tavalyi apartmanunk nem volt egy hiperszuper apartman, de voltam már teljes áron is hasonlóban és természetesen nem a cselédszobát kaptuk icon_smile.gif

Lehet itt a baj(om), hogy nekem nagyon nem mindegy, hogy milyen az a szállás, és hol van. Pláne, mióta megtapasztaltuk, hogy egyéni szervezéssel helyben keresve szállást, mennyivel másabbakat lehet kifogni, mint az utazási iroda által bérelt. Én hajlandó vagyok ezért akár többet is - de nem akármennyit - fizetni.
Nyilván akinek mindegy, mert úgyis csak aludni jár oda, legyen egy ágy oszt jónapot, annak megfelelő lehet a 10-15 euros szállás. (ilyen tapasztalatunk is volt).
Ahogy öregszem, egyre kevésbé tolerálom a nomád körülményeket. icon_sad.gif

# 105
Zsanna81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#218942 Üzenet linkje2014-06-26 11:13:16 

Nem találtam ennyiért last minute utat se: szezon közepén, repjegy,illeték, transzfer és szállás 7 éjszakára 80-ezerért. Kuponos oldalakon lehet esetleg ilyen árban találni, de sok helyen oda van írva, hogy szabad férőhelyek fügvényében...
Megmondom őszintén, nálunk a párom nagyon örült Korfunak, én meg tényleg jobban szerettem volna olyan helyre menni ahol még nem voltunk. Viszont, 1., jó áron van az út, 2. átolvastam a fentebb említett könyvet és rájöttem hogy rengeteg olyan helyre el fogunk most menni ahol még nem jártunk (apró öblök,kilátók, hajókázás stb).. icon_lol.gif
Úgyhogy mostmár megnyugodtam és nagyon várom!! icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 125 126 127   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu