#2188912014-06-25 21:53:34 Válasz a #218857. hsz-ra
Én már 8-szor voltam Görögo.-ban, minden alkalommal útba ejtem, amolyan zarándok hely. Nem vagyok vallásos, de valami van ott, ami vonz, szóval én már bejártam az összes kolostort, de most csak a nagyban voltunk, ami viszont kedden zárva van. Egy napon szerintem nem tudjátok mindet megnézni, nem is érdemes, a 3. már nem befogadható, addigra telítődsz. A nagyban, ha a múzeum részt is megnézitek, akkor 1.5órát simán el lehet tölteni. Nyitvatartás
Reggel 8kor indultunk Lefkadáról, gyér forgalom mellett és a Daphné forrásnál is megállva, este 6-ra értünk oda.
#2188942014-06-25 22:03:10 Válasz a #218865. hsz-ra
Nagyon szép képeket csináltál nagyon tetszenek változatos, vannak tengerpartok, házak, virágok. Szép ,most bele szerettem nagyon Kefalóniába remélem jövőre össze jön.
#2188962014-06-25 22:06:56 Válasz a #218892. hsz-ra
Persze a Lefkadás képek is nagyon szépek, valahogy nagyon megfogtad a vízesésnél a pillanatot, énis ott jártam és le is fényképeztem, de nekem nem lettek ilyen szépek a képek. Én is most voltam ebben az évben Lefkadán. Ne hagyd abba a fényképezést és a megosztást köszönöm
Köszönöm a dicséreteket de úgy érzem a legtöbbet a sziget(ek) szépsége tesz hozzá a jó képhez, de ha megengeditek adnék egy tanácsot nektek ne hogy úgy járjatok ahogy én. A fényképezőgép a nyaraláson csakis másodlagos szempont legyen és ne azt csináljátok hogy mindent fényképezni egyből, hanem először élvezzétek ki a pillanatot hogy ott vagytok és csak gyönyörködjetek. Én Lefkadán úgy jártam hogy az utolsó 3 nap szinte csak pár darab képet csináltam mert elegem lett abból hogy mindig mindent fényképezek és mire tényleg élvezném azt adott hely által nyújtott természeti szépséget már menni is kell mert éppen fakultatív programon voltam. Lefkadán ajánlanám a kilátót pl arra hogy az ember csak ott álljon és nézzen ki a fejéből hallgatva a tenger hullámzását miközben a szél halkan fújdogál. Vagy csak ül a kathisma-n és nézi a naplementét.Az utolsó előtti nap Paja mondta, hogy volt fenn a víz esésnél és pár ember toalettként használta a helyet.Remélem azóta már eltűnt onnan az emberi ürülék.
köszike. Esetleg az Olympos hegynél Zeusz fürdőhelyét érdemes lenne megnézni? Mi egy éjszakát töltenénk Paralián. Ha mondjuk reggel odaérünk, ahogy tervezzük, egy nap a kettő beleférne. Vagy hülyeséget kérdezek?
Hali. köszi HarlequinXXX. Azt had kérdezzem meg, akik nem utazási irodában intézték a szállást, hanem egyénileg, volt valakinek gondja ezzel, vagy minden simán ment? Valakinek volt Perigialiban szállása?
#2192272014-06-29 13:34:38 Válasz a #219204. hsz-ra
Szia,
Mi egyszer foglaltunk a booking.com-on, utána pedig a greeka.com-on keresztül, igaz ott csak a kapcsfelvétel történik az oldalon, utána már privátban leveleztem a szállásadóval. Annyira minden rendben volt, hogy idén is ugyanoda megyünk. Foglalózni kellett tavaly is és idén is.
Sosem utaztam még utazási irodával, de nem volt eddig soha gond a szállással.
#2192392014-06-29 17:44:53 Válasz a #219232. hsz-ra
Kathisma Libre studio a szállásunk tavaly és idén is.
Júniusban 2 főre 45€/éj, idén júliusban 2 főre 65€/éj (4 főre 70€/éjre kaptam ajánlatot egyébként)
Pár lépés a beach, teraszon vacsorázva csodálható a naplemente, egyszerűen nekünk jobb nem kell Lefkadán!