#2191282014-06-28 09:42:30 Válasz a #219123. hsz-ra
Ó értem - mail...(hol gondolhattam én postát, mintha nem is evilági lennék )
Hát, járjál a nyakukra, azt az egyet teheted, de szerintem nyugi, meglesz az a a voucher.
Milyen jó, hogy a nyaralás előtt még edzik egy kicsit ezzel az ember idegeit.
#2191382014-06-28 12:44:05 Válasz a #219128. hsz-ra
szia Messinia
Sikerült ,végre megkaptam a rep.jegyet és szállodai voucher.-t . most már minden akadály elhárult és 4 nap múlva irány Kréta!!!
csak az indulási időpont változott . de 11 óra helyett este 20.30.-kor indul a gép és nem travel services hanem a görög légitársaság. nem is értem mert a green travel honlapján teljesen más az időpont és légitársaság is . még hétfőn ennek utána néznek az irodában.
éjfél körül fogunk megérkezni, remélem a lányom jól fogja bírni a gyűrődést (2,5 éves )
másik fórumon olvastam hogy kint jóó meleg van , 40 fok !!
jön esetleg még valaki a szerda esti géppel ??
üdv
gémike
#2191422014-06-28 12:51:54 Válasz a #219138. hsz-ra
Na, akkor minden jó, ha jó a vége. Most már csak a pakolással kell foglalkoznod.
Kréta nagy álmom nekem is (a régészet megszállottja vagyok, és Knosszoszt mindenképp látnom kell, no meg a többi ott fellelhető romot is ). Csak félek, hogy egyszer oda úgy kell szervezkedni, hogy ne csak egy hét legyen, mert óriási a sziget. Vagy egyszerűen vissza kell menni többször.
Jövőre már én is babával szeretnék nyaralni (augusztusra végére várom a pici lányt), majd meglátjuk, hogy alakul.
...
És még valami: nem régen valaki talán ebben a topikban érdeklődött a mazsolabor felől, jelentem a jövő héttől (júli 3-tól 9-ig) görög hetek keretében 999,-Ft-ért lehet majd kapni Mavrodaphne-t.
Kónyu, hol?? Itt a fórumon , vagy Timbuktuban? (Basszus, sem olvasáskor, sem íráskor nem figyelsz...)
Még szerencse, hogy te ilyen éber vagy, mi lenne a fórummal nélküled?!
A fórum meg van nélkülem, kívülről olvasom. Rendszeresen, innen a "nagy" figyelem. Látom, hogy micsoda arroganciával viseltetsz mások iránt, s micsoda lázas igyekezetel próbálod kissebbíteni saját hibáidat azzal, hogy másokéit felnagyítod.
Ha Isten egyszer megadja azt a lehetőséget, hogy az általam bérelt autóba készülsz bekéredzkedni, boldogan foglak visszautasítani, sőt, megvendégellek egy félig sült grillcsirkével, hogy alufóliában készre süthesd, mert az úgy finom. Én meg majd megyek étterembe enni.
Kónyu, további jó nyavalygást a sofőr hiánya miatt! (jöhet a sár, a kaki, és a kavics, csak nyúlj le magad mellé, ott ülsz benne...)
#2192082014-06-29 11:00:02 Válasz a #219176. hsz-ra
yegenye!
"A kultúrált fórumozásnak van pár iratlan szabálya...- A fórumon nem követelõzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetõség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy "szívesség", amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel vmit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg."
Mivel a következő mondat tőled származik: "hol?? Itt a fórumon , vagy Timbuktuban? (Basszus, sem olvasáskor, sem íráskor nem fig, ha van velünk sofőr, megoldjuk, yelsz...)", ezért azt gondolom, az arrogancia szó értelmezésénél hiányoztál a suliból, ami egyébként is látszik! Ha nem vagy aktív résztvevő egy topikban, csak kihasználod annak előnyeit, a minimum, hogy ha kíváncsi vagy a Mavrodaphne fellelési helyére, nem ingerülten, "arrogánsan" teszed, hanem illedelmesen, kulturáltan! Az nem módi, hogy nézegetsz egy fórumot, semmit sem teszel hozzá, csak néha behánysz egy kritikusat! Talán néha beírhatnál valami hasznosat, értelmezhetőt, hogy ne csak egy agresszív parazita látszatát keltsd!
Ami a továbbiakat illeti: ne aggódj a közlekedésünk miatt, ha van velünk sofőr, megoldjuk, ha nincs, stoppolunk, mindig is bevált, valamiért mindig felvesznek, idén Kefalonián több, mint 20 alkalommal sikerült gyors stopot fognunk, demivel válogatósak vagyunk, neked esélyed sem lenne rá, hogy beüljünk melléd, hiába is esedeznél költségcsökkentésért, ha itt élősködőként viselkedsz, ott is velem akarnád kifizettetni a komplett bérlést és üzemanyagot! Az étterembejárást ne reklámozd, te magad írtad, hogy magyar nyelvű étlap hiányában meg vagy lőve, vigyél csülökpörköltet lefagyasztva, ahogy szoktál, ne hablatyolj itt mindenfélét, nőj fel végre, az itt már nem az ovi!!
És olvasd el végre a fórumetikettet, mert mást sem teszel, csak felrúgod, az ilyenek meg egy idő után repülni szoktak, bár Jox sokkal türelmesebb a hozzád hasonlókkal!
Úgy-hogy ha már hasznos tagja sosem leszel a topiknak, húzd meg magad, ne bunkóskodj, kiskomám, és élvezd a rendes topiklakók által számodra is fáradtságos munkával összehordott számos infót, ahogy eddig is tetted. és légy szerényebb, van mire!!
#2192092014-06-29 11:04:02 Válasz a #219208. hsz-ra
javítva: "Mivel a következő mondat tőled származik: "hol?? Itt a fórumon , vagy Timbuktuban? (Basszus, sem olvasáskor, sem íráskor nem figyelsz...)", ezért azt gondolom, az arrogancia szó értelmezésénél hiányoztál a suliból, ami egyébként is látszik!"
A szókeveredést nem tudom, mi okozta
Kónyu, a mosoly-emitikonok hiányát elnézve a hozzám intézett hozzászólásaidban, úgy látom, hogy valami érzékenyre tapintottam...
Nem tudom, miből gondolod, hogy a nálam kifogásolt stílust te megengedheted magadnak... De elfogadom, én vagyok jelen esetben a nem kívánatos troll, ám szögezzük le azt is, hogy te vagy itt a megtűrt troll. Egyet ne feledj, amikor támadás ér téged, azt mindig kiváltja valami. Valami a viselkedésedben, a stílusodban, a mások iránt tanúsított hozzáállásodban. Az okozat mindig a reakció, az ok mindig te vagy. Nem az első eseted ez... és nem, nem az irigység az okozat.
Neked ezt itt elnézik, mert tény, hogy sok hasznos infóval szolgálsz. Említeném például a képeidet, amik tényleg szépek, de mondhatnám azt az esetet is, amikor az általam linkelt tripadvisor.com oldalt ajánlgattad itt bőszen.
A fagyasztott csülök pörköltöt meghagynám neked, kell az az 500 euro/2hét mellé. Én a nyelvi nehézségeim ellenére mégiscsak tavernában vacsorázom és fogok vacsorázni minden este. (Kijön az 1000 euro/hét-ből...)
Végül... igen, olvastam a fórumszabályzatot, azt is látom, hogy vétettem ellene. Viselem is az esetleges következményeket. Ám, hogy pont te példálózol a szabályzattal, aki három különböző hozzászólásban képes csak összeszedni a mondandóját... az azért elég vicces. (A szabályzat második bekezdésére utalok itt...) Már megint a figyelmetlenség, a kapkodás...
Játssz továbbra is szépen, gúnyolódj másokon, sértődj meg ha ezt veled teszik, terelj, ha kényelmetlen dolgokat írnak rólad, légy képmutató - remélem érted a finom szójátékot - és uralkodj!
Én ezek után valószínűleg törölve leszek, de megértem, végül is nem vagyok hasznos tagja ennek a fórumnak. Azért kívülről olvasgatok majd, szedem az infókat, és időnként nevetek majd rajtad.
Sanszos, hogy ez a hozzászólás is eltűnik majd innen, de addig elég sokan elolvassák majd...
...nyugottan írd meg a véleményed pont erre van szüksége a fórumnak...
...meg helyesírásra... Szabályzatból idézve: "...Mielőtt írunk a fórumba, több dolgot is megtehetünk annak érdekében, hogy a többiek ne szóljanak be. Olyan apróságokat például, hogy összeszedjük a gondolatainkat és azt érthető formában, nyelvtanilag helyesen írjuk meg."