Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14881
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219091 Üzenet linkje2014-06-27 20:07:45  Válasz a #219059. hsz-ra

Helló Beszter!
Még nem vagyunk otthon. Ha holnap jó idő lesz, akkor majd csak este indulunk haza, ha netán esne, akkor megyünk már reggel. Vasárnap valamikor ugyanis, mindenképpen muszáj hazaérnünk, mert négyünkből kettőnek hétfőn már mennie kell dolgozni. Most egyenlőre messzebb nem utazunk egy ideig (bár a páromnál nem lehet tudni biztosan), max. a Balcsira majd egy hosszú hétvégét, és majd csak szeptember közepén megyünk Zakynthosra. És talán októberbe még nekivágunk egy 3 napos Dubrovniknak, de ez még nincs teljesen letisztázva.

Elhiszem, hogy vágjátok már a centit, és nagyon várjátok, hogy újra Sartin lehessetek. Persze attól, hogy próbálod magad túltenni a dolgokon, én nagyon is megértem, hogy bosszant a dolog. Mosolyoghatunk rajta így vagy úgy, de azért csak fizettél valamiért, és joggal érezheted becsapva magad.
Őszintén szólva én most rendesen le vagyok döbbenve az Apollonosokon. Sokat utaztunk velük, mi mindig nagyon kedveltük őket (is), és tőlük nem ezt a színvonalat szokta meg az ember. Oké tisztába vagyunk az ár-érték aránnyal, nem vár full extrás szobát az ember, de az csak egy süket rizsa, amivel ámítottak téged is. Ebből világosan lejön, hogy teljesen hülyének nézik a turistákat. Még, hogy ez modern design, ja én meg Csipkerózsika vagyok!

Biztosan sok panasz érkezik majd a szezon alatt emiatt nekik. Akkor már nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy bakker, ezt elszúrtuk, leszerződtünk egy olyan tulajjal, aki fűt fát ígért nekünk, de nem teljesítette mindezt – sajnáljuk. És nem kell itt a színezés, hogy ez modern desing, meg ilyen-olyan szuper új anyaggal van lekenve a fal, meg a padló, stb. Elfogyott a pénz, és ennyi. Sok mindent úgysem tudtál volna csinálni, mivel fullra tele vannak, ezért másik apartmant úgy sem tudtak volna ajánlani. És nem is arról van szó, hogy most nem lehet ott majd ellakni, hiszen reméljük legalább az idő kárpótol majd benneteket, és a nap nagy részét úgyis strandolással, kirándulással töltitek majd, így elméletileg elég keveset lesztek a szobába.
Kizártnak tartom, hogy május közepe óta ne lett volna legalább csak pár család, aki bement volna reklamálni. Persze az ember különösen a nyaralása alatt nem szeret cirkuszolni, de azt azért remélem senki nem hiszi el, hogy az elmúlt 5-6 hétben ne lett volna egyetlen egy reklamációjuk se. Gondolom Beszter te sem hiszed mindezt el. Biztos vagyok benne, hogy érkezett már panasz ez ügyben kint a partnerirodához (Sithonosokhoz), vagy legalább is a telepített idegenvezetőjükhöz Leóhoz és Ágihoz. Leót sokan szidják fórumokon, de én már sok-sok éve ismerem, és azt gondolom, ha normálisan beszél vele az ember, akkor igenis segítőkész. És nehezen tudom elhinni róla, hogyha panasz lett volna, akkor ne jelezzen haza az irodába. Lehet, hogy kezd ő is egy kicsit belefásulni ebbe az egészbe (legalább is a szezon elején eléggé úgy tűnt), de én inkább azt gondolom, szólt ő, tuti biztosan jelzett emiatt, csak maximum lerázták itthon. No meg úgy gondolom, nem is neki kéne ezt a balhét elvinnie az Apollon helyett.

Épp tegnap kaptam egy üzit, egy régi ismerősömtől, hogy ők is a Grigorisba mennek, és kérte mondjam már el, vajon merre van ez a ház. Írtam is neki, hogy gratulálok, zseniálisan választottak. Mert csak ide, a Parisba, meg az Annába volt hely. De a látványkép alapján ezt jobbnak ítélte, mint a régi építésű Annát. Hát erre most mit mondjak! Nem tudom abba a látványképben vajon mit látott, mert azon csak az látható, hogy kb. milyen lesz kívülről a ház. Az Annával, vagy a Parissal ezerszer jobban jártak volna. Egyébként ő az, akiről meséltem neked a rózsás tapétával kapcsolatba. Tudja hogy szinte már „hazajárunk” Sartira, így ha előbb kérdezett volna meg, akkor el tudtam volna neki mondani mindent, főleg, hogy május végén foglaltak, és addigra ugye már láttuk milyen állapotban van ház, a róla készült fotók alapján.

Volt már máskor is ilyen, hogy csak látványkép alapján tudott foglalni az ember, mert a megjelenő prospektusba még csak az volt benne, és csak a szezon elejére készült el ház. Mi laktunk is anno ilyenbe már, de semmi gond nem volt. Tehát ez biztos valahol az ő részükről éppen úgy egy lutri volt, hogy most vajon elkészül-e, no meg, hogy milyen is lesz valójában. És hát, aki odafoglalt, az is valahol reszkírozott, de én azt mondom, hogy lőttünk mi már úgy is mellé, hogy láttunk fotót róla, azután kint kiérve derült ki, hogy mégsem úgy néz már egészen ki, mert több évvel azelőtti képek voltak benne a prospektusba. De a következő évben ki is került a kínálatból, mert sok panasz volt rá (és nem azért mert óriási igényeink lettek volna).
Nem akarok én itt lázítani senkit sem, viszont én biztos, hogy egy pár soros levelet megejtenék itthon majd utazás után a pesti irodának, hogy a pénzemért, nem ezt vártam volna. Most naívan mondhatnám azt, hogy talán így nem kerül majd bele ez a ház a jövő évi kínálatukba. Bár attól tartok ez nem így lesz. De egy próbát mindenképpen megér a dolog.

Beszter igazad van, te csak koncentrálj a kint rátok váró szép élményekre. Arra, hogy együtt lesz a család, a gyerekek a nagyszülőkkel, és arra, hogy a történtek ellenére is, baromi jól fogjátok már csak azért is érezni magatokat.
Reméljük az idő sem szívat majd meg benneteket, és akkor már tényleg semmi akadálya annak, hogy egy felejthetetlen hetet tölthessetek el újra Sartin.
További szép napot kívánok!
Szia: Andi

# 14882
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219092 Üzenet linkje2014-06-27 20:14:15 

Helló Laci!
Örülök, hogy nem értettél félre. Szerintem az a lényeg, hogy mindketten segíteni akartunk. Az, hogy most éppen melyikünknek volt igaza, az szinte mindegy is. De tényleg nagyon megtévesztőek ezek az azonos nevű, illetve a hasonló nevű háznevek. A Kosmas-t illetve a Kozmas-t borzasztó könnyű összekeverni. De egy a lényeg, szép helyre mennek Libolyáék nyaralni, és ebben azt hiszem, egyet fogsz érteni velem te is.
És egyébként boldog névnapot kívánok!

# 14883
Pintyőke60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219095 Üzenet linkje2014-06-27 20:38:36 

Szia Andi !
Én a harmadik étteremnek azt gondoltam , ami a dombról lejövet ( a part irányában) rögtön az első utca . Csak 1 sor ház van ott , mert a túloldala az a domb oldal . Az utca sarkán az apartman előtt 2 nagy pálmafa van , este zöld színnel megvilágítva . A saroktól kb ,,, a harmadik házban van az étterem . A kerti része pedig a domboldalban van kialakítva .Nem a Blue Sarti -ra gondoltam , annak medence van a tetején , azt ismerem. Nem tudom , hogy elég érthetően írtam e le ? A többivel teljesen egyetértek icon_smile.gif

Szia Pintyő

# 14884
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219098 Üzenet linkje2014-06-27 21:16:51 

Helló Pintyőke! Persze, hogy érthető voltál! Amit most szépen körülírtál, no az, az Evros taverna. üdv: Andi
# 14885
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219100 Üzenet linkje2014-06-27 21:29:02 

Szia Andi!

Természetesen egyet értünk.

Köszönöm a jókívánságot icon_biggrin.gif

# 14886
Voila
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219106 Üzenet linkje2014-06-27 22:16:12  Válasz a #219060. hsz-ra Előzmény #219060

Szia beszter !

El ne hidd, hogy ez így van kész. Nincs kész, csak elfogyott a pénze a tulajnak. Vannak házai Sartin, kultúrált, szép apartmanjai vannak, csak ezt nem sikerült neki befejezni.
Állítólag az első csoport érkezésekor már megvolt a cirkusz belőle.
Ha megnézed, akkor látszik, hogy amúgy igényes, valóban modern szaniterek vannak, ha egyszer befejezik, akkor jó lesz ez, csak most az lett volna a minimum, hogy nem néznek hülyének senkit, hanem közlik, hogy nem lett kész, máshová elhelyezni a teltház miatt nem tudnak, de a meghírdetett árhoz képest x % visszajár. Az meg ugye a minimum, hogy sűrű elnézést kérnek a kellemetlenségért.
Több kéthetes utasuk is van, gondold el mennyit fizettek azok ezért az állapotért. Nyilván ha látja az utas, hogy valamilyen módon megpróbálják kompenzálni a kialakult helyzetet, akkor túlteszi magát rajta, megpróbálja jól érezni magát, de az ilyen "modern design " szövegtől a legjámborabb utasnak is kinyílik a bicska a zsebében.
Szerintem ez a felháborító része ennek az egésznek, nem az, hogy valamilyen okból mégsem lett kész a ház. Hogy az Apollon ezt miért nem érzi, hogy ez a presztízsveszteség, nem a félkész ház, ezt nem nagyon értem meg. Ennyire senkinek nem megy jól, hogy ezt megengedhesse magának.

# 14887
Voila
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219107 Üzenet linkje2014-06-27 22:29:20  Válasz a #219091. hsz-ra Előzmény #219091

Szia Andi !

Április elején beszéltgettem Grandos dolgozókkal, szóba került a Grigoris, hogy ismerősömék oda mennek, és ők már akkor azt mondták: "ha kész lesz ".
Ha a Grand tudta áprilisban, hogy milyen állapotok vannak, akkor kizártnak tartom, hogy az Apollon, aki árulta, az csak a Sithon-tól értesült volna róla. Pontosan tudták ők is szerintem, hogy mire mennek ki az utasok és számomra is az a megdöbbentő, hogy nem keresték a megoldást, holott tényleg nem ezt szokta meg az ember tőlük.

# 14888
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219120 Üzenet linkje2014-06-28 07:41:26 

Szia Voila!
Mi egyéként szeretjük az Apollont, mert sok szép utunk volt már velük. És maximálisan egyetértek veled abban, hogy nem ezt a színvonalat szokta meg az a sok-sok turista tőlük, akik akár már 5-10 éve velük utaznak görög földre. Szóval nem egy kis kezdő, nevesincs irodáról van szó. Éppen ezért szerintem sem engedhet meg magának ekkora bakit.

Mi is azért gondoltunk mindjárt első körben arra, hogy tuti a pénz fogyott el, mert azért az látszik a képeken, hogy ami viszont elkészült, az tényleg igényes. Valószínű az egész apartmant ezt jellemezte volna, ha be tudják rendesen, időben fejezni.
Mert az, hogy a ház környéke kívül olyan amilyen, az egy dolog. Az más háznál is előfordult már, hogy a ház belül szép, de a kinti környéke tiszta gaz. Viszont kisgyerekkel odaérkező szülők haja tuti égnek állt mikor meglátták a mindenhonnan lógó vezetékeket, zsinórokat. Az, hogy a szobában a betonon gyalogol az ember, azt még nem is látom olyan óriási problémának (ezen még én is túllépnék), de a fürdő az gyalázat. Az nagyon durva, ahogy kinéz.
De Beszter tökéletesen tudja, hogy mi a helyzet. Teljesen tisztába van vele, hogy csak mellébeszéltek a pesti irodában, erősen próbálták kimagyarázni a dolgot. És szegény kínjában már elhiszem, hogy csak nevetni tud ezen. Valószínű én is ezt tenném.

Szerintem is az a legbosszantóbb, hogy nem ismerik be, hogy balul sült el a dolog, és tényleg az lenne a minimum, hogy legalább elnézést kérnek. Vagy amit te is írtál, legalább némiképpen próbálnák valami módon kárpótolni az utasaikat. Mert még ha „X” összeget vissza is adna utólag az iroda, akkor is rossz szájízzel töltené el kint az ember a nyaralását, de legalább látná, hogy beismerik a hibát, és legfőképpen próbálnak szépíteni a kialakult helyzeten. A kulcsszó szerintem is az, hogy legalább lehetne látni, hogy próbálkoznak. Hiszen, akik főszezonba mennek oda, mondjuk egyénileg, azok is több, mint 60 e Ft-ot kiadnak fejenként, ezért a félkész szobáért.

És mivel egy sikeres irodáról van szó, nem hiszem, hogy a kártérítésekbe tönkre mennének, max. kicsit kevesebb lenne idén a nyereségük. Viszont legalább nem veszítenék el sok-sok törzsutasukat. Mert nem csak annak lesz rossz véleménye a házról, és ezáltal ugye az irodáról, aki történetesen ott nyaral, hanem, azok ugye mondják tovább az ismerősöknek, szóval így sokak bizalma megrendül majd az irodában.
Ezek után most már valóban kíváncsian várom, jövőre ugyan benne lesz-e ez a ház az Apollon Sartis kínálatában.

# 14889
Jucy69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219124 Üzenet linkje2014-06-28 09:11:23 

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy Sartin van-e lehetőség autót bérelni vagycsak robogót?
# 14890
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219125 Üzenet linkje2014-06-28 09:30:05 

Nem is tudtam hogy ennek az irodának a kínálata volt ez a félig kész apartman. Lapítanak mint nyuszi a fűben. Tényleg valamit kompenzálhatnának vissza az utasoknak akiknek ezt a negatív élményt okozták. Bár jó magyar szokás szerint menne az egymásra mutogatás, rápasszolnák a kivitelezőre a problémát. A megoldás a lett volna ha gyorsan az utasoknak keresnének másik helyeket mikor kiderült ez a dolog. De ez ma már a profitorientált világunkban nem szokás.
# 14891
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219152 Üzenet linkje2014-06-28 15:13:01 

szia Bessz melyik apartmanrol beszéltetek?
# 14892
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219229 Üzenet linkje2014-06-29 14:01:00 

Sziasztok! Elkészült a beszámolóm, ami ha minden igaz feltöltődött a Hellaszra icon_smile.gif
# 14893
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219231 Üzenet linkje2014-06-29 14:12:49 

Szia Sancho,

kerestem a beszámolódat, de nem került még fel. Mikor töltötted fel?
üdv
Eduso

# 14894
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219280 Üzenet linkje2014-06-30 06:22:14 

Szia! Fent van a beszámoló, de miért van minden egyes mondat végén kérdőjel? Ne haragudj, nem kukacoskodni akarok, lehet nem is te írtad így, csak valamiért így töltődött fel, de nagyon zavaró, és sokat elvesz az élvezeti értékéből. Pedig mi is voltunk már itt, és imádtuk, szóval tényleg érdekel, más hogyan látja Sartit.
# 14895
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219281 Üzenet linkje2014-06-30 06:41:01 

Szia 2002!
Az Apollonos Grigoris apartmanról van szó.
Oda foglaltunk júl.18-tól és nem igazán sikerült befejezni.
De gondolom láttad a fotókat.
Szia:Beszter

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 992 993 994 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu