Szia Teketoria!
Én is meglepődtem az Apollonon!
Többször utaztunk velük,de soha problémánk nem volt még
velük!
Valahol nekik is felelősséget kellene vállalniuk,ha már egyszer
leszerződtek a tulajjal.
Persze amikor a fotókat mutattam,mindjárt volt válasz,hogy ez
DESIGN és ha gondolom keresnek szállást máshol,de nem
Sartin,mert ott ugye már telt ház van.De mi Sartira akarunk menni,ezért
fizettem be oda már februárban.
És igen többen mondták,hogy miért vállaltuk be a bizonytalant
(katalógusban csak makett kép szerepelt).?
Azért,mert akkor is már csak ide volt hely és még telefonáltak is
a központi irodába,ahol azt mondták elkészült.Ezenkívűl megbiztam az
irodában,hiszen eddig mindig minden klappolt.
Most már tényleg nen tudom sírjak vagy nevessek,hisztizzek vagy
probáljam ezektől függetlenül jól érezni magam férjestől,
gyerekestől,nagyszülőstől és tartsam a szám.!?
De ha mindenki csendben marad ez újra megtörténik és egyre romlik
majd a színvonal?
Szia:Beszter
Kedves Sándor!
Gratulálok a videóhoz! Jó érzés volt nézni mindezt, mert a benne szereplő összes helyszínen jártunk már, így a film segítségével különösen jó volt felidézni az ottani szép emlékeinket. Így tulajdonképpen a te élményeiden keresztül újra éltünk a sajátjainkat. Köszi ezt az élményt! Szia: Andi
#2192872014-06-30 09:27:53 Válasz a #219229. hsz-ra
Helló Sancho!
Köszönjük a beszámolót! Nem értem Sizunál mi lehetett a gond, mert én simán el tudtam olvasni, és nem észleltem azt a hibát, amiről ő írt.
Andi
Nem tudja véletlenül valaki, hogy miként lettem én fórum tündér? Csak most vettem észre, hogy ott a nevem alatt. De nem tudom, miként került oda. Mindenesetre nagyon köszönöm!!!!!
Bár szerintem semmivel nem segítettem többet, mint azt, oly sok előttem szóló fórumozó tette már eddig is közületek. Hiszen utazásainkhoz jó sok hasznos tippet kaptunk már mi is a Hellasz fórumon. Szép napot mindenkinek! Andi
Én is láttam a képeket a Grigorisról és hát a "dizájn" egyszerűen szörnyű!!!
Viszont mivel új apartman biztos tiszta lesz, teljesen új dolgokkal felszerelve és ami
lényeges nem kifeküdt matracokkal:)) Már csak 18nap és indulunk! Ne hagyd, hogy ez elrontsa a várva várt nyaralásotokat! ) Egyébként mi is gondolkoztunk a Grigorison annó...
Teljesen igazad van Beszter, maximálisan osztom a véleményed. Szerintem is, muszáj lenne mindenkinek visszajelezni az utazás után a pesti Apollon irodába, aki ott lakott, vagy ott fog még a nyár folyamán megszállni. Mert, ha nagyon sok panasz érkezik, akkor talán ilyen formán (mint ahogy most van) nem kerül majd bele jövőre a kínálatukba. Vagy csak legalább el tudják azt érni, hogy a tulaj tisztességesen befejezze a házat. Mert egyébként helyileg szerintem egyáltalán nincsen rossz helyen, sőt, mi kifejezetten szeretjük azt a környéket. Mert közel ott a part, de egy kellemes, rövidke sétával elérhető, akár az ófalu, vagy Sarti Beach is.
Szia: Andi
Szia Ritu! Szerintem igen!!!!!! Bár idén nem jártunk sem Sassos, sem Angelo motorkölcsönzőjében, de eddig ezekben volt rá lehetőség, nem hinném, hogy ez változott volna. Ráadásul elég sok kerékpárost láttunk idén is Sartin és környékén. Szóval biztos fogtok találni. Az biztos, hogy a szerpentines részen elég izgalmas lehet biciklivel menni, és jó kis erőnlét kell hozzá. Viszont, ha jó kondiba vagyok, akkor sok szép helyre el tudtok így majd jutni. De le a kalappal előttetek, ha azokat a szerpentineket bevállaljátok kerékpárral! Andi
Szia Andi!
Én tudom a választ a kérdésre!
Együtt örülsz,együtt aggódsz a fórumozókkal.
Önzetlenűl,időt,fáradtságot nem sajnálva válaszolod meg
a kérdéseinket,osztod meg tapasztalataidat!Még a nyaralásod
alatt is,azon munkálkodva,hogy mindenkinek felejthetetlen
élmény legyen a nyaralás!
Röviden ennyi,persze még sorolhatnám,de ezek alapján
szerintem mindenki egyetért velem,hogy nem lehetsz TE más nekünk,
mint a mi FÓRUM TÜNDÉRÜNK!!!!
Köszönöm,hogy itt vagy,megnyugtatsz amikor úgy érzed
teljesen elkeseredtem már és millió apró dologgal rádöbbentesz,
hogy minden mindegy csak ott legyünk már!
Köszönöm!!!
Szia 2002!
Én is meglepődtem a képeken és hogy pont ide sikerült foglalnunk,
de hidd el,azért nem szabad általánosítani.Sarti ettől függetlenül maga a
csoda!!!Remélem te is "Sarti fertőzöttként" térsz majd haza!
Melyik irodánál,melyik apartmanba foglaltál?
Szia Lililuca!
Én is vágom már a centit!
Nem rontja el semmi a nyaralást,ezt már eldöntöttem,
de a jól bevált Kipriotist vissza sírom!Nem baj,ha probléma
lesz majd átköltözünk hozzátok!
Szia sancho !
Nagyon jó volt a beszámoló. Köszönöm hogy megosztottad élményeidet! Sok hasznos tippet kaptam ez által. Ahogy olvastam soraidat magam előtt láttam amiket átéltél. Láttam a face-n a sartis csoportban a képeket még akkor amikor kint voltál így a beszámolóhoz tudtam melyik képet kell hozzátenni. Hát ezek a jó dolgok olyan hamar el tudnak telni.