Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10696
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219342 Üzenet linkje2014-06-30 18:16:54 

Kedves Szaboreka!
3 nagyobb volt van Pargán,a templom és egyben iskola udvar mellett balról az Arista,majd az ITS utazási iroda mellett/főútról lekanyarodva első épület,és a Dallas,ahol szerintem évről -évre kevesebb ,és drágább minden.Az Aristában van Alfa 5 +2 doro azaz 2 ajándék az 5 mellé.0,33-as kb 4 euro,a Mythos is itt a legolcsóbb,1.2 a 0.5-ös.Nagyon tudom ajánlani a templom másik oldalán lévő Centrál pékség-fagyist,14 órától 3-4 fajta pékárú/Spenótos pita,bugatsa/vaníliakrémes leveles tésztás csoda fajéjjal megszórva 1 euro,és ugyanolyan friss,mint a többi pékség reggelről megmaradt pékárui.

# 10697
Joss
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219351 Üzenet linkje2014-06-30 19:42:20 

Sziasztok!
Júliusban utazunk Pargára 8-an. Az utolsó három szobát kaptuk az Apollon Travelnél, így nem volt választási lehetőségünk.
A Villa Dimitrisben lesz a szállásunk.Ahogy a térképen nézegettem sikerült a várostól a lehető legtávolabbi helyet lefoglalnuk.Kérdésem: volt-e már valaki ebben az apartmanban? Mi a véleményetek róla,főleg ami a megközeíthetőséget illeti?

MÁS:hogyan kell elképzelni a Valtos Beachet? Vannak esetleg supermarketek, pékségek,vagy csak "strandból áll az egész"?
Ezzel csak azt szeretném megtudni, hogy akiknek a Valtos Beachen van a szállsuk,be tudnak-e a közelben reggelente vásárolni?

Köszi mindenkinek,

üdv, Joss

# 10698
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219392 Üzenet linkje2014-07-01 08:08:18 

Tomesza ezt írta róla
"a látvány valóban megkapó, ahogyan a fórumban látható képek is mutatják. nekünk a valtos beach nevű városrészen volt a szállásunk a dimitris villa-ban. a valtos beach öböl egyik fele homokos, a másik fele pedig apró kavicsos. parga fő strandrésze apró kavicsos. a piso krionery öböl nagy kavicsos. az én tapasztalatom az, hogy érdemesebb nem a valtos beach-en foglalni a szállást, hanem parga városi részén, mert a tenger és a látvány mindkét helyen egyformán nagyon kellemes, viszon a valtos-beach 1.5-2 km-re van a várostól, és még egy olyan hely sincs itt, ahol pl. gyros-t lehetne venni, pedig a kis pénzűek számára a gyros általában a megfizethető, laktatós kaja. a 33-as ételbárban a gyros és a kávé valóban nagyon ízletes, én is csak ajánlani tudom.
a dimitris villa szép, és jó állapotúak a stúdiók. voltak azért negatív tapasztalataink is itt. az egyik az, hogy a kapuig mindenki szépen rendben tartja a portáját, a kaputól viszont már senkit sem érdekel, hogy a "dzsuvában" botorkál az ember a tengerpartig. mi a 2. szobában voltunk a földszinten, és a konyhában sok volt a hangya, és csak kétszer vitték ki a szemetet ott tartózkodásunk alatt.
a "hab a tortán" az volt, amikor átadtuk a szobát, a házinéni félóráig dumált nekem görögül, amiből csak azt a szót értettem, hogy katasztrófa. ezt elmondta sokszor. a katasztrófa ugyanis az volt, hogy 3 törölközőre rákenődött a fényvédőkrém. hiába lezuhanyoztunk mindig, de pl. a hátunkról nem tudtuk teljesen levakarni a fényvédőt, és óhatatlanul olyan lett tőle a törölköző. olyan nagy probléma persze nincs ezzel, mert a mosógéppel maradéktalanul ki lehet belőle mosni. a hófehér ruhákból is tökéletesen kijön. ennek ellenére a házinéni ragaszkodott a "katasztrófa" verzióhoz és amikor az idegenvezető jött értünk, akkor elmondta neki, hogy 3*5 eurót, összesen 15 eurót kér a törölközőért, mert mi tönkretettük. az idegenvezető nem állt mellénk természetesen, hanem felszólított, hogy fizessünk. szóval, végül ezzel a záró élménnyel kellett eljönnünk parga-ról.
ezért azt hiszem, érthető, hogy ezek után senkinek nem tudom ajánlani a dimitris villa-t."

# 10699
Joss
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219477 Üzenet linkje2014-07-01 14:47:18 

Kedves Dettix! Köszönöm a választ. Remélem mi azért nem járunk úgy, mint Tomesza. Az apartmanról olvastam már jó jellemzést is, úgyhogy ettől nem ijedtem meg annyira, az viszont mindenképpen aggasztó, hogy még egy gyros-os sincs a Valtoson icon_sad.gif
# 10700
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219482 Üzenet linkje2014-07-01 15:46:49 

Nos, én kifizettem volna ugyan a 15 Euro-t, de követeltem volna a 3 db törülközőt!
# 10701
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219490 Üzenet linkje2014-07-01 17:43:06 

Köszönöm rep, máris mentettem!
Azt én is olvastam hogy a Valtos-on nincs gyrosos, de esetleg valami étterem? Nem biztos hogy minden nap lesz kedvünk bemenni a városba. Tehát ez csak egy b terv lenne. Nem tudom hogy jól értelmeztem-e hogy van külön Mango és külön Tango club is? Esetleg valamelyikbe lehet vacsizni?

A válaszokat előre is köszi! icon_smile.gif

# 10702
Veniko
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219553 Üzenet linkje2014-07-02 10:11:44 

Sziasztok! Augusztus közepén megyünk Pargára egyénileg, autóval. Egyszer voltunk eddig Görögországban, akkor GPS-szel simán megoldottuk. Idén is hagyatkozhatunk rá a Szerbia Macedónia útvonalon? Előre is köszi!
# 10703
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Dobaki2
Törzstag
Törzstag
538 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219557 Üzenet linkje2014-07-02 10:35:46 

A tapasztalat szerint igen, bár az eltereléseknél figyelni kell.
# 10704
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219622 Üzenet linkje2014-07-02 21:44:24 

Igen van Mangó és Tangó is egyik kicsit beljebb van. És van étterem is

Mango
https://www.facebook.com/MangoBarParga?fref=ts

Tango
https://www.facebook.com/tangoclubparga?fref=ts

A Valtos egyik vége egyáltalán nincs messze a várostól, persze a másik vége igen, de a várnál lévő végéből pár perc alatt el lehet érni fontos helyeket, vagy akár a rövidebb lépcsőn a Sakist.

# 10705
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219629 Üzenet linkje2014-07-02 23:39:44 

A google street viewen megjelent Görögország is! Innentől kezdve barangolhatók, nosztalgiázhatók azok a területek ahova készültök vagy voltatok.
# 10706
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219678 Üzenet linkje2014-07-03 15:26:15 

Köszi Breki1!

Közben utánajártam, megtaláltam mind a két helyet! Hát mi a Valtos várostól távol eső végén leszünk, ezért kérdeztem az étkezési lehetőséget, de akkor megnyugodtam éhen halni nem fogunk! Nem biztos hogy minden nap lesz energiánk besétálni a városba.

# 10707
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219680 Üzenet linkje2014-07-03 15:29:30  Válasz a #219629. hsz-ra Előzmény #219629

Unic!

Hát pont ez a gond, Pargára szerintem nem tudott a fotózó autó bemenni, mert sem a város sem a Valtos környéke nincs lefotózva! icon_smile.gif

# 10708
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219716 Üzenet linkje2014-07-04 08:54:53 

Parga esetében a felső úton ment végig az a rész van benne. Volt már erről szó nem annyira friss hír ez nem tudom miért írja be mindenhova.

A Street View jelenlegi lefedettsége görög területen 60% – 70%, különös tekintettel a városközpontok, a népszerű idegenforgalmi célpontok és a természeti területek, régészeti lelőhelyekre. A Google szerint ez az arány fokozatosan növekedni fog, míg 2014-ben a képek megújítását tervezik a különböző régiókban.

# 10709
Sokrisz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219898 Üzenet linkje2014-07-06 17:05:27 

Üdv Fórumtársak!
Szeptember elején megyünk Pargara, és a segítségeteket szeretném kérni. Elsősorban azoktól akik már voltak idén, de természetesen korábbi nyaralók véleményét, hozzászólását is várnám.
Vízibiciklit szeretnék bérelni. Hol lehet? A kikötőnél, a Valtoson? Illetve az árak is érdekelnének.
A segítséget, hozzászólásokat köszönöm előre is.

# 10710
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219902 Üzenet linkje2014-07-06 18:41:02  Válasz a #219898. hsz-ra Előzmény #219898

Szia Sokrisz!
Igaz én csak 2012-es árakkal tudok neked szolgálni de akkor 1 óra 10 euro volt és a városi strandon (krionery) lehet kölcsönözni. A Valtoson nem tudom mi a helyzet mert mi akkor Parga másik végén voltunk így nekünk az a rész kiesett.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 713 714 715 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu