Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14941
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219389 Üzenet linkje2014-07-01 07:57:09 

Talán ez a térkép segít tájékozódni.
# 14942
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219397 Üzenet linkje2014-07-01 08:28:01 

Köszönöm
# 14943
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219403 Üzenet linkje2014-07-01 08:57:34 

Helló 2002!

Ne aggódj, könnyen oda lehet találni. Az Apollonos Annája a Sarti Village (középső) részen van. Mikor odaértek Sartira, akkor úgy is le kell majd jelentkeznetek a telepített idegenvezetőnél, és ő segít az útbaigazításba.

Sartin a nagy parkolónál van a Sithon Travel egyik irodája. Ha onnan az irodától elindul az ember, nem az ófalu, hanem a parkoló ellenkező irányába, akkor rögtön ott lesz a Bellissimo pékség a sarkon. Ott közvetlenül mellette be tudsz menni autóval a „főutcán”, és onnan számítva a 2. kisutcánál kell bekanyarodnotok jobb kéz fele. Ezt is könnyen meg lehet majd ismerni, mert ott a 2. kis keresztutcánál bal oldalt lesz egy másik pékség, az Artohora. Szóval, ha jobb oldalra lefordulsz, akkor ott először van egy üres nagy placc, utána ott egy régi kertes kisház, és közvetlenül mellette ott van az Apollonosok Annája. Azt a környéket szeretjük, mert akár a part, akár az ófalu esténként könnyen elérhető. Többször is laktunk már a főépületükbe.
A következő oldalon jól látszik majd mindez (mert az előző betett térképen a 31. szám a Grandosok Annájának tömbjét jelzi – de közel vannak egymáshoz mindössze 1 kis utcára).

http://www.sarti.gr/hu/anna-house-sarti-halkidiki-6519.html

szia: Andi

# 14944
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219404 Üzenet linkje2014-07-01 09:01:52 

Köszönöm Miskolciutas!

Szept. végén mennénk akkor meg már elő fordulnak esős napok ezért gondoltam én is a nagyon alapterületű apartmanra. Viszont a Spanosba meg már régóta szeretnék menni.icon_smile.gif)
Ami a Fotininél gond lehet, hogy emelkedőn kell menni fölfelé amit már tapasztaltam, hogy a kislányom nem bír.

# 14945
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219406 Üzenet linkje2014-07-01 09:21:18 

Helló Sancho!
Kedves vagy! Köszi! Még belepirulok itt a sok dicséretbe. Te is, és sokan mások is, nagyon-nagyon sokat segítettek már szerintem jó sok embernek itt a fórumon.
A soraidból maximálisan az jött le, hogy nagyon jól sikerült az utazásotok. És látod, tartottál kicsit az autós utazástól, és a végén milyen jól sikerült minden. És így azért mennyivel szabadabbak voltatok odakint. Azt már írtad, hogy anyukád nagyon kedveli Sartit. De apudnak, hogy tetszett ott? Sikerült őt is "megfertőznötök"?
Nagyon le sem tudnak ülepedni benned a dolgok, mert lélekben már készültök gondolom Korfura.
Szia: Andi

# 14946
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219409 Üzenet linkje2014-07-01 09:36:01 

Köszi Beszter! Igazán kedves vagy! Szívesen segítek, ha tudok, ebben nincs semmi különleges, teszik ezt még rajtam kívül is éppen elég sokan itt a fórumon.
Direkt nem folytam bele minden olyan görög témába, ahol jártunk eddig, mert akkor non-stop a gép előtt ülnék, és irogatnék. Így is már kicsit függő lettem. Ha van pár percem, akkor mindjárt fel is ugrom ide a fórumra.
Annak viszont nagyon örülök, hogy itt a Sartis fórumon, azért kulturáltan megy az irogatás, és tényleg szinte mindenki szeretne segíteni a másiknak így, vagy úgy, vagy egyszerűen csak meg akarja osztani másokkal a vele történt jó vagy netán rossz kinti élményeket.
Most a hazaúton volt időm bogarászni kicsit, és a hajam égnek állt, amiket olvastam ugyanitt, csak másik úticéloknál. Megy a kakaskodás ezerrel. Bár tény, hogy az illető sok-sok hasznos infóval is szolgál, de mást sem csinál, csak folyamatosan beolvas mindenkinek, és képtelen elviselni azt, ha valakinek más a véleménye, mint, amit ő mond.
Bár még alig értünk haza, de már is mehetnékem van. Egyébként van egy nagyszerű ötletem. Mit szólnál hozzá, ha egy nagy bőröndötök helyett én mennék inkább veletek Sartira? Nincsenek nagy igényeim, sátrat vernék ott nálatok hátul a ház udvarán. Mehetek?
Reméljük a nagyszerű szállás mellett, nagyszerű busszal is utazhattok. Mi odafele mit ne mondjak elég régi busszal mentünk, finoman szólva is voltak hiányosságai. De hazafele legalább szerencsések voltunk, mert az Apollon legújabb buszával jöttünk. Akkor még csak fél úton volt túl, ugyanis egy kifele útja volt görögbe, utána vitt minket haza. Nagyon klassz volt, és sokkal kényelmesebb! Reméljük több darabot is beszerez majd belőle az iroda.
Szép napot kívánok! Szia: Andi

# 14947
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219410 Üzenet linkje2014-07-01 09:44:18  Válasz a #219404. hsz-ra Előzmény #219404

Helló Lililuca!
A Spanosba laktunk már, a Fotinibe még nem. Mi nagyon szerettük a Spanost. Kulturált szép ház, közel volt kisbolt, pékség, és esténként egy igazán kellemes sétával könnyen megközelíthető volt az ófalu is. A tenger meg szó szerint egy karnyújtásnyira volt, kimentünk hátul a háznál, és ott is volt. Talán az is jól jöhet, hogy, ha bármiért föl kell szaladni (mondjuk wc-re, vagy ha bármi fönt marad, akkor hippsz-hoppsz haza tudsz érni). De tény, hogy ott nincs őrült nagyra méretezve a szoba, viszont mi ketten voltunk, így simán elfértünk. Egyébként akkor is laktak ott kisgyerekes családok.
http://www.sarti.gr/hu/spanos-h%C3%A1z-sarti-halkidiki-2321.html

Mi úgy tudjuk, hogy egy a tulajdonosa a 2 háznak, szóval biztosan a Fotini is egy igényes ház lehet belülről. Kívülről mindenesetre jól néz ki, onnan közel van esténként minden, viszont a parthoz lényegesen többet kell menni. Szóval az a kérdés, hogy mennyire gyaloglós a picúr. 3 éves és 3 éves között is van különbség. Szóval ti tudjátok, hogy mennyire nyüglődős a gyerkőcötök, ha kicsit többet kell sétálnia. Ha nem igazán szeret még kisebb emelkedőkön sem menni, akkor nem is kérdés, hogy inkább válasszátok a Spanost. Mondjuk én egyébként is azt választanám.
Az időjárás az meg tényleg meg van kicsit kergülve ott (is). Égtem én már le október elején is Sartin, de egyre többször vannak kisebb-nagyobb zuhik kint is, akár a főszezon kellős közepén is, ami pár éve még nem igazán volt jellemző, sokszor már azon rimánkodtunk, hogy jöjjön végre egy kis hűsítő eső.
Reméljük szerencsétek lesz, és nem kell majd sok kényszerpihenőt tartanotok bent a szobába a kislányotokkal.
http://www.sarti.gr/hu/fotini-h%C3%A1z-sarti-halkidiki-2316.html

Szép napot! Szia: Andi

# 14948
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219415 Üzenet linkje2014-07-01 10:18:07 

Köszönöm Andi a segítségedet!icon_smile.gif)
Egyébként egyre jobb elbizonytalanodom az ibusz illetően is, hogy vajon jó választás-e, mert rengetegen írják, hogy lerobbantak a buszaik. Amivel mi mentünk tavaly Sartira az is borzalmas állapotban volt...
Persze idén is az megy...

# 14949
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219428 Üzenet linkje2014-07-01 10:57:16 

Szia Bebe!
Te is a Sarti Beach Apartmanhotel 2 ágyas stúdiója után érdeklődsz.
Én beszéltem ma a Zeuszosokkal és megerősítettek, hogy van 2 ágyas stúdió a főépület földszintjén, tehát nem a bungallókban. Egyébként az ára is más, mint a bungallóknak.
Mi 3 éve voltunk itt a 4 ágyasokban. nekünk tetszett a hely. Igaz kicsit gyalogolni kellett, de ennyi mozgás kell, hogy ne tunyuljon el az ember a nyaralás alatt. Viszont voltak előnyei is, mint ahogy Andinak írtam. Én az utazástól félek egy kicsit, mert eddig mindig Apollónnal utaztunk, de ők erre a szállásra nem szerveznek utat.

# 14950
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219429 Üzenet linkje2014-07-01 10:59:16 

Szia Andi nagyon szépen köszönöm az útbaigazítást igazán megérdemelted hogy fórumtündér legyél! icon_biggrin.gif
# 14951
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219432 Üzenet linkje2014-07-01 11:03:04  Válasz a #219428. hsz-ra Előzmény #219428

Szia Éva!
Szóval végre kiderült a nagy rejtély. Akkor még sem kell majd, egymástól messze külön laknotok. De, ha hazajössz, akkor majd légyszi írd meg, milyen volt. Mert a nagy házba, csak mi is azt ismertük, amit ti is a 2 szobás, 4 ágyast, illetve a bungallót.
Andi

# 14952
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219433 Üzenet linkje2014-07-01 11:11:26  Válasz a #219403. hsz-ra Előzmény #219403

És amugy jó helyen van az anna apart.hozzávetőlegesen?
# 14953
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219437 Üzenet linkje2014-07-01 11:24:50 

Lililuca bizony sokszor nehéz választani. Látom, hogy 17 nap múlva mentek, akkor már ugye be van fizetve minden, így túl sok választásod nincsen. És még mindig van annyi helyük, hogy van lehetőséged a 2 szállás közül választani?

Az éjjel olvastam én is az egyik pórul járt utas sorait itt a fórumon, hát mit ne mondjak, nem volt semmi, amit átéltek. Izgalmas lehetett a 30 órás utazás haza Kefaloniáról. Láttam, írtál is rá, így tuti egyről beszélünk. És én is elbizonytalanodtam megint egy kicsit velük kapcsolatba. Pedig a szállásaik nagyon jók!

Tavaly nagyon sok rosszat olvastam én is a buszaikról, arról, hogy többször is lerobbantak. De idén mikor Sartin jártunk, akkor meglepődve láttuk, hogy új busz gördült be. És beszéltem is pár Ibuszos utassal, akik mesélték, hogy szerencsére váltott az iroda, és idén már új társasággal szerződött le. De az olvasottak alapján mégis maradtak ott régi buszok is szép számmal. Azt mesélték, hogy össze sem lehet hasonlítani a tavalyival, sokkal kulturáltabban tudtak idén velük utazni. Erre felbuzdulva én is elkezdtem mondani ismerősöknek, hogy talán újra lehetne velük számolni buszos utak kapcsán is. Hát nem is tudom!

Mondjuk én erre azt tudom mondani, hogy robbantunk már le nem is egy alkalommal Apollonos busszal is, csak ott legalább tájékoztatva voltunk, és tényleg az összetartó sofőrgárdájuk próbálta minél hamarabb megoldani a problémát. De mentünk mi már jó hosszú útra, Zakynthosra Aeolusos busszal, ami olyan vacak állapotba volt, hogy azt néztük talán tőlünk Szegeden a tesco parkolóból sem tud lerobbanás nélkül elindulni. Mit mondjak, érdekes utazás volt. Akkor döntöttük el, hogy hiába vannak jó szállásaik, velük busszal tuti többet nem megyünk, mert a buszt leszámítva is több gond merült fel. De a Diasos buszokról is elég sok rosszat lehet hallani, nekik is elég régi buszaik vannak.
Az biztos, hogy buszos tapasztalataink alapján szerintünk a Grandosoknak van a legjobb buszparkjuk. Illetve kényelmesek nagyon a Holidaylines buszai is. Reméljük az Apollon is beszerez még pár olyan kényelmes, klassz buszt, mint amivel idén jöttünk haza Sartiról. Szuper volt!
Andi

# 14954
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219455 Üzenet linkje2014-07-01 12:13:25  Válasz a #219433. hsz-ra Előzmény #219433

2002, ez viszonyítás kérdése, ki mire vágyik. Mi nagyon szeretjük azt a környéket, mert minden közel van hozzá, de mégis jóval csöndesebb, mint az ófalu rész. Többször is laktunk az Anna főépületébe, a 3 illetve 4 ágyas szobába.
Ott lesz hozzátok pár méterre bolt, pékség, és nagyon közel van a part is. A közeletekben ott lesz 2 taverna, de bent az ófalunál a tengerparti sétányon egy hosszú éttermi sor található, jó tavernákkal és bárokkal. De ófalu szerte bőven van választék, ilyen téren is. Van több gyorskajálda, ahonnan akár el is tudjátok vinni az ételt, ha netán sokan várnának az asztalokra. Árulnak több helyen óriáspalacsintát, finom fagyikat, pizzát, de a ruhásüzletek, szuvenírboltok is itt találhatóak zömében az ófaluban. Így esténként akár melyik részén is lakik az ember, általában begyalogol ide a központi részre, az ófaluba.
Tőletek az ófalu nagyon közel lesz, egy kis, kellemes esti sétával könnyen elérhető majd. De, ha kocsival vagytok, akkor érdemes lesz átmenni Sarti Beachre is, ahol nagyon-nagyon sekély a tenger, és nagyon kellemes puha homokos a part. Viszont a kocsi számtalan kellemes kirándulásra ad majd nektek lehetőséget, mert ott Sarti környékén szebbnél-szebb öblök vannak.
Andi

# 14955
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219467 Üzenet linkje2014-07-01 13:01:29 

Mi tavaly ezzel jöttünk haza, nem volt vele baj.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 996 997 998 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu