Mi augusztus 8.-án indulunk a szigetre. Tavaly Zakynthoson voltunk, az egész szigetet motorral jártuk körbe, most pedig autót szeretnénk bérelni, mivel ezen a szigeten nagyobb távok vannak. Előre nem foglaltunk még sehol, kérdésem, hogy milyenek az esélyeink, ha ott szeretnénk majd bérelni?
Előre foglalni mindig jobb, mert tudsz számítani rá és kalkulálni ismerve az árakat. Ha helyben akarjátok mindezt, akkor rizikós, hogy van-e és milyen, mekkora és mennyiért?
Pefanist ajánlom, mi mindig tőle béreltünk és nagyon korrekt. Nem kell mást tenni, mint írni neki, megalkudni, fixálni és kész. Nem kell előleget küldeni semmit.
autóbérlés ügyben:
kint voltunk júni közepén, amikor kicsit rosszabb lett az idő, akkor mi is elindultunk autóért : )
sajnos az 1. helyen (Skalaban a fordék) minden foglalt volt, átmentünk egy szomszéd utcába. Ott volt kocsi, mondtuk, hogy elhozzuk a legkisebbet. Megállapodtunk az árban (3 napra full insurancel 115 euro)
Közben derült ki, h. a kis autót elvitték a szemünk elől, de rendesek voltak, odaadták ugyanannyiba a nagyobbat.
biztosan fogtok találni, több helyen is szét kell nézni
Megírod, hogy hány napra, mettől-meddig szeretnétek az autót, annak típusát és a biztosítást is tisztázzátok. Ha kicsit sokat mond, akkor lehet alkudni. Szerintem elég kis autó, ami keveset fogyaszt, mert jók az utak nem szükséges terepjáró. Még Zolát is megjártuk picinyke autóval, semmi baja nem lett. Persze kérdés, hogy hányan utaztok vele naponta?
Megírod, hogy melyik szálláson laktok majd és tisztázzátok, hogy oda kéred vagy Te mész érte személyesen. Mi a személyes átvételt szoktuk választani. Többnyire reggel 9-kor megyünk érte nyitásra és a végén reggel adjuk le, ami általában úgy zajlik, hogy otthagyod az autót a szállás parkolójában a napellenzőbe téve a kulcsot és jönnek érte, amikor akarnak
Valamennyi benzint tankolnak az autóba, annyival is kell visszaadni.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, még nem jártam Görögországban, augusztus 29-én megyünk Kefalóniára busszal Unitraveles szervezésben. Kicsit elrettentő volt, amiket a buszokról írtatok Már írtam ma délután egy emailt az utazási irodának, hogy milyen busszal megyünk, de még nem kaptam rá választ.
A hölgy az irodában a Grand tours katalógusát kezdte el lapozgatni, mikor a menetrendről kérdeztük, a vidéki felszállásnál is ugyanazokat az időpontokat és árakat mondta, ahogy a Grand tours megy. Lehet, hogy a sok panasz miatt a Grand tours buszaival utaztat???
Kedves Fórumozok!
Jön e valaki Kefaloniára Skalaba augusztus 01-17 között, aki szeretné körbejárni a szigetet, és társulna autóbérlésbe ( kb. 3-4 napra). Mi 50-es házaspár vagyunk.
Expert 76!
Javaslom ez ügyben a Grand Tours weboldalán a Kefalónia-topikban érdeklődni, mert bár néha ide is benéz Marcsi, ott minden nap megfordul!! Így hamarabb is kapsz választ, és tutira elolvassa! Én a nevében mondhatom, hogy szívesen visz Titeket is a fakultatívjaira. Ettől függetlenül ha mégis csak ott a helyszínen keresed meg, a Hermes apartmanban találod a földszinten balra lévő folyosón egy jobb oldali szobában (számát nem tudom). Ha a Hermest nem találod, kérdezd meg a Sirocco Tavernában a nagy darab 40-es pincértől, Ő tudni fogja, kedvezményt is adnak az ott lakóknak. Hirtelen ez jutott eszembe
Viki 27!
Neked pedig azt javaslom, hívd fel a Grand Tours debreceni irodáját telefonon, Ők biztosan tudják a választ. Vigyázz, 2 azonos nevű utazási iroda van, a debreceni a Tiéd