#2201772014-07-10 12:02:09 Válasz a #220170. hsz-ra
Szia Ildi!
Végül mi is az Ifigéniában kötöttünk ki anno, és tavaly is oda mentünk vissza, de a Viki hegyit bátran merem én is ajánlani, nagyon szép, tiszta, rendezett kerttel, mondtam is a páromnak, hogy az amolyan"elit" apartman (jó értelemben véve), a vendégek is nagyon szeretik (tavaly beszéltünk olyannal aki ott szállt meg, és nagyon meg voltak elégedve mint a szobákkal, mind a vendéglátókkal).
Egy kis emelkedőn kell felmenni az apartmanhoz, de abszolút nem vészes, és kb 8 perc alatt le lehet érni a strandhoz, illetve a parti sétányra. Közel van a szupermarket, a pékség, illetve az orvosi rendelő is - na erre sose legyen szükség.
Szóval jól választottatok, jó helyen lesztek, ne aggódj!
A sziget pedig imádnivaló!
Sziasztok. Azoktól szeretnék érdeklődni akik a Pontios apartmanban voltak. Azt szeretném tudni, hogy kávé főzésre van-e lehetőség az apartmanban. Pontosabban milyen kávéfőzőt érdemes vinni, elekromosat vagy "kotyogót".
Másik kérdésem, hogy törölközővel hogy készüljünk, adnak illetve ha igen, akkor cserélik? Előre is köszi.
#2202202014-07-10 22:51:59 Válasz a #220218. hsz-ra
Theia, nagyon hangulatos képek, jó volt nézegetni őket! A kecskék pedig szinte modellt álltak Nektek! Jól láttam, hogy a nagy Márványparton még nem voltak kipakolva a napozóágyak? Mennyivel jobb lehet így fürdeni ott...
Messinia, köszi szépen!
Igen, a kecskecsalád nagyon fotogén volt.
Meg tudom erősíteni, hogy egyik márványparton sem voltak napágyak, és meglepődtem azon, hogy a nagy Márványparton mennyire nem voltak emberek, pedig az is nagyon szép, és ott van 5-10 perc sétára a másiktól.
Mindenki a kis parton heringtáborozott.....
Mi lehet ott főszezonban?
#2202612014-07-11 16:00:55 Válasz a #220246. hsz-ra
Ó, főszezonban elviselhetetlen ott a tömeg - legalábbis nekünk az volt. Pedig mi direkt késő délután mentünk egy fürdésre, és még igy is rengetegen voltak, no meg az az ordító zene...a párom nem is volt hajlandó bejönni még a vizbe sem, mondta, hogy fürödjek egyet gyorsan, aztán menjünk.
Így tömeg nélkül azért sokkal szebb a part.
#2202642014-07-11 16:13:02 Válasz a #220218. hsz-ra
Theia!
Nagyon jó az írásod és a képek is szépek, bár jól látszik, hogy nem a legragyogóbb napsütéses időt kaptátok ki. Mert olyankor még szebb minden. De talán ok lehet, hogy visszatérjetek....
Viszont egy dologban tévedsz - már az írásod alapján is sejtettem, de most már bizonyos is vagyok benne. Ti nem jártatok az igazi nagy márványparton, alias Vathi-öblében. Mert az még túl vagy a márványfeldolgozón, és még onnan is menni kell kicsit. És ott nincsenek telepített napernyők sosem. A csend és béke helye....még.
Ami a képeiden van, csak egy öböl, ami nem is strand valójában. Igaz, az én képemmel összehasonlítva, jól látszik, hogy sima partszakasz lett kialakítva!?
Viszont ti láthattátok a kis Márványpartot napernyők nélkül, és ezért irigyellek.
Ez Vathi öble:
#2203042014-07-11 22:01:17 Válasz a #220278. hsz-ra
Szia Csarlsz!
Mint írtam át kell menni a feldolgozón, szépen a közepén. Hét közben nem tudom, hogy megy ez, a gépek, markolók között. Mi pont szombati napon voltunk, amikor nem volt mozgás. Utána tovább visz az út - földút - a part mentén. Autóval pár perc, de az út egyre rosszabb lesz. De,hogy idén milyen, azt nem tudhatom. Lehet, hogy a legvégét inkább gyalog érdemes megtenni.
Megközelíthető a másik irányból Skala Panagia felől is, gyalogtúra keretében, így értelemszerűen Vathi lesz előbb. Pár oldallal ezelőtt leírták már a gyaloglás részleteit, nézd meg, hátha hasznos lesz.