Ha Stavrosban van fogorvos akkor Sartiban is kell lennie. SÜRGŐSEN menjetek fogorvoshoz,mert nagyobb baj is lehet belőle. Gondolom biztosításotok van, mert igen nagy meggondolatlanság nélküle...
üdv.
Valaki aki mostanában volt Sartin, tud valamit arról, hogy a közelben lévő szív alakú öbölbe leh lehet jutni? Mi 2011-benvoltunk, akkor nem igen látszott az út, mert benőtte a gaz...
Mi idén 3-szorra megyünk Sartiba, legutóbb kb. 7 éve voltunk azóta már sok minden változott és mi is megismertünk új szigeteket helyeket stb...
Azt tudom,hogy az Obelixben nagyon fini a gyros, sali stb....de mást igazán ennyi idő után nem tudok..pl. hol vannak jó áron koktélok stb...
Szeretnék árban olcsóbb de jó helyeket megismerni ennyi év után ahol érdemes mondjuk péksüteményt venni, cukrász sütit enni stb....tudtok nekem pár jó és olcsó helyet mondani?
Köszi előre is
Szia MaciG! Látod mégsem sikerült meggyőznöm a páromat,hogy Kefalóniára menjünk, most neki egy kihívás,hogy autóval megyünk Sartira, pedig de elmentem volna Kefára Neked jól sikerült minden?
#2202832014-07-11 19:47:56 Válasz a #220267. hsz-ra
Helló Zongora!
Sartitól É-ra található a szívöböl. Induljatok majd el a nagy kikötő felé, és onnan a 2. öböl.
Szép, szép, de ne várjatok tőle túl sokat. Bár tény, hogy lehet, jó fotókat készíteni, ha megfelelő szögből fotóztok. Mi akkor nem másztunk le, viszont fürödtünk már ott, mikor hajós kiránduláson voltunk, és ott is ki kötöttünk egy kis időre.
Anno felhívták a figyelmünket rá, hogy vigyázzunk, mert arra fele vannak kígyók is. Bár elég nagy bozontos részen kellett átvágni, így azért mit ne mondjak volt bennem egy kis félsz. De szerencsére nem találkoztunk egy példánnyal sem. Bár tudom hülyén hangzik, de azért a nagy bot ott volt a kezembe, elég viccesen nézhettem ki vele, ahogy kotortam vele magam előtt a gazt.
Mondhatom hatalmas ötlet volt ez az átalakítás az oldalon. Borzasztó! Segítsetek már, most, ha mondjuk 30-40 oldalt vissza akarok menni, akkor kénytelen leszek végig lapozni? Ez komoly? Mert régen simán rá lehetett menni.
Vagy csak én vagyok ennyire béna, és nem jöttem még rá, hogyan kell?????
Andi
#2202892014-07-11 20:27:13 Válasz a #220257. hsz-ra
Szia Vivien!
Majd meglátod, milyen sokat változott Sarti az elmúlt 7 évben, mióta ott jártatok.
Az éttermek zöme már megvolt akkor is, és nyitott persze pár új is. Gyorsétkezdébe a legjobb továbbra is az Aigaio és az Ovelix az ófaluban. Szerintünk a legjobb pizza a főtéren az olasz vendéglőben, a Piazza Italia-ba van, a legjobb fagyi úgyszintén a főtéren található az olasz fagyizóba (Gelateria Dolce Casa). De sok helyen árulnak még fagyit ezen kívül is. Óriás palacsintát is kaphatsz több helyen, mi a Quality-be szeretünk járni. Bárból is van jó néhány, mi sokáig szerettük a Kalóztanyát (Sassos motorüzlete mellett), de tavaly már kicsit kihalt volt, inkább mindenki átpártolt a tengerparti bárokba, mondjuk tény, hogy a part mellett eleve hangulatosabb esténként kint ülni. Nekünk tetszik a parton az Alma Libre, és a Sala, vagy a főutcán a Sithon Cafe-ba is jó koktélok vannak, de igazán hangulatos hely, az ófaluban a buszmegállónál található Karpouzaki bár is a színes székeivel és hordó asztalaival.
Mi mindig nagyon szerettük a nagy parkoló után található kis hangulatos vendéglőt, a Giorgakis tavernát (a gyros az idén is nagyon fincsi volt). Tengerparti tavernák közül különösen jók: a Kotsaris, az Argiris, a Kivotos, a Neraida. Nem mondom, hogy ezek lennének a legolcsóbb helyek Sartin, viszont mindbe nagyon-nagyon jó a kaja. Legalább is az elmúlt években nekünk ezek jöttek be igazán.
Persze lehet, hogy ami nekünk bejön, az ugye másnak nem. Hiszen nem egyezhet mindenkivel az ízlésünk. De szerencsére van bőven választék, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb helyet. De, ha mondjuk kifejezetten az árra mész rá, akkor a legolcsóbb gyros továbbra is a főtéren a Lauerbe van (1,70 euró), és végül is finom volt.
Pékségből van 3 is, az ófaluban egy, illetve Sarti Village részen 2 (Artohora, Bellissimo). Ezek mind telis-tele vannak finomságokkal, legyen szó, akár édes, akár sós dologról. Árban szinte hasonlóak. Nekünk régi nagy kedvencünk Sarti „középső” részén, az Artohora pékség.
Nem tudom mennyire olvastál vissza, idei árakat írtam a 979-es oldalon, illetve tavaly nagyobb létszámban, unokatesókkal kiegészítve nyaraltunk Sartin, így többen voltunk, többfele ettünk, úgyhogy találhatsz árakat a következő oldalon is (961-es és 963-as). Remélem jól volt kiírva nekem a papírra az oldal, mert bocsi, de egyesével nem volt most hangulatom végig léptetni az oldalakat, hogy leellenőrizzem mindezt. Ha véletlenül ott nem találod, akkor egyel előtte, vagy utána nézd meg.
Andi
#2202982014-07-11 21:14:42 Válasz a #220293. hsz-ra
Szia Titi!
Köszi a tippet. Tény, hogy nem vagyok egy nagy számítógépező zseni, de én annak csak örülök, ha nálad megjelenik a fekete nyíl, de nálam hidd el nincs.
Tudom, hogy régebben így lehetett visszamenni könnyedén, hiszen nem ma kezdtem fórumozni, így egy csomószor kihasználtam ezt a lehetőséget is, és a listából lazán kiválasztottam az adott oldalt.
De most teljesen más formátumban van az egész fórumos oldal, illetve láttam az előbb a fényképalbumok sem a régi formában jönnek be. Sajnos. A régi nekem szimpatikusabb volt. De hát ez van, ezt kell szeretni.
Andi
Legutóbb borkaandi szerkesztette (2014-07-11 21:23:17), összesen 1 alkalommal
Visszaállt végre minden. Most kaptam egy privát üzit, amibe írták nekem, hogy ilyenkor rá kell nyomni a "témák normál megjelenítésére" - és meg is tettem, így visszaállt minden a régi formába. Így már jobban tetszik az oldal.
#2203022014-07-11 21:35:53 Válasz a #220301. hsz-ra
Helló Titi!
Akitől a tippet kaptam, írta, hogy valahogy véletlenül rányomhattam a kérdőjel melletti emblémára. És így lett teljesen más a képernyőn látható dolog, mint ami eddig volt. Ki tudja, lehet hülyülök, mert egyáltalán nem rémlik, hogy én ott bármit is nyomkodtam volna.
Rámentem az előbb, és most kipróbáltam, tényleg így van. Végül is az a lényeg, hogy megoldódott a rejtély, és ha véletlenül bárki így járna, mint én, akkor legalább majd tudja, hogy mit kell tennie.
Próbáld ki, ha ott rányomsz arra, hogy „témák egyszerű megjelenítése”, akkor látni fogod, én mit láttam ma a gépen. És ott tényleg nincs nyíl, szóval nem kötöszködni akartam én veled, nem azért írtam az előbbi pár sort. Csak kicsit kétségbe estem, hogy ilyen béna módon tudok majd visszalapozni, ha keresni akarok valamit.
No az a lényeg, hogy megoldódott a dolog, és Csabinak még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a gyors segítséget.
Andi