Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15076
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pacsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220322 Üzenet linkje2014-07-12 10:59:19 

Kedves bakoséva!

Mi is 2+ családdal mentünk ők 4-4-en a 10es és 12-es szobában voltak,mi pedig a 4-es bungalowban..
Első látásra tényleg nem egy puccos hely,de ár érték arányt nézve nekünk tökéletesen megfelelt..Különösebb problémánk nem volt semmivel,viszont tényleg voltak szobák és bungalowk ahol viszont igen..Ismerősék a főépület alatti stúdókba voltak náluk sem volt probléma...elöttünk volt valami gáz de már probálták orvosolni azt is...Nekünk a bungalow is hibátlan volt,minden müködött nem dugult el a lefolyó,ja és mindig volt este 9 körül is meleg vizünk..Hát röviden ennyit...Igazából ott lehet variálni a helyszínen..Nekünk mindenbe segítettek azonnal....icon_smile.gifÜdv Ati

# 15077
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220334 Üzenet linkje2014-07-12 13:50:41  Válasz a #220322. hsz-ra Előzmény #220322

Szia Pacsika!

Mi is a Sarti Beach apartmanba megyünk.

Még nem voltunk a bungalókban, a fő épületben és a medence melletti bungalóban már igen és semmi probléma nem volt, nem véletlen, hogy negyedszerre is oda megyünk.
Milyen a sorban lévő és a főépület alatti bungaló?
A 4-es bungaló az hol van pontosan?

# 15078
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Velasquez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220340 Üzenet linkje2014-07-12 14:36:27 

"Szerintünk a legjobb pizza a főtéren az olasz vendéglőben, a Piazza Italia-ba van..."
Hát ezzel azért vitatkoznék. Inkább úgy mondanám a legvékonyabb tésztából készült pizza tényleg itt van. Na én meg pont a vastag tésztásat imádom így hát nálam nem nyert amit itt ettünk. Papírvékony tészta, de ha valakinek ez jön be nála a pont. Úgy láttam a szakács eredeti "olasz gyerek" mert olaszul gagyarászott ott valakivel.
saját kép a pizzáról amit ettünk:

# 15079
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220344 Üzenet linkje2014-07-12 16:14:24  Válasz a #220340. hsz-ra Előzmény #220340

Helló Velasquez!
Vitatkozhatunk rajta, de szerintem teljesen fölösleges. Hiszen pont azért van ez a fórum, hogy te is, én is, meg mindenki más megírja a véleményét. Úgy ahogy nincs két egyforma ízlésű ember, úgy a véleményeinknek sem kell mindenben egyeznie. Miért is kellene? Én leírtam a mi véleményünket, te a tiedet, de ezért nem hiszem, hogy össze kellene ugranunk. Én pont azért is írtam a következőket a Viviennek címzett üzimbe, hogy:
„Persze lehet, hogy ami nekünk bejön, az ugye másnak nem. Hiszen nem egyezhet mindenkivel az ízlésünk. De szerencsére van bőven választék, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb helyet.”

Egyébként igazad van, egy olasz család viszi a tavernát. És nekünk speciel semmi bajunk nincs a vékony tésztával, mert Olaszországba pontosan ugyanilyen vékony tésztájút ettünk mindenütt. Csak jó magyar szokás szerint csinálják itthon 3-4-szer ilyen vastagra a tésztát. Itthon nem túl sűrűn eszünk pizzát, és lényegében megesszük a vékony és a vastag tésztásat is, így nekünk fontosabb az, hogy az ízvilága bejöjjön, inkább azt nézzük, mint a tészta vastagságot.
De, aki a vastagabb változatért rajong, az is megtalálhatja a számítását odakint, hiszen van jó néhány hely, ahol pizzát árulnak. Ott a Petris, az Emmanuel, a Relax, és mielőtt jöttünk haza előző este osztogatta az újonnan nyitó olasz pizzéria, a Ciao Pizza az ingyen szelet pizzáit. Mi nem kóstoltuk, de többen a buszon azt mesélték, hogy nagyon finom volt, tőlük hallottuk, hogy 1,5-2 euró lesz egy nagy szelet (van, akinek ez is elég lehet majd).
Szóval Velasquez biztos vagyok benne, hogy találtál te is magadnak vastagabb tésztásat, olyat, amilyet te szeretsz. Akiknek hasonló ízlésük van, mint neked, azok biztosan jó néven veszik majd tőled, ha megosztod itt a fórumon velük, hogy hol ettél utána, igazi vastag tésztás, finom pizzát Sartin. Mert bár az előzőleg említett első 3 helyen régebben ettünk már pizzát, de azóta, ki tudja mennyit változott, így nem tudnék hitelesen hozzászólni ehhez.

És persze könnyen meglehet, hogy a mi ízlésünkkel lehet baj, nem tudom, de talán nem véletlenül van mindig telis-tele az étterem esténként. NEKÜNK bejön az ottani ízvilág, nemcsak a pizza íze, finom ott például a kagylós spagetti, a tonhalas spagetti, a calzone, a canelloni, és nagyon kellemes a lasagne íze is. De nekünk nagyon ízlett az ott kapható cream caramel éppúgy, mint a panna cotta, amit ott ettünk.
Nagyon jó lett a fotód, én szívesen bepuszilnám ezt most, ha valaki ide rakná elém. Bár ahogy nézem kicsit odakapott a széle, ennyire nem szokták megsütni. De hidd el, attól még simán bevállalnám!
Szép napot kívánok! szia: Andi

# 15080
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220373 Üzenet linkje2014-07-12 22:55:00 

ajj én imádom azt az olasz pizzázót a főtéren!! Tényleg igazi olasz pizza!icon_smile.gif) Nagyon szuperül néz ki a pizza a képen, szívesen befalnámicon_smile.gif)
# 15081
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220397 Üzenet linkje2014-07-13 11:15:29  Válasz a #220373. hsz-ra Előzmény #220373

Helló Lililuca!
Mi is nagyon szeretjük az olasz vendéglőt. Megnyugodtam, hogy akkor nem csak nekünk van ilyen nagyon félre sikerült ízlésünk. De sajnos elég sokára fogunk ott legközelebb enni, úgyhogy, ha a kint létetek alatt betértek oda enni, akkor gondolj majd rám is 2 jó falat között. Ha csuklok majd, akkor tudom ki emleget. Mi ugyanis jövő szeptembernél hamarabb nem fogunk ott enni. Most ősszel Zakynthosra megyünk vissza, júniusba meg a másik kedvenc helyre megyünk majd újra vissza, Lefkadára. És majd csak jövő szeptemberbe megyünk megint az imádott Sartira. Így jár az ember, ha ennyi kedvenc helye van!
Látom, ti pár nap múlva indultok! Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek! Érezzétek magatokat nagyon jól!
Szia: Andi

# 15082
Vgyorgyi68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220400 Üzenet linkje2014-07-13 11:45:39 

Sziasztok!
Még új vagyok ezen a fórumon. Keresem Sancho beszámolóját. Meg tudná valaki mondani pontosan hanyadik oldalon van. Aug. 15-én indulunk Sartira, a Kitsa apartmanba. Tudd valaki esetleg infót róla?
Előre is köszi.
Györgyi

# 15083
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220402 Üzenet linkje2014-07-13 11:56:42  Válasz a #220400. hsz-ra Előzmény #220400

A beszámolók között mindjárt az első oldalon, a negyedik tétel. Ez a linkje
# 15084
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220403 Üzenet linkje2014-07-13 12:26:34 

Helló Gyöngyi!
Bár konkrétan a Kitsába még nem laktunk, de a közelébe már többször is. Nagyon jó helyen van a ház, közvetlenül a nagy parkoló mellett, az ófalu elején. Jó benne, ha autóval mentek, akkor a ház mellett le tudod tenni az autót. Az ófalu főutcáján tulajdonképpen ez az első ház, utána jön az Avra, stb. Mivel sarki házról van szó, így egy kis szerencsével, akár még oldalról rá is láthattok majd a tengerre.
A part nagyon közel lesz ugyanúgy, mint ahogyan a nagy szupermarket, a kisebb boltok, a halas bolt, a húsbolt, az ajándékboltok sokasága vagy éppen a sok-sok taverna, akár a tengerparti sétányon, akár az ófalu területén lévő összes többi. Pékség van több is Sartin, de a hozzátok legközelebb eső, a parkoló másik oldalán található Bellissimo lesz. Gyöngyi szerintem nagyon jó helyen fogtok lakni!

http://www.sarti.gr/hu/kitsa-h%C3%A1z-sarti-halkidiki-2751.html

szia: Andi

# 15085
Saturn
Aktív fórumos
Aktív fórumos
277 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220406 Üzenet linkje2014-07-13 13:07:37 

Azért vannak a jó barátok........hogy az utolsó pillanatban visszamondják a nyaralást, amit ők akartak legjobban.....Na szóval kezdem elölről: aug. 13-tól 24-ig Sartiba megyünk(mennénk) lakókocsival, 6 személyes Renault Espace-el nyaralni. Keresünk SOS-ben 2, azaz kettő útitársat!!!! Telekocsiként is lehet társulni, de szállást is adunk, ha kell. Csak az üzemanyag és autópályadíjakat dobjuk szét, másra nem kérünk pénzt. Írj privit, ha érdekel!!!
# 15086
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220409 Üzenet linkje2014-07-13 13:23:40 

Gyöngyi az előbbi levelemből kimaradt, hogy bár szerintem jó helyen van a ház, azért arra számítsatok, hogy egy kicsit zajos lesz majd. Hiszen majdnem mindenki ott megy el majd előttetek mikor megy vagy jön az ófaluból. De ez rengeteg házra ugyanígy jellemző, ettől függetlenül simán el lehet ott lenni.
Illetve a szomszédos Avránál van még egy kisebb fajta dili szombatonként, mikor is több utazási irodának van turnus váltása. Ilyenkor rengeteg ember van oda az étterem elé kipakolva csomagostul együtt, és várják, hogy befusson a buszuk, hogy bepakolhassanak, és utána tudjanak még menni indulás előtt egyet csavarogni.
Szia: Andi

# 15087
Vgyorgyi68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220410 Üzenet linkje2014-07-13 13:26:12 

Szia borkaandi!
Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen hamar válaszoltál, köszönöm az infókat, mindenképpen hasznosak. Nektek is kellemes nyarat kívánok!!!!
Györgyi

# 15088
Vgyorgyi68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220411 Üzenet linkje2014-07-13 13:28:46  Válasz a #220402. hsz-ra Előzmény #220402

Köszönöm, megtaláltam!
Szép nyarat Nektek!
Györgyi

# 15089
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220419 Üzenet linkje2014-07-13 14:21:05  Válasz a #220410. hsz-ra Előzmény #220410

Gyöngyi köszönjük szépen! Sajnos az idei Sarti adagon már túl vagyunk, de szerencsére még egy szeptemberi görög nyaralás előttünk van.
Ha van kérdésed Sartival kapcsolatba, akkor nyugodtan írj, ha tudok szívesen válaszolok, ha nem, akkor meg sok-sok segítő szándékú ember van itt a fórumon, akik közül valaki biztosan tudja majd a kérdésedre a választ.
Szép napot kívánok! Andi

# 15090
Netti19
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220420 Üzenet linkje2014-07-13 14:26:52 

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni volt már valaki a Paris apartmanban!Több infót szeretnék megtudni róla. Annyit tudok, hogy a domboldalon van.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1005 1006 1007 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu