#2203292014-07-12 12:44:59 Válasz a #220323. hsz-ra
A lényeg az lett volna, h itt említették, h Vranje környékén nagy elterelések vannak, útjavítás miatt. Azt kérdeztem, h a városba símán ugyanúgy be lehet innen jutni, mármint a kúthoz, vagy már előtte leterelnek valamerre?
#2203302014-07-12 13:14:58 Válasz a #220327. hsz-ra
Semmi érdekem nem fűz hozzá, hogy védjem őket de ez elég nagy "baromságnak"
hangzik amit leírsz. Most elég sokan fogják majd a fejüket, hogy úr isten most mi lesz velünk inkább nem is menjünk nyaralni..... Ott is emberek laknak csak esetleg szegényebbek. Mára mára már lassan megmerem kockáztatni, hogy a kútjaiknál semmivel sem vagy nagyobb veszélyben mint egy itthoni kútnál.
És ráadásul még tényleg ki is hagynád a felébe kerülő tankolási lehetőséget?
Te tudod, de arra kérlek, hogy másokat ne riasszunk el a megállástól/tankolástól.
egyáltalán nem kell félni macedoniától, nekünk soha semmi rosz tapasztalatunk nincs , sőt. Mi az ország elejen és végén is megálltunk tankolni, fagyizni. Ja meg rauch jegeskávézni.
Mi ez az eszement baromság?
Tavaly a szomszéd apartmanban lévőkkel beszélgettem és nekik azt tanácsolták, hogy a Macedón határ előtt tankoljanak tele és nem szabad megállni még tankolni sem. Egyik ismerősömék is ezt mondták, akik most indulnak.
Macedónia gyönyörű!!!
Egyik évben a szomszéd apartmanban voltak Mecedónok és nagyon jó fejek voltak. Szerintem semmivel nem különb a mi kis hazánk sem.
Az itt már kb 1000x emlígett Macedón RT petrolnál itthon nem találsz szebbet jobbat!!!! Megállni mitől félsz??? Aki ennyire padázik minek indul el??? Max 2óra alatt átérsz Macedónián....de Te tudod.
Accord nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Macedóniában sem ördögök laknak. Ha annyira nem akarsz megállni, ami szerintem hülyeség, akkor adok egy tippet. A szerb-macedón határ előtt, azon a bizonyos kb. 20 km-en, amikor kezdődik az autópálya, most adtak át egy Valoni nevezetű kutat. Ott is megállhatsz, rendezettek a körülmények.
A macedónokat nem kell bántani, ott is vannak jó és rossz emberek, mint nálunk.
A Bujanovac-i két kutat májusban leszerelték.
#2203452014-07-12 16:48:30 Válasz a #220327. hsz-ra
Én megyek tavasszal és ősszel is ...Ha kell simán még az út melletti sima parkolóban is megállok aludni ha elálmosodom Macedóniában. Pedig akkor szinte nulla forgalom van, de még soha nem akart senki megerőszakolni vagy kirabolni
#2203522014-07-12 18:00:35 Válasz a #220330. hsz-ra
Már megbocsáss...........Te leírhatod a tapasztalataidat, én nem???
Ez vicces..........
Nekem nagyon rossza tapasztalatom volt, ennyi. Rákérdeztek, leírtam.
Az ég világon senkit sem ijesztgetem vele.
A másik meg az, h egy ekkora volumenű nyaralásnál nem az kicsi különbség fog számítani, amit annál az 50 liter gázolajnál nyerek. (Utána úgyis végig a görögöknél kell majd tankolnom.)
#2203532014-07-12 18:04:19 Válasz a #220338. hsz-ra
Na aztán én nem csináltam belőle nagy ügyet. Mint írtam, addigra kb. kifogy a gázoljam, és tankolnom kellene. Egyetlen egyszerű kérdést tetem fel. Csak itt néhányan nem az egyszerű kérdésre felelnek egyszerű válasszal, hanem túllihegik...........
Az egyik, h nem bízom Macedóniában. 2 gyerekkel felcuccolva nem nagyon akarom ott kivenni a pihenőidőmet. Tudom, semmi gond nem lehet, de akkor sem bízom benne. Amikor korfura mentünk, csámborogtam jó nagyot az országban, még mindig rettegve gondolnak vissza a család nő tagjai arra az időszakra. Iszonyat elvetemült vidékeken jártunk, komolyan mondom, beszarás volt.
A másik ok ahogy írtam, nekem kb. a határ előttig elég az üzemanyag.Ezért kerestem arrafelé valami jó kutat, csak a molhoz valaki írta, h talán nem lehet átmenni. A másik megbízható a Vranje amit mondtak itt.
Szia Accord!
Légy szíves leírni mi volt a gond, ha nem indiszkrét a kérés.
Én Macedóniában egy MakPetrol kútnál álltam meg aludni... a kutya nem szólt hozzám... utána bementem a shopba és vettem egy energia italt, majd mentem tovább... Tankolni pedig a határ után kb 5-6 km-re található nagyon szép, tiszta és rendezett kúton tankoltam. Még pénzt is váltottak nekem...