Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15091
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220422 Üzenet linkje2014-07-13 14:43:32 

Netti 19!
Mi tavaly voltunk a Parisban, úgy rémlik írtam is róla, na de ha nem akkor, nem kerül semmibe, újra icon_smile.gif
Valóban domboldalon, az ó falu részén.Mivel Sartin egyébként sincs távolság, ezért közel mindenhez. Ha autóval mentek, az apartman előtt nem igazán van hely, csak oldalt az utcában tudtunk parkolni. Mi emeleti apartmant kaptunk résnyi panorámával a tengerre. A terasz a célnak pont megfelelő, az apartman berendezése szintén. Mivel a tulaj a legfelső emeleten lakott, ezért rá is tekintettel nem illet hepajkodni...Törülköző nem volt, és talán hetente volt ágyneműcsere...Felszereltsége a szokásos alap, tányér, pohár minámál edényzet a létszámnak megfelelően..ja igen a hűtőt én takarítottam ki- mondjuk én ebből a szempontból defectes vagyok-szaga volt...ennyi jut eszembe...

# 15092
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Netti19
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220425 Üzenet linkje2014-07-13 15:11:15  Válasz a #220422. hsz-ra Előzmény #220422

Köszi szépen az infókat csak annyit tudnál-e segíteni, hogy a tengertől gyalog kb. hány percre van?
# 15093
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Suvimarta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
279 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220426 Üzenet linkje2014-07-13 15:36:15 

Mondjuk 5???, de lehet 4...passz icon_smile.gif
# 15094
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220427 Üzenet linkje2014-07-13 15:53:04 

Kedves Netti!
Pár éve mi is laktunk a Parisba. 2 Paris házról is tudok Sartin (de lehet több is van) az ófaluban. Az a ház, ami az Apolloné az fenn a dombon van, mi abba laktunk. Nincs messze semmitől, ott van a közelben a főtér, egy kis sétával minden könnyedén elérhető. Picit kapaszkodni kell igaz felfelé, de végül is egyáltalán nem veszélyes.
5 apartman van a házban, az egyiknek az erkélye a belső udvarra (ez 4 ágyas), míg a többi oldalról a tengerre néz. Osztom Márta véleményét, mert itt könnyen lehet, hogy a parkolással meggyűlik a bajotok, ha kocsival mentek. Ide azért zömében olyan fiatalok mennek, akik általában robogót bérelnek, azt pedig le tudják rakni a ház előtt is.
Annyit azért tudni kell róla, hogy nagyon közel van a templomhoz, de mint ahogyan ezt itt többen is kitárgyaltuk a fórumon ez általában sokaknak egyáltalán nem zavaró dolog.
Összességében egy szép és igényes ház belülről, így a házzal semmi gond nincs, de tény, hogy kicsit messzebb van a tengerparttól.
Ha rámész a következő oldalra, akkor alul látsz majd egy térképet, azon láthatod, hol helyezkedik el a ház. Most az, hogy onnan ki milyen gyorsan ér le a partra, az változó, hiszen nem egy tempóban haladunk. Erősen befolyásolja mindezt, hogy ki mennyire fitt, és, hogy milyen iramban halad.
Annyit azért mondanék, hogy Sartin a kis keresztutcák nagyon rövid távolságra vannak egymástól, jól látható a térképen, hogy elég sűrűn behálózzák az ófalut. Ott nincsenek, igazán hosszú, nagy utcák, sok esetben 3-4 ház jelent csak egy utcatávot.

http://www.sarti.gr/hu/paris-house--sarti-halkidiki-5995.html

# 15095
Pacsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220443 Üzenet linkje2014-07-13 20:58:11 

Kedves KissLaszló!

A főépület alatt studiók vannak és azok elvileg nem rosszak..A 4-es bungalow az a bejárattól távolabb esik a hátsó részben,arra csökken a szám,vagy onnan indul(tök mindegy)az utca felőli első 4 az zsír fel van újítva (müanyag ajtós)aztán úgy csökken a számozás hátra felé...Nekünk is nagyon rendben volt...Jó nyaralást nektek:)

# 15096
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220534 Üzenet linkje2014-07-14 18:53:35 

Köszönöm Pacsika icon_biggrin.gif
# 15097
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220577 Üzenet linkje2014-07-14 22:32:43 

Tegnap 10 órakor baleset mentesen megérkeztünk Sartiból holnap indul a mókuskerék. icon_sad.gif
# 15098
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220581 Üzenet linkje2014-07-14 23:04:41 

Helló Csomo!
No az lesz majd az igazi kemény dió. Nyaralások után borzasztó nehéz visszarázódni. Gondolom ti is így vagytok ezzel.
Ha jól emlékszem te kérdezted a banános Amitát. Végül sikerült találni? A főházba, vagy a hátsó részbe osztottak be titeket az Annába? No és mi újság Sartin e-cigi fronton? Ti voltatok vele a helyi látványosság, vagy láttatok mást is ezt használni?
A hátsó kis béna erkélyeket leszámítva ugye azért jó helyen volt a ház? Mi, azért szerettünk oda menni mindig, mert tök jó helyen van, és végül is minden jó közel van hozzá. Csak mi szerencsére mindig a főházba, elöl az utcafronton, a nagy teraszosba laktunk.
Andi

# 15099
3m88
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220583 Üzenet linkje2014-07-14 23:54:15 

Sziasztok!

Nem tudom mennyire lenne nagy kérés, de aki már járt többször Sartin és ért egy kicsit legalább a painthez, az be tudná rajzolni nekem a lenti linken látható térképen, hogy merre is van az a sokat emlegetett "fő tér"? Meg ahol úgy zajlik az élet, boltok, tavernák vannak, stb. icon_smile.gif Konkrétan mondjuk érdekelne az Ovelix, Hanna haus, Aigaio, vagy a Relax is akár.

http://kepfeltoltes.hu/140714/sarti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszike előre is! icon_smile.gif

# 15100
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220594 Üzenet linkje2014-07-15 10:25:40 

Helló 3m88!
Mivel nem túl sokat használtam ezt a programot eddig, így maradjunk annyiban, hogy bőven vannak hiányosságaim az alkalmazásba. A segíteni akarás most is bennem volt, és próbálkoztam is vele, az már kérdés, hogy a végeredmény elég bénára sikeredett. De azért próbáltam berajzolni pár dolgot. És mivel úgy tűnt nem igazán tudok hajlított vonalakat rajzolni a képre, így próbálkoztam az egyenesekkel. Az más kérdés, hogy ez sem igazán sikerült! Más lehet, hogy 2 liter bor után is egyenesebb vonalakat rajzolna. Szóval bocsi! De hátha lesz olyan valaki, aki nálam ügyesebb ebben, és azon talán majd jobban kivehető lesz minden.
Amiket bejelöltem, a következő helyek:
1. Hanna, 4. Artohora pékség, 7. Bellissimo pékség, 11. SITHON TRAVEL, 14. Carrefour Marinopoulos supermarket, 17. Eleni market, 41. Sassos motorkölcsönző, 44. Aigaio, 47. SITHON TRAVEL, 71. Ovelix. És történt egy kis baki, van egy másik 71-es is, egy kicsit föntebb egy zöld placc közepén, no az a főtér, csak rosszul írtam a számot, és nincs már most időm újból javítgatni, mert indulnom kell. Fogalmam sincs vajon megjelenik e majd a térképed, most csináltam ilyet először, hogy ilyen berajzolt cuccot küldjek vissza valakinek.

http://postimg.org/image/qchn3txj9/

Bár Sarti számomra a világ közepét jelenti, de nem egy nagy világvárosról van szó, tehát nagyon könnyen fel lehet majd térképezni akkor is, ha még most először fogtok ott nyaralni. Az éttermek, ajándékboltok szinte majdnem mind az ófaluban találhatóak.

A tengerparton van egy éttermi sor, ott nagyon-nagyon sok étterem, bár található. Ha a játszótér felől indulsz el, akkor így jönnek sorba:

Alexandros
Stavros
Tell Me

Neraida
Grigoris
Replay

Baradise
Takyamata – Waves
Alma Libre

Orange beach bár
Zanzibar

Emmanuel
Kivotos (Arche Noah)

Elio bár

Relax
Kotsaris
Bpaxakia

A közöket azért hagytam közte, mert ott vannak a kis utak le a parthoz. Remélem nem rontottam el a sort, de én sem vagyok tévedhetetlen, az én fejem sem kalendárium, így lehet, hogy fejből 1-1 helyet véletlenül felcseréltem, de körülbelül így jönnek sorba.

Az ófaluban meg például az Ovelixet, az Aigaiot, vagy a Pirofani tavernát úgyszintén nagyon könnyen meg fogjátok találni, mert ezek meg a főutcán vannak pár házra egymástól.
A főtéren ott van többek között az olasz fagyizó, az olasz étterem, a Lauer, stb. De a főtértől pár lépésre szintén könnyen oda lehet találni az óriás palacsintázóhoz, a Qualytihez vagy közvetlenül szembe vele a Memphishez is. Persze ezen kívül is rengeteg kis bár, fagyizó található az ófaluban. Ott is van például egy pékség. De ezeket könnyen fel lehet mérni mondjuk az esti séták alkalmával, vagy, ha az ófaluba laktok majd, akkor sok mellett nap mint nap úgy is elhaladtok majd.
De például a Hanna ház illetve étterem ugyanúgy könnyen megtalálható, mert, ha a nagy parkoló szélétől a Bellissimo pékségtől elindulsz a Sarti Village (középső) rész felé, úgy mintha mennél Sarti Beachre, és ott mész a „főutcán” végig, akkor onnan a 3. kis keresztutcának a sarkán könnyen meg fogjátok találni az említett helyet.

Szia: Andi

# 15101
3m88
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220598 Üzenet linkje2014-07-15 10:56:38 

Szia Andi!

Wow, hát nem is tudom mit mondjak...nagyon szépen köszi! Teljesen korrekt lett a jelölésed is, kiigazodom rajta.
Nagyon köszi még egyszer, sok felesleges sétától kíméltél meg minket szerintem icon_biggrin.gif

# 15102
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220622 Üzenet linkje2014-07-15 12:17:07 

Kedves Andi!
Köszönöm az üzenetedet. Holnap megyek az utazási irodához fizetni, de telefonon már beszéltem a közvetítő irodával. Majd utána írok, hogy mit mondtak.
Éva

# 15103
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220623 Üzenet linkje2014-07-15 12:20:38 

Kedves Pacsika!
Köszönöm a válaszodat. Valamennyire megnyugtattál. Bár a gyerekeim szerint ők már sátorban is el lennének a tengerparton, csak menjünk. A beach rész nekünk is nagyon bejött máskor, azért is választottuk most is ezt. Én azért bizakodom, hátha azóta történt egy kis helyreállítás. Bár azt nem írtad meg, melyik utazási iroda intézte a szállásotokat.
Éva

# 15104
Regeti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220631 Üzenet linkje2014-07-15 13:18:50 

Sziasztok!

A férjemmel nászúton voltunk Görögországban egy picinyke szigeten Agistrin. Csodálatos volt. Most fogjuk ünnepelni a 20. házassági évfordulónkat, ezért megérdemeljük, hogy ismét gyönyörködjünk Görögországban. Nagyon sok szépet hallottam már Sartiról, illetve nekem csak olyan hely jön be, ahol homokos a part, de ha ahhoz van kedvünk, akkor van sziklás rész is (Olympic Beach kizárva).
Ezért népes családommal és barátokkal augusztusban utazunk Sartira. Ibusz irodán keresztül foglaltunk szállást az Asteras Apartmanházban. A fórumon már nagyon sok hasznos infót olvastam, de volna egy pár kérdésem felétek. Volt már valaki az Asterasban?
Összesen huszonketten megyünk. Nagyon szeretnénk elmenni (lehet, hogy nem mindenki) kalóztúrára. Ha mindenki jön, akkor csak mi lennénk lévén 23 főt visznek egyszerre. Szerintetek van rá esély, hogy egy napra kibéreljük?
Előre is köszönöm válaszaitokat!

# 15105
Csomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220657 Üzenet linkje2014-07-15 15:04:14  Válasz a #220581. hsz-ra Előzmény #220581

Szia Andi! Én már rászkodom vissza a munkába a párom majd pénteken kezdi:Igen sikerült banános Amitát találni még mindig finom és hoztunk hazza kettőt a banánosból egyet a gránátalmásból.Annával nem volt probléma a földszinten voltunk a 3-as apartmanban a hátsó házban.Az e-cigivel nem volt gond a határokon eltettük a biztonság kedvéért.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1006 1007 1008 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu