Hm, nem tudom hogyan sorsolják ezt, de ahogy olvasgattam itt fórumon, volt akit már hétfőn és volt akit csak szerdán értesítettek... Szóval lehet ám, hogy már csak holnap fognak Titeket keresni.
Amúgy mi a Rubin irodában foglaltunk (ha kérdésed erre vonatkozott)
Sutemeny10 és nemethvili, ti sem fizettétek még be a 2. részletet ezek szerint? Én nem az Ibuszban intéztem, hanem utazási tanácsadón keresztül és Pesten foglalta le az utat, holott szegedi vagyok. Ő azt mondta most is, hogy hivatalosan 1 hónappal az indulás előtt kell.
Btimi: Ami azt illeti, én jó pár alkalommal telefonáltam az ügyintézőmmel az elmúlt időszakban, s egyszer sem említette, hogy fizetnünk kellene már... Ma amikor felhívott, kérdeztem rá, s jövő hét keddben állapodtunk meg.
(De azon a 40%-os garantált utalványon is egyébként júl.28. van feltüntetve beválthatóság határidejeként... szóval én úgy gondoltam egyébként is, hogy amíg ki nem derül hová utazunk, addig ráér)
Nekünk akkor kellet befizetni a második részt a 40%-on kivülit mikor behívtak az irodába hogy oda adják a vouchert stb. az mikor szóltak hogy hova megyünk rákövetkezőhétvégén volt szóval indulás előtt kb 2 héttel.
Szóval pontosabban holnap után indulunk 17.én ami úgye 14.ei hét...
27.-én Pénteken szóltak hogy hova megyünk.. 3.án Csütörtökön bementünk kifizetni a hátralékot és megint be kellet menni 9.én Kedden mikor átadták a végleges dolgokat Voucher stb.
Sziasztok. Örülök a fórumnak, igy meg tudjuk osztani tapasztalatainkat. Mi már 3x tombolázunk, 2012-ben Zakintoszon (Christina apartmanház-repülős), tavaly Kefalónián (Tzivras apartmanház - repülős), idén augusztus 4.-ei hét szintén a megszokott apartman repülős útra megyünk. Ma megkaptuk a helyet: Karpathos - Three Stars apartmanház. Nekünk idáig még mindig minden rendben volt az IBUSZ ezen ajánlatával, minden megfelelt a katalógusban leirtaknak. A maradék 60 %-ot a telefon hivás után (amikor megtudod a pontos helyet) kellett befizetni, legalábbis azon a héten minél hamarabb. Ha kérdésetek van az emlitett helyekkel kapcsolatosan, próbálunk segiteni, és szivesen fogadunk bármilyen segitséget - tapasztalatot Karpathosszal kapcsolatosan is. Mi általában elég sok fakultativ programot ki szoktunk próbálni, autót nem szoktunk kölcsönözni, mi azért szeretjük a közös programokat mert kettecskén vagyunk férjemmel, és szeretjük a társaságot, és ott van lehetőség ismerkedni - és általában az idegen vezetők is tök jó fejek, sok érdekes vicces történetet tudnak mesélni az adott helyekkel kapcsolatosan. Szép estét nektek.