Robi! Mi még 2009-ben voltunka Panorama apartmanban. Kb. 10 percnyi sétára van a tengerparttól egy kis emelkedőn. A kis emelkedő azért néha nagynak tűnt a nagy melegben A szobák tiszták, felszerelésük teljesen jó volt. A medence tiszta, csak este le van zárva. Legalábbis akkor le volt. A tulaj bácsi csinált nekünk frappét. Minden nap volt takarítás, hét közepén tiszta törcsi. A mi szobánk tengerre néző volt.Van pár képem az albumban. Korfu 2009, nagymaya albumát kersd(nevet kellett változtatnom, mert valamiért azzal nem enged bejelentkezni az oldal).
#2205992014-07-15 11:00:08 Válasz a #220524. hsz-ra
Zsuzsa, mind elfogultak vagyunk, azt hiszem.
Én már megtanultam, hogy nekem nem elég belekóstolni valamibe, és aztán ott hagyni, mert vissza kell menni. Csak olyan helyeket választok így, ahová máshogy nem lehet, vagy én nem fogok, nem tudok majd valamikor eljutni. pl. off - Hydra.
Ezért inkább ellenállnék Parga csábításának ebben az esetben. De más esetben nem.
#2206002014-07-15 11:16:29 Válasz a #220556. hsz-ra
BRobert!
Ha régi vágyad, akkor menjél és nézd meg természetesen! Biztosan tetszeni fog.
Nekem az ilyen belekóstolók nem jönnek be, már megtanultam, hogy csak elfáradok, de hiányérzetem marad.
Én ezt a kirándulást a még nem görög-fanoknak ajánlanám, hogy azzá váljanak!
Aki már elcsábult, az előbb-utóbb úgyis elmegy Pargára nyaralni
Az ide nyaralásunk alkalmával szeretnék, majd autót bérelni pár napra. Az árakkal kapcsolatban úgy tűnik képbe vagyok, de nem találtam hozzávetőleges összeget a kauciót illetően. Tudna ebben valaki segíteni?
Sidariba tervezem a bérlés, csak úgy beesünk az utcáról típusú felállásban, szeptember elején.
Robi! Mi még 2009-ben voltunka Panorama apartmanban. Kb. 10 percnyi sétára van a tengerparttól egy kis emelkedőn. A kis emelkedő azért néha nagynak tűnt a nagy melegben A szobák tiszták, felszerelésük teljesen jó volt. A medence tiszta, csak este le van zárva. Legalábbis akkor le volt. A tulaj bácsi csinált nekünk frappét. Minden nap volt takarítás, hét közepén tiszta törcsi. A mi szobánk tengerre néző volt.Van pár képem az albumban. Korfu 2009, nagymaya albumát kersd(nevet kellett változtatnom, mert valamiért azzal nem enged bejelentkezni az oldal).
nagymaja
Köszönöm szépen az infókat, így már nyugodtabb vagyok, pláne, hogy van tengerre néző szoba, mert azt külön beírattam a foglalásnál, hogy olyat kérek
és megnéztem a képeket is
Sziasztok!
Járt már valaki Porto Timoninál, az ikeröblöknél?? Strandpapucsban nagyon bokatörős túra??
Sziklás,kavicsos partokat keresgélek, és ez elég pazarul néz ki.
#2207532014-07-16 09:07:28 Válasz a #220750. hsz-ra
Én papucsban biztos nem mennék le az öblökhöz.... Sziklás ,csúszós, szúrós növények szegélyezik a lejáratot... . Ráadásul visszafele meredek .... Én ősszel és tavasszal tettem meg az utat, nyáron ha fizetnének sem.....
#2207572014-07-16 09:24:52 Válasz a #220753. hsz-ra
Pedig nagyon le akarnánk menni, de most ehhez vigyünk külön cipőt??
Reménykedek benne hogy a hétvégi 10órás erdélyi túra után ez nem lesz annyira megerőltető!!
Végigolvastam a könyvet, amit ha jól tudom, te is írtál többek között(??). Nagyon érthetően van leírva benne hogy mi merre található!! Szerintem nagy segítség lesz. Köszönjük!!