Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
KTika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220898 Üzenet linkje2014-07-17 08:50:31 

Sziasztok!
Régóta figyelem a fórumot és nagyon tetszik, hogy ilyen jó kis segitőkész társaság gyült itt össze icon_biggrin.gif Eddig úgy volt, hogy sajnos nem jön össze az idei Görögországi nyaralás, de most felcsillant a remény!!! Ha minden összejön aug.16-tól 23-ig lennénk Sartin, szerintetek van rá esély, hogy foglalás nélkül, helyben találunk szállást? Estleg probálta már valaki ezt a "módszert" főszezonba????
Előre is köszi a válaszokat.
Szép napot Mindenkinek: Tika

# 15122
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220901 Üzenet linkje2014-07-17 09:15:39  Válasz a #220895. hsz-ra Előzmény #220895

Szia! Próbáltam én is nézegetni Neked, nem sok sikerrel (nagyon unatkoztam icon_smile.gif ). Nem is a szállással lenne gond szerintem - azt találnál még -, hanem a buszos utazással, azon belül is az aug. 11.-i (ha jól látom hétfői) indulással.
# 15123
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220903 Üzenet linkje2014-07-17 09:19:12  Válasz a #220898. hsz-ra Előzmény #220898

Nem a legjobb az időzítés, mert aug. 15-én ünneplik a görögök Mária mennybemenetelét, ami majdnem olyan nagy családi ünnep is náluk, mint a húsvét. Ez most péntekre esik = hosszú hétvége. Sok görög ekkorra időzíti a szabadságát. Én megpróbálnék itthonról foglalni, vagy mielőbb felvenni a kapcsolatot a Sithon Travellel!
# 15124
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220904 Üzenet linkje2014-07-17 09:37:21  Válasz a #220898. hsz-ra Előzmény #220898

Szerintem fogtok találni, csak kicsi rá az esély, hogy olyat és annyiért amilyenre ti gondoltatok.

borkaandi: Köszi az infókat! A vár csak egy példa volt a látnivalóra, nem feltétlen azt akarok nézni. icon_smile.gif

Ez a öszvér túra, mint program létezik még (2011-ben mikor kint jártunk akkor még tuti volt)? És ha igen érdemes rá elmenni?

# 15125
Molyhoska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220905 Üzenet linkje2014-07-17 09:42:35 

Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok! icon_smile.gif Reménykedem hátha icon_smile.gif. Igen láttam sajnos,hogy inkább pénteki indulásosak vannak,csak az a baj,hogy a páromnak nagyon kötött a munkaideje és csak így engedik el :/. A GT-nél indul hétfőn a busz,de ott sajnos már tele vannak. Dehát a remény hal meg utoljára icon_smile.gif.
# 15126
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220909 Üzenet linkje2014-07-17 10:33:11 

Helló Beszter!
Az az igazság, hogy egy ideig én is naponta ránéztem az oldalra, hogy van-e már valami infó az új hajóval kapcsolatba. De nem volt semmi hír, így egy idő után leálltam vele, csak tegnap jutott eszembe, hogy ránézzek, vajon mi a helyzet vele. Nekünk, mikor kint voltunk, akkor még azt mondták, hogy június vége fele már üzemelni fog. Ehhez képest bár vannak fönt árak, de még mindig az van írva, hogy csak tájékoztató jellegűek, tehát nem végleges árakról van szó. És ahhoz képest, amilyen nagyon be volt harangozva, őszintén szólva, én olyan nagyon nem vagyok tőle kinyúlva.

Meglepődve olvastam, micsoda fordulatok vannak az utazási iroda hozzáállásában. Gondolom, nem véletlenül kérték tőletek mindezt, jól gondoltuk, biztosan sok volt a reklamáció a Grigoris házzal kapcsolatba. De legalább most végre úgy állnak hozzá a dologhoz, mint, amit eddig megszokhattunk tőlük. Mert mi az Apollon Travelt mindig is egy nagyon jó utazási irodának tartottuk, sokszor utaztunk már velük.

Legutolsó információm szerint 28 euró a kalózhajó. Bár nagyon szuper programról van szó, de igazából azt sem értem, hogy ennek is miért változik olyan sűrűn az ára. Sokkal egyszerűbb lenne, ha egy-egy szezonra lenne egy gyerek, és egy felnőtt fix ár. Régebben írtad, hogy ezen már voltatok. Akkor a Toroneos öblös hajótúrát kilőttétek?

Én nem akarlak lebeszélni semmiről se, de mint írtam régebben a Blue Lagoon túra is szerintünk egy jó fakultatív kirándulás, de a kalózhajó után lehet, hogy lesz bennetek egy kis csalódás utána. Akkor ezek szerint lejjebb vitték a Sithonosok a Blue Lagoon túra árát, mert mikor mi ott voltunk, akkor még 30 euró volt az ára.
Lehet ennek az lehet az oka, hogy felbukkant egy újabb hajó, ami csábíthat el tőlük pár utast, és ezért próbálnak kicsit lejjebb menni az árakkal. Lehet, hogy szerencsétek lesz és talán a többi hajós program is pár euróval kevesebb lett azóta. Szerintem ti gyerekárra nem nagyon számíthattok, mert ahogy kivettem a régebbi leveleidből 2 nagyobb kamasz gyerkőcöd van.
Szép napot kívánok!
Szia: Andi

# 15127
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220910 Üzenet linkje2014-07-17 10:34:52  Válasz a #220904. hsz-ra Előzmény #220904

Helló Macig!
Igen az öszvértúra létezik még. Mule Riding néven fut a Sithonosoknál, minden nap 9-13-ig és 14-18 óráig lehet menni, és az volt kiírva júniusba, hogy 27 euróba kerül.
Én személy szerint nem voltam még rajta, de régebben a párom illetve baráti körünkből már többen is elmentek erre a túrára. És tőlük, illetve másoktól is azt hallottam, hogy nagyon tetszett nekik. Szép helyeken jártak, de leginkább a túravezető Christos személye bűvölte el őket, ő egy nagyon vidám, szeretetre méltó emberke. Ez a túra tulajdonképpen egy 4 órás csavargás a közeli dombokon, ahol is szamárháton megmutatja a rejtett erdei ösvényeket, a környékre való legszebb kilátást, és egy igazán családias piknik keretében megvendégeli a csoport tagjait, ahol elő szokott kerülni a saját házi készítésű, igen ütős Tsipouro-ja is.
Andi

# 15128
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220913 Üzenet linkje2014-07-17 10:53:51  Válasz a #220910. hsz-ra Előzmény #220910

Erre a kalózhajóra hol lehet benevezni? icon_smile.gif
# 15129
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220915 Üzenet linkje2014-07-17 11:03:44  Válasz a #220913. hsz-ra Előzmény #220913

MaciG a kalózhajóra a Hanna háznál tudsz befizetni. Ez a Sarti Village részen van. Ha elindulsz a nagy parkoló szélénél lévő Bellissimo pékségtől a "főutcán", mintha mennél aSarti Beach-es rész felé, onnan a pékségtől a 3. kis keresztutca sarkán fogod megtalálni az éttermet. Ezt egy magyar család viszi, az ő programjuk a Kalózhajós program, ami nagyon jó, jó szívvel tudom bárkinek is ajánlani.

https://www.facebook.com/hajotura/app_208195102528120

szia: Andi

# 15130
Hsmoni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220927 Üzenet linkje2014-07-17 13:08:35 

Sziasztok!

Köszi szépen a hozzászólásokat! Most úgy néz ki, hogy kocsit bérlünk, hacsak nem találunk olyanokat, aki esetleg szintén aug. 7-én érkeznek és szintén taxizni akarnak. Mi nem tudunk 13 órás utat bevállalni, mert a kisfiam elég mozgékony, nem hiszem, hogy ennyit tudna egyhelyben ülni (hozzáteszem, nekem se menne könnyen)...

A gyerekülés kiderült tényleg simán megoldható. A taxiban ingyenesen, a bérautóban felárért.

Köszi Andi a tippeket! Felhívtam a hotelt, de nekem azt mondták, hogy rendelni tudnak taxit. Tehát szerintem ők már nem foglalkoznak szállítással. A taxi náluk is ugyanannyi volt, mint máshol (kb. 120euro/út).

# 15131
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220932 Üzenet linkje2014-07-17 13:40:29 

Ahogy olvastam a fórumon, rengeteg kis öböl van Sarti környékén, de melyikek azok amik a legjobbak a sznorizást illetően?
# 15132
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220933 Üzenet linkje2014-07-17 13:42:00 

Helló Móni!
Azért is írtam, hogy inkább kérdezz rájuk, mert nem tudtam vajon foglalkoznak-e még vele. És a Sithonosoknál sem jártál sikerrel?
Ha mindenképpen repcsivel mentek, akkor szerintem is a legjobb választás a kocsi bérlés, mert, ha most közel 250-300 eurót kidobtok egy oda-vissza transzferért, akkor már 120 eFt-ért (ha jól emlékszem ennyiért írtad - ami persze nem kevés pénz) lesz egy hétre kocsitok, és akkor tudtok kirándulni is.
Andi

# 15133
Vandrea22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220950 Üzenet linkje2014-07-17 16:14:19 

Sziasztok!
Július 28-tól megyünk az Ostraco Apartmanba. icon_smile.gif Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyire felszerelt az apartman? Hajszárító van?
Köszönöm szépen.
Andi

# 15134
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220951 Üzenet linkje2014-07-17 16:35:25 

Szia,

mi tavaly Sykian műveltük ezt a "sportot", ez kb. 10 km -re van Sartitól, nem az orange beach irányába, hanem ellenkező irányba kell indulni. Ha valami búvárkodásban is gondolkodnál, akkor az ófalu részen egész az elején van búvároktatás, magyarok csinálják, mint általában sok mindent, először van egy elméleti oktatás, aztán ott a parthoz közeli résznél súlyokkal a lábukon is merülnek. Én nagyon erősen gondolkodtam hogy kipróbálom, de pont annyira féltem is tőle. Talán az idénicon_smile.gif

üdv
Eduso

# 15135
KTika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220962 Üzenet linkje2014-07-17 17:50:20 

Köszi a válaszokat Kedves titi68 és MaciG.
Igen, a Mária ünnep kiment a fejemből, az elmúlt 3 évben ebben az időpontba Korfun voltunk és igen, "teltház" volt a szigeten.....
De azért reménykedem icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1008 1009 1010 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu