#2206932014-07-15 18:41:22 Válasz a #220692. hsz-ra
Szia,
a marketben is vettünk már kukoricát, de az igazi nagyon zsengét, a golden beachen vettük egy kisteherautós bácsitól. (Azóta sem találkoztunk vele) Volt szilva, barack ès kukorica. 4 db kuki volt 2 euro
Thassosra lecsapott a vihar. Délután még kissebb, még néztük is, hogy még a kocsit se mosta le.
Na most este, már szélvihar, eső, nagy villámok. Nagyon remélem hamar elvonul... Napocska gyere vissza!
Thassosra lecsapott a vihar. Délután még kissebb, még néztük is, hogy még a kocsit se mosta le.
Na most este, már szélvihar, eső, nagy villámok. Nagyon remélem hamar elvonul... Napocska gyere vissza!
Szia Majszi2!
Az este épp néztem az AccuWeather.com-on, hogy milyen az időjárás, vihart jeleztek és ezt a Te hozászolásod meg is erősített. !Ma megint lesz vihar, ha be jön az előrejelzésük.
Ma indulunk, holnap már ott vagyunk, remélem nem nem okoz nagy károkat a vihar.
#2211102014-07-18 21:09:15 Válasz a #221105. hsz-ra
Egyértelműen érdemes.
Mostanság az időjárást nehéz kiszámitani.
De szeptemberben nagyon jó a tenger hőmérséklete, nincs tömeg már (elvileg), az sem baj, ha nem olvad le rólatok a ruha a forróságtól,és ha néha előfordul egy-egy zápor,zivatar az sem ronthatja el a nyaralást. És lehet jókat kirándulni!
Sokan járnak szeptemberben nyaralni, pont a fent emlitett okok miatt, szóval hajrá!
#2211152014-07-18 21:39:03 Válasz a #221112. hsz-ra
Jól látom, hogy gondolkodtok Thassos és Zakynthos között?
Én bár elfogult vagyok, egyértelmű, hogy Thassos felé billenteném a mérleg nyelvét.
Rengeteg látnivaló, szép strandok, és közelebb is van. De ez csak saját vélemény, Isten őrizz, hogy kapjak a Zakynthos fanoktól.
Rosszul fogalmaztam,a párom nem hajlandó csak busszal utazni,ezért korlátozódnak a lehetőségek.Mindíg mondom neki vegyünk vagy 100 tyúkot és költözzünk ki,ugyis drága a tojás.
Remélem Thassosra esett a választás, Zakintos nagyon messze van mi most voltunk Lefkadán az kicsit közelebb van, de nagyon rossz volt a hazajövetel busszal.
Sziasztok! mi augusztus közepén megyünk Pefkarira, járt már ott valaki? tudna egy két mondatot mondani róla?
valamint azt szeretném kérdezni, hogy vannak e rendőrök a szigeten, szoktak e állítgatni meg ilyesmi...?