Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 421
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nevetõ
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22060 Üzenet linkje2007-03-06 20:30:50 

Szia Bogobea,
ha minden jól megy,akkor a Bella tourssal megyünk,rájuk vagyunk sajnos utalva,ott van kedvezményünk,de nagyon nem szeretem õket.Köszönöm a gyors választ.... icon_smile.gif
Amúgy merre induljunk el onnan ha üres tengerpartra vágyunk?Nem muszály hogy hogy homoks legyen....

# 422
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22075 Üzenet linkje2007-03-07 09:54:59 

Szia Nevetõ!

Hát az nem lehet kellemes, ha így indul az út! Gondolok itt arra, hogy nem vagytok bizalommal az utazási iroda iránt. Én megmondom õszintén, nem is tudtam, hogy a Bella Tours is utaztat Nei Poriba, de az is lehet, hogy ez lesz ott az elsõ évük.

Most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg az e az a ház amire gondolok. Tavaly is magyarok laktak benne, de a hölgy maga szervezte a csoportokat. De ki tudja, lehet beleunt, és szerzõdést kötött...?!

Nei Poriban amúgy nem kell zsúfolt strandokra számítanod. 5 km hosszú partszakasz tartozik hozzá. Közvetlenül a településhez tartozó részen azért vannak emberek, és napernyõk, de nem kell attól tartani, hogy zavaró a közelségük. Nagyon széles a part, így kényelmes is. Ha mégis inkább egyedüllétre vágytok, akkor déli, Platamonassal ellentétes irányba kell indulnotok. Errefelé igazán ritkán járnak, és azok is inkább nudisták... icon_wink.gif

# 423
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22128 Üzenet linkje2007-03-07 20:07:59 

Szia Nevetõ!
Bár nem szeretném befolyásolni az iroda-választásodat,meg azt sem tudom hogy mikor mentek Nei Porira,de mi is tavaly a Bellával voltunk Makrigialoson és most idén a Diastól béreljük az apartmanokat.Semmi gond nem volt a Bellával,de a Dias Zeusz Travel, jóval olcsóbbnak minõsült a Bellához,az Anettékhez képest.Persze sokmindentõl függ az összeg,de mi mindkét fent jelzett irodától kértünk ajánlatot,végül is mindkettõnél magassabbak voltak az árak,noha a szolgáltatás ugyanaz .Max a tengerhez képest távolabbra esõ apartmanházról lesz szó,a Dias kínálatában.Kis séta meg ránk fér icon_wink.gif Érdemes mazsolázni az irodák ajánlataiban!!!Még március elején a tavalyi árakhoz képest is mínusz 8%-al jutányosabb áron kapod meg a szállást a Diastól. icon_cool.gif
Lehet hogy nem itt,ebben a topikban kellett volna errõl írnom,akkor bocsi.
Jó nézelõdést.
icon_lol.gif Üdv
Katus

# 424
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22129 Üzenet linkje2007-03-07 20:16:52 

Mi idén a Dias Zeus-szal megyünk Nei Porira és szerintem semmi gond nem lesz. Tavaly az Andromedával voltam Makrygialoson, elõtte az Apollon Travellal Stavrosban. Nekem minden nyaralásom fantasztikusan sikerült, igaz én mindenhol jól érzem magam icon_smile.gif
Idén sem zavar az sem ha a kedvesemmel gyaloglunk egy kicsit, úgy is mindketten imádunk sétálni icon_smile.gif
Engem nem zavart az sem ha néhány egyszerübb utastársunk csinálta a ribilliót icon_smile.gif Legfeljebb nem veszünk róluk tudomást....
Mindenkinek nagyon jó nyaralást

# 425
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22131 Üzenet linkje2007-03-07 20:26:09 

Milyen ribilliót?
Lehet tudni?

# 426
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22132 Üzenet linkje2007-03-07 20:26:38 

Maximum-maximum 200 métert kell gyalogolni a legtávolabb esõ háztól is. Az meg azért nem a maraton... icon_wink.gif icon_lol.gif
# 427
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22133 Üzenet linkje2007-03-07 20:30:09 

Mindenhol van egy két elmebeteg akinek semmi nem teszik...
Meg mindenért magyaráznak... Vagy kicsit sokat isznak és nagyon erõsek icon_smile.gif

# 428
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22134 Üzenet linkje2007-03-07 20:32:04 

Nem ijedtünk meg a távolságtól icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
# 429
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22136 Üzenet linkje2007-03-07 20:44:38 

Sziasztok! icon_smile.gif

Ahogy kedvesem is említette,nem vagyunk távfutók,de nem ilyedünk meg egy jó kis gyaloglástól sem.....pláne ha jó célt szolgál icon_wink.gif
Bea! Belenyugodtam hogy nem búvárkodhatom icon_sad.gif ,igaz a kedvesem igérte hogy enyhít kicsit a kíváncsiságomon. icon_smile.gif....bár soha nem adom fel icon_wink.gif
Remélem a Meteorák és az egyébb látnivalók kárpótolnak mindenért. icon_smile.gif

Mindenkinek jó nyaralást! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

# 430
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22137 Üzenet linkje2007-03-07 20:59:24 

Az biztos, hogy kárpótolnak! Bár az jutott eszembe, hogyha eljöttök Skiathosra, akkor ott Koukounaries Beachen búvárkodhattok is! Igaz nem sok ideig, mert 3 óránk van rá. De tavaly volt egy srác, aki elhozta a felszerelését, és akkora kagylókat hozott fel, amekkorát csak ajándékboltokban láttam! Egybõl mindenki rácsapott, hogy megvegye!
# 431
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22138 Üzenet linkje2007-03-07 21:04:17 

icon_lol.gif Tudtam, hogy ott a helyem! Bár én búvárkodni nem tudok. icon_cry.gif
# 432
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22139 Üzenet linkje2007-03-07 21:10:26 

Na azt én sem, csak pipával! De nagyon szép helyek vannak azon a partszakaszon. Nekem, hogy többször is jártam ott, volt lehetõségem bebarangoloni. Aki egyszer jár ott, az nem gyõz betelni az aranyszínû homokkal és a kristálytiszta türkizkék tengerrel.
# 433
Lisa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22140 Üzenet linkje2007-03-07 21:27:31 

A 3 óránkba nem hiszem hogy beleférne egy kis búvárkodás is. icon_smile.gif...mert mint említettem kezdõk lennénk,csak vonz a tenger s ami odalent várna Ránk. icon_smile.gificon_smile.gif Persze ha valami oknál fogva mégis lejutunk és találunk mi is olyan gyönyörû kagylókat,legfeljebb eladjuk és tényleg nem jövünk haza...mert abból fogunk megélni,hogy kagylókat halászunk. icon_wink.gif
Én már azt is felvetettem a páromnak,hogy nem jövünk haza lemaradunk a buszról...tecccett Neki is az ötlet icon_lol.gif ..így legalább a megélhetésünk is bíztosítva lenne. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Köszizzük Bea a lehetõséget... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 434
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22141 Üzenet linkje2007-03-07 21:28:55 

Szia Bea!

Na ha ezt Lisa meglátja icon_smile.gif
Most azzal vígasztaltam hogy majd veszünk kint valami szemüveget és pipát hogy le tudjon menni... na majd meglátjuk icon_smile.gif
Skyathosról annyi jót olvastam icon_smile.gif
Kagylót meg majd szerzek a shell emblémáról icon_biggrin.gif
Jajj már nagyon várjuk ám a nyarat icon_smile.gif

# 435
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#22142 Üzenet linkje2007-03-07 21:53:22 

Nem drága kint a búvárfelszerelés, szóval megéri beruházni azt a néhány eurót, és akkor akár Platamonas felé is szétnézhettek a víz alatt. Skiathoson meg a parthoz és a vízfelszínhez közel is vannak kis halacskák, és gyönyörûen csillog a tengerfenék az arany homoktól
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 28 29 30 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu