Szevasztok!
Korábbi Sartis nyaralás után most Neo Porit néztük ki magunknak.
Átolvasva az infókat, sehol sem találkoztam a hiányos őltőzékű napozás lehetőségvel.
Itt nem igazán vannak olyan elszeparált öblök mint Sartin,lehet hogy nincs is ilyen jellegű lehetőség a közelben?
Sziasztok! Valaki pls írja már meg, hogy milyen Nei-Pori partja, mivel 2,5éves gyerekkel mennénk. Mennyire sekély, meddig lehet bemenni a kisgyereknek stb... Nagyon hasznos lenne az info, mert Sartin vagyunk és ha nem találunk szállást kedd utánra, akkor lehet tovább állnánk lehet pont oda.
Írjatok már pm-et, úgy gyorsabban levágom, hogy üzenet érkezett!
#2213632014-07-22 05:12:21 Válasz a #221135. hsz-ra
szio Nei Pori partja hosszu, szeles, homokos, lassan melyul. Ezert is valasztja nagyon sok kisgyerekes csalad uticelul. Hat, szobat nehezen talalsz most, ha nem foglalod le elore. udv
Ha nem akarsz a szobád erkélyed ablakából a tengerre nézni reggelente a kávé mellett, akkor találsz szállást.
Az este úgy néztem több helyen üll a tulaj a kis asztalkánál a tábla mellett a ház előtt, és várja az arra tévedő szállás keresőt.
A part közeli helyeken mindenütt "full " kifejezést használva közölték a hely kihasználtságát.
Viszont a parttól távolabb az első sarkon találtam,igaz nem a földszinten, de közel mindenhez,nyugis csendes utca.
Mi az idén Júniusban voltunk a a Jimmyben (2 fő), de csak jót tudok mondani róla. Nagyon szép volt az apartman, új bútorok, mikró, TV, hűtő, és a személyek számának megfelelő evőeszközök , poharak stb. és egyéb konyhai kiegészítők.( + nagy erkély )
Én úgy gondolom, hogy a prospektusban szereplő képek tökéletesen fedik a valóságot!
Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá.
Siasztok. Szeretnek kerdezni. Mi az iden megyünk elöször NPba. Szeretnek többet tudni a fakultativ kirandulasokrol föleg az árak erdekelnek. Tovabba szeretnem tudni hogy hogyan tudnenk elmenni a Pralia mellett levö iszapfüürdöhöz es hogy van e oda is fakultativ kirandulas? Köszönöm a valaszokat?