#2221112014-07-30 06:57:55 Válasz a #222073. hsz-ra
szia Alisha
mi mellette voltunk Hersonissosba , (másik irodával voltunk ) ha esetleg van kedvetek akár busszal akár kocsival menjetek át hersonissosba ,itt található a star beach , ez egy nagy aqua park , tele medencével, csúszdával, lehet banánozni, jeet skizni, és a lényeg hogy teljesen ingyenes !!!!
ag.nikolaost se hadjátok ki, mese szép, egy ékszer doboz , páratlan a panoráma !!!
üdv
gémike
(tök jóó hogy a reggeli géppel mentek, mi éjjel érkeztünk ,ráadásul 2 órát késett a gép kifelé )
#2221122014-07-30 07:11:00 Válasz a #222073. hsz-ra
szia Alisha
majd várom az élménybeszámolódat , mi jövőre tomboláznánk és megnéztem a katalógusban a 4 ágyas apartmanokat és a tietek is közte volt, szóval esélyes ,
érdekel majd a véleményed róla,
addig itt olvasgatom a hozzászólásokat és szerzem a tapasztalatokat,infóka .
remélem nem szűnik meg a tombola.
nekünk is az ár dominál,ill. van egy 2,5 éves lányom , aki még kicsi a buszos úthoz , nem bírna ki 24 órát egyhelyben.
üdv
gémike
Sajnálom, ami Veled történt és tényleg nem a legjobb szállodának tűnt az tény. Mi sem fogadtuk volna el, de azt hiszem, hogy ez az történet valami rossz karma lehet az Ibusz-al
Mi már sokszor utaztunk velük, de tényleg még soha semmi inkorrektséget nem tapasztaltunk. Igaz nem tombola és nem buszos út volt, de mindig rugalmasak, segítőkészek és kedvesek voltak. Legalábbis itt Budapesten az Oktogonnál ill. a XIII.ker Gács utcai irodában. Legalább 5 út van mögöttünk velük...
Sajnálom, ami Veled történt és tényleg nem a legjobb szállodának tűnt az tény. Mi sem fogadtuk volna el, de azt hiszem, hogy ez az történet valami rossz karma lehet az Ibusz-al
Mi már sokszor utaztunk velük, de tényleg még soha semmi inkorrektséget nem tapasztaltunk. Igaz nem tombola és nem buszos út volt, de mindig rugalmasak, segítőkészek és kedvesek voltak. Legalábbis itt Budapesten az Oktogonnál ill. a XIII.ker Gács utcai irodában. Legalább 5 út van mögöttünk velük...
Szép nyaralást azért Nektek!
Köszi a kedves szavakat. Lehet, hogy tényleg egy "rossz karma" ez az egész. Ez lett volna ez első utazási irodás utam, de ez sem jött össze. (Korábban írtam, hogy már több mint 20 éve szervezem az útjaimat, illetve mások útját.) Évente 2-3 ami biztos. Most is csak azért keveredtem az IBUSZ-ba, mert az osztályomtól kaptam ajándékba utazási utalvány (mivel tudják, hogy nagyon szeretek utazni), és gondoltam feldobom a tombolára azzal az elgondolással, hogy lesz ami lesz. Nem jött be, de elfogadom, hogy másnak több szerencséje van.
A feleségem azt mondta, hogy ő a Grandpier Tours útjait szereti, és abban bízik meg.
Úgyhogy marad a jövőben is a saját szervezés, bár kétségtelen nagyon szeretem ezt csinálni.