Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1014 1015 1016 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Borkaandi | #222161 Üzenet | 2014-07-30 16:57:59 | Válasz a #222107. hsz-ra
Helló Vadevezős!
Köszönöm szépen a kedves szavakat! De szerintem, te sem panaszkodhatsz, hiszen nagyon sok hasznos tanácsot adtál már te is a fórumozóknak. Azt viszont tényleg nem értem, hogy egyes emberek miért gondolják azt, ha valaki valamiről jót ír, akkor ott már mindjárt valami svindli van a dologban. Te is sokszor jártál már Sartin, mi is, így természetes, hogy vannak olyan helyek, amik közelebb állnak a mi szívünkhöz is, ahol többször megfordultunk már, és ahol mosolyogva köszöntenek, ha meglátnak bennünket. De teszik ezt még nagyon sok visszajáró turistával ugyanúgy.

Mit ne mondjak, meglepett engem is az illetőtől kapott 3 levél tartalma, főleg a stílusa, ahogyan azt írta. Ha rögtön írok rá választ, akkor lehet, nem lett volna túl szalonképes a mondókám. De szerencsére a párom most is meggyőzött, hogy fölösleges ilyen hülyeségeken fölhúzni magam, az, az illető szegénységi bizonyítványa, ha felnőtt ember létére el kell neki magyarázni, hogy azért, mert nekünk tetszik valami, és jót írok valamiről, az még nem törvényszerű, hogy az ő tetszését is elnyeri majd.
Mindig is voltak, és mindig is lesznek ilyen emberek, akik abban lelik örömüket, hogy másokat cseszegetnek, ahelyett, hogy hasznos tagjai lennének a fórumnak, azáltal, hogy az általuk ismert nyaralóhelyekről megosztanák a tapasztalataikat más fórumozókkal.

Vadevezős látod-látod, bánhatod, hogy kihagytad az ékszerészt, abból mindig jól jön egy a családba. Arany életed lenne odakint! Mikorra tervezitek a következő Sartis kiruccanást?
További szép napot kívánok!
Szia: Andi
  2002 | #222163 Üzenet | 2014-07-30 17:06:46 |
Szia pintyőke köszönöm a válaszodat de sajnos én még itthol vagyok ezért hát átadnám a jegyet hogyha ez lehetséges (nem tudom lehet hogy hülyeséget irtam ) mert van egy kódja és ha tudnátok valakit aki SARTIN nyaral szivesen odaadom icon_smile.gif
  Csabáék | #222175 Üzenet | 2014-07-30 19:23:40 |
Sziasztok!
Vourvourou- ból átugranánk egy napra Sartira.
A kérdésem az lenne, hogy van-e parti zuhanyzó?

Köszi előre.is. icon_smile.gif
  Évuska | #222176 Üzenet | 2014-07-30 19:36:23 |
Sajnos nincs a parton zuhany.
  Csabáék | #222179 Üzenet | 2014-07-30 19:44:27 | Válasz a #222176. hsz-ra Előzmény #222176
Köszi szépen!
  Titi68 | #222197 Üzenet | 2014-07-31 00:08:43 | Válasz a #222179. hsz-ra Előzmény #222179
Van olyan a napernyős-beach báros részen, ahol van zuhanyzó. A nagy parkolótól az ófalu felé többet is láttam tegnap. Nyilván illik valamit fogyasztani, de nem hiszem, hogy muszáj lenne ott bérelni ágyat.
Nektek az újfalu beach része lenne alkalmasabb strandolni, ott nem olyan gyorsan mélyül a víz. Nem jártam mostanában arra, de régebben ott is volt zuhany a napernyős részen.
  Teketoria | #222199 Üzenet | 2014-07-31 07:33:27 |
"Sartin találkoztunk egy nyugdijas házaspárral akik elmondták,hogy '95tõl minden évben egy hónapra kiköltöznek" Véletlenül az a nyugdíjas pár itteni fórumbeli neve "Nei Pori"? Én imádom őket! Sajnos mostanába keveset írnak mert elkezdték őket is támadni hogy nyugdíjas létükre milyen jól megy pedig egyáltalán nem arról van szó, egész évben görögországra spórolnak és minden fillért erre tesznek félre. Nekem szimpatikus a görög imádatuk és bárcsak sok ilyen pár lenne m.o.-on és így élne mint ők. Nem pedig a szappanoperákon élő és mindennap az aktuális sorozat előtt gubbasztó életvitelü idősek életét élik hanem várják a nyarat és az új élményeket. Főleg Nei Pori-ba járnak de az idén sartin előszezonba voltak mert írták itt olvastam a fórumon.
  Borkaandi | #222201 Üzenet | 2014-07-31 07:44:12 | Válasz a #222175. hsz-ra Előzmény #222175
Kedves Csaba!
Van is, meg nincs is tus Sartin. Olyan nincs, mint például Nei Porin is volt, hogy több tus is a turisták rendelkezésére állt szétszórva a parton. Viszont, ha annyira nem tudsz tusolás nélkül meglenni, akkor is át tudsz menni Vourvourouról, mert több beach bárnál is lehetőség van erre. Így egy sör, vagy akár egy koktél elfogyasztása mellett, ezeknél biztosítani tudod a napágyadat, napernyődet, míg ott vagytok, illetve utána le is tudsz tusolni. Az ófaluban, van például az Elio bárnál is egy. Vagy, ha a sekélyebb rész fele mentek fürdeni, akkor Sarti Beachen (szintén beach bárnál) van tus. További jó nyaralást kívánok! Szia: Andi
  Borkaandi | #222210 Üzenet | 2014-07-31 09:19:58 |
Én is olvastam több hozzászólásukat a Nei Poris, és a Sartis fórumon is. Nagyon kedves emberek, no persze, hogy megtalálták őket azok is, akik abban lelik örömüket, hogy másokat kritizáljanak. Olvastam én is, hogy elég csúnyán beírogattak nekik. Sajnos ilyen világban élünk, ami tele van irigy emberekkel. Én drukkolok nekik, hogy minél több szép helyre jussanak még el a következő években is.
  Bbela1 | #222211 Üzenet | 2014-07-31 09:37:39 |
Sziasztok!
Aug 22-én indulunk 18 óra körül Mórahalomról (ahol egy napra megszállunk) az Iliasba 3 éves ikerlányinkkal ha idén volt ott valaki megosztaná a tapasztalatait, illetve a wifiért kell külön fizetni (esetleg egy kódot kaphatnánk), Sartin van valahol ingyenes wifi. Sajnos a munkám miatt legalább a leveleimet meg kell néznem.
  Évuska | #222228 Üzenet | 2014-07-31 13:45:20 |
Szia bbela1!
Több alkalommal szálltunk meg az Iliasban. Az idén június végén egy 4 személyes apartmanban voltunk, de a galériásban is laktunk már. Az apartman nagyon jó helyen van, mindenhez közel, Sarti középső részén. Ha írsz egy e-mail címet, szívesen küldök képeket .
Az apartman szép, tiszta, a legszükségesebb dolgok megtalálhatók. Wifi van, de napi 1 eurót kell érte fizetni. Sajnos kódót nem tudok mondani, mert a tulajdonos fia ütötte be mind a 3 készülékünkbe.
Nagyon jó nyaralást kívánok: Éva
  Degu | #222234 Üzenet | 2014-07-31 15:19:19 |
Sziasztok!Tudom rengeteg oldal van, és bizonyára már volt róla szó, így elnézést mindenkitől,pici gyerek mellett nem tudok leulni vegignezni.A kérdésem az lenne, szeptember 12-től megyünk,tapasztalatok időjárást illetoen?lehet még fürdeni,napozni?Köszönöm előre is icon_smile.gif
  Borkaandi | #222238 Üzenet | 2014-07-31 15:44:25 |
Helló Degu!
Először is boldog szülinapot kívánok! És, hogy a kérdésedre válaszoljak, persze, hogy lehet még olyankor is napozni, és fürdeni is. Nem tudom melyik részen laktok majd, de, ha pici gyerkőccel mentek, akkor nektek Sarti Beachen volna célszerű fürdeni. Ott nagyon sekély a tenger, ezáltal ugye sokkal kellemesebb hőmérsékletű ott a víz, ráadásul nagyon jó puha homok van a parton is.
Szia: Andi
  Vivien64 | #222239 Üzenet | 2014-07-31 15:46:40 |
Sziasztok! Nemsokára indulunk a jól megérdemelt szabadságunkra icon_biggrin.gif
Minden kedves fórumtársamnak nagyon kellemes, élményekben gazdag nyaralást kívánok! icon_wink.gif
  AGICA2 | #222258 Üzenet | 2014-07-31 19:26:41 |
Teketoria! Osztom a véleményed, nagyon igazad van. Egyébként én is láttam, beszéltem, sőt laktam is egy házba magyar nyugdíjasokkal, akik Sartin is, de első sorban Porin voltak kint, nem ám csak 1, hanem 3 hónapig. Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen nyugdíjasok,és remélem én is megtehetem ezt majd.... azóta is sokszor jut eszembe, de jó is nekik, és én is így szeretnék tenni...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1014 1015 1016 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu