Szia Andi!
Az a helyzet, hogy azért nem minden úgy van ahogy a katalógusban le van írva.
A saját példám: egy olyan napon akartak felültetni a bolgár buszra, amilyen napon a katalógusban nincs is járat. A kérdésemre, hogy ez milyen járat, nem kaptam választ. Félő, hogy más partner társaság buszaira is felültethetnek, tehát ne bánd, hogy kizártad Bulgáriát. A többi dologgal kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert visszadobtam az "ajánlatot", de erről már írtam.
Kedves Grandpier!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Elolvastam a "kalandodat" a tombolával kapcsolatban. Pont ilyen tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, a történeted nagyon durva. Hál'Istennek mi egyenlőre sztornóztuk a foglalást ugyanazon a napon amikor befizettük az előleget. A pénzt a bankkártyával "jóváírták", amit a hétvége miatt még nem "látunk", de remélem hétfőre megérkezik. Ezek szerint nem nagyon lehet "kisakkozni" a dolgot. Az ügyintéző (Budaörsi Tesco) minket sem akart lelülteni, ott álltunk a férjemmel mindaddig amíg azt nem mondtuk, hogy rendben akkor egyik időpontra befizetünk, erre nagy kegyesen, de még mindig elég flegmán közölte, hogy akkor üljünk le. Micsoda kegy! Aztán mikor telefonon hívtuk, szintén tök flegma volt és közölte, hogy ha gondunk van a befizetett úttal (ekkor még azon voltunk kiakadva, hogy abban az időpontban Korfura már nincs is buszjáratuk, de fel van sorolva mint lehetséges uticélpont) akkor hívjuk a központi irodát stb. Mi mindig utazási irodával utazunk nagyon kedvező árakon, ennyiért nem tudnánk kihozni ha kocsival mennénk, de IBUSSZAL most utaztunk volna először. Hát nem vagyok most ebben a pillanatban meggyőzve, hogy újra befizetünk hozzájuk. Nálunk a Jorgos Travel volt a Number 1.
Köszi mégegyszer a hozzászólásod! Üdv.: Andi
Szerintem szeptemberre már lehet, hogy nem nagyon érdemes tombolázni busszal, mert akkor már vannak jó árak más irodáknál is (pl. Grand Tours, Apollon). Így ti dönthetitek el, hogy hova szeretnétek menni.
Sziasztok!
Augusztus 22.-én indulunk Kefalóniára-Svoronata faluba/városba.-2 fő
Gondolkozunk az autóbérlésen,ezért,hogy ha másnak is vannak ilyen tervei és még a közös bérlésben is benne lenne,hogy a költségek több felé menjenek nyugodtan szóljon!
Többször utaztunk már az Apollón Travel, nincs is semmi gondunk velük, de náluk nem lesz 25.000,- Ft.-ért út Görögországba még szeptemberben sem! A honlapjukon egy ideje már ki sem igazodom, nem találom hova rejtették a Last Minute utakat!
A Grand Tours-nál pedig megnéztük pl. Kefalóniát szeptember 27-től szállás 40 ezer + 36 ezer autóbusz oda-vissza:
http://www.grandtours.hu/gorog.....l?tab=arak
A tombolán 25 ezerért papírforma szerint esélyem van Kefalóniára is, kérdés, hogy a valóságban is van-e esélyem?
Egyenlőre tanácstalan vagyok! Döntenünk kell 1-2 nap alatt, mert a szabit is intézni kell meg a befizetést is!
Tegnap sorsoltak elvileg. Sajnos ahol én befizettem 11ker Dayka Gábor utca, ott nincs szombaton nyitva az iroda.
Mindenkit az aktuális iroda hív fel, ahol befizetted az előleget.
Hiába hívtam a központi számot, csak ahol befizetted az az iroda tudja megmondani...
Ez egy vicc, mert gondolom központilag sorsolják a tombolát.
Stormybooy, mi is a Rubin Ibusz irodában foglaltuk! Nagyon kedvesek Biztos hívtak már volna, ha tudnák az eredményt. Egyébként én csak azt nem értem, hogy hol dől az el, hogy ki mit kap.
A Grandtours-nál Kefalónia 85 ezer forintba kerül szeptember 20-ától. Az Ibusszal meg 50 ezer + 5 ezer a kizárás. 30 ezer forint különbség van a biztos meg a bizonytalan között. Persze kaphatod az Ibusszal is Kefalóniát, de persze nem tudod melyik apartmant. Van olyan, ami 700-800 méterre van a tengertől. Mi nem megyünk olyan szállodába, ami nem közvetlen tengerparti. A Grandt tours-nál meg szuper apartmanok vannak, jók a buszaik. Itt ez az amit mérlegelni kell, hogy megér-e 30 ezer forintot, hogy olyan helyre menj, ahová nem akarsz.
A Grand Tours-nál pedig megnéztük pl. Kefalóniát szeptember 27-től szállás 40 ezer + 36 ezer autóbusz oda-vissza:
https://www.grandtours.hu/goro.....l?tab=arak
A tombolán 25 ezerért papírforma szerint esélyem van Kefalóniára is, kérdés, hogy a valóságban is van-e esélyem?
Egyenlőre tanácstalan vagyok! Döntenünk kell 1-2 nap alatt, mert a szabit is intézni kell meg a befizetést is!
Kedves Andi!
Nézd csak meg jobban azokat az árakat! A felső táblázatban az út buszos utazással együtt értendő!!!!
Lentebb a külön buszút árak vannak feltüntetve, ha valaki CSAK buszjegyet vesz!
Így egészen más a helyzet, azt hiszem, és ha Kefalonia a cél, akkor már nem éri meg a tombola!
andi2230(mit jelent vajon ez a szám...csak nem irányító?)
már irtam,hogy az Ibusznál nálunk is nagyon flegmák,nem jön meg az ember kedve,hogy befizessen náluk...Kefaloniáról annyit,hogy ott -nekem-nagyon nem mindegy,hogy melyik faluban lakik az ember,nem biztos,hogy megér 10-15 ezret(számitásaim szerint max. ennyi),hogy egy eldugott faluban legyünk-bár lehet hivni nyugodtnak is,én csak a saját szempontomból nézem.Ráadásul Kefán a Grandnak nagyon jó a telepitett id.vez.-e,azért egy Svoronatai Ibuszosra nem cserélném le...
Ja,meg szeretném védeni az Apollont:a honlapon a bal oldalon,menüben Akciós utat klikk,legördül a választék-buszos,repcsis,egyéni....jó árakon....de hangsúlyozom,az én szempontjaim szerint
Most nézem Andi,hogy még nem döntöttél...ha mindegy hová mentek,akkor naná,hogy megéri a tombola,ha Kefat akarod,akkor én a helyedben inkább rászánnám a különbséget a GT-re-arról nem is beszélve,hogy a honlapon még a szobát is kiválaszthatod magadnak nemcsak a házat(Marcsi a telepitett id.vez. segit,hogy melyik hová néz,mekkora stb)...de még nálam egy jó last minuteval az Apollon is versenyben lenne...
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat, nagyon nagy segítséget adtatok azzal, hogy felnyitottátok a szemem. Valóban figyelmetlen voltam, több tekintetben is. A Grand Tours-nál tényleg a buszköltséggel együtt vannak megadva az apartmanárak és róluk ráadásul eddig mindenhonnan csak jókat hallottam. Sőt! A munkahelyem révén 10% kedvezményt is kaphatok az online lefoglalat külföldi utak árából. Így már csak durván 20 ezer difi maradt, ez esetben valóban nincs min tovább gondolkodni! Így egy megbízhatóbb irodával utazhatunk, és tudni foglaláskor már foglaláskor hogy hová és mikor fogunk utazni! Ez remek!
Melyik jobb hely szerintetek: Kefalonia vagy Zakinthosz? Szeretjük a mozgalmas helyeket, egy világ végi kis csendes falutól valószínűleg nem lennénk annyira feldobva. Jó, ha a közelben van sok a látnivaló és ahol még szeptember végén is jó idő van.
Az Apollónnál sikerült megtalálnom az akciós utakat! Köszönöm az "útmutatást" Tiszta vaksi vagyok, jó hogy itt ilyen segítőkész emberek vannak mint Ti!
Miskolciutas! Annyit elárulok, hogy a 2230 egy irányítószám, de nem Magyarországi
További szép vasárnap délutánt kívánok! Üdv.: Andi
Szerintem Kefalonia sokkal szebb hely, mint Zakinthos. Bár szeptember végén már zakinthos sincs tele bulizó fiatalokkal. A Grand tours -nál van olyan fakultatív program, hogyha kefaloniára mentek, akkor átlehet menni zakinthosra, ha pedig zakinthosra mentek, akkor kefaloniára. (zakinthosnak a szép rész a navagio öböl, ami pont benne van abban a fakultatív programban is, amit, ha kefaloniáról mentek, oda is elvisznek. Ha mégis zakinthost választjátok, akkor van egy apartman, ami Tsilivi-ben van, és az szép környék. Az előbb néztem meg, még van olyan szobájuk szabad, ami tengerre néz szeptember 20-tól.