Igen, igazatok van, elírtam. Kefaloniára gondoltam, nem is tudom, miért írtam Lefkadat.
Beszéltem ma az Ibusszal, simán átírták a nevet, nem volt semmi gond. Egyébként átruházható az utalvány. Rajta is van a papíron. Azt mondta a nő, épp ezért sokan vesznek ilyen utazási utalványt nászajándékba.
Szia Gémike!
Azt nem tudom sajnos, hogy menüválasztós-e, de a félpanzióban biztos, hogy nincs benne az ital. Szerintem nem nagyon éri meg befizetni, esetleg a reggelit. Meg én hallottam olyat, hogy Görögben jobb a kaja a tavernákban, mint a szállodákban.
#2226742014-08-05 18:30:08 Válasz a #222651. hsz-ra
szia Magdica
szuper a táblázat , ezer köszönet érte !!!
én még arra lennék kíváncsi ki hány fővel utazott , 2 vagy 4 fő.
de ez csak az én kíváncsiságom.
nézegettem pl karpathost de ott 4 ágyas apartmant nem is találtam, akkor ugye nekünk az
kilőve . szóval próbálja az ember lánya szűkíteni a kört.
Esetleg az nem jöhet nálatok szóba, hogy 2db 2 fős apartman?
Szerintem mi jövőre is tombolázunk, és megpróbáljuk a szálloda repülő kombinációt, vagy az apartman repülőt. Lehet befizetünk kettőre. Még át kell néznem a jövő évi katalógust, hogy mérlegeljek, hogy melyik szállodát kaphatjuk, és megér-i kockáztatni. (Ha esetleg bővítik a K kategóriát, akkor azt választjuk) Annak örülnék, ha belekerülne mondjuk Costa Brava, Kréta meg Rodosz esetleg Karpathos a K kategóriába, de mondjuk csak a 4 csillagos szállodái. (azok vannak olyan árban kb, mint Mallorca- Szicília 3 csillagosai) Jajj de most jut eszembe, hogy jövőre összeházasodunk, akkor viszont a Seychelle szigetekre megyünk nyaralni/telelni
Mi tavaly négyen mentünk, négy felnőtt, és Karpathoson a Tzivras apartmanban voltunk. Két kétágyas szoba, plusz egy picike konyha, fürdő. Ja, és a mi szobánk nézett egyedül hátra, nem volt oldalról szomszéd, és a miénk volt a legnagyobb terasz.