Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6481
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222605 Üzenet linkje2014-08-05 07:07:28  Válasz a #222312. hsz-ra

Szia Ágica!

Lassan visszatér az élet a minden napokba. Igen, valóban ezeket a dolgokat leszámítva egy csodás nyaralást éltünk át Korfun és bármikor szívesen visszamennék. Rodán sajnos nem jártunk, bár benne volt a tervben, de aztán annyi mindenfelé jártunk, hogy oda már nem jutott idő, de majd legközelebb icon_smile.gif

# 6482
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222606 Üzenet linkje2014-08-05 07:09:47  Válasz a #222340. hsz-ra Előzmény #222340

Szia Anikó!

Az autóbérlés főleg hétvégén macerásabb, mert akkor vannak a váltások és sokan akkor foglalnak autót, de általában a következő napokban, vagy a következő héten már vannak autók. A lényeg, hogy körbe kell járkálni és kérdezősködni, mert később már több kölcsönzőnél láttuk, hogy ott állnak a kis autók icon_smile.gif Nemsokára megyek hozzátok és mesélünk icon_smile.gif

# 6483
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222607 Üzenet linkje2014-08-05 07:22:27  Válasz a #222438. hsz-ra Előzmény #222438

Szia Miskolciutas!

Nos szerintem semmi gond nincs Sidarival. Mi nagyon jól éreztük magunkat és bármikor visszamennénk, ahogy ez tervben is van. Kedvesek az emberek, nagy adagokat adnak az éttermekben és az árak is olcsóbbak, mint például Sartiban. Van hangosabb és csendesebb része is. A mi szállásunk a Lena apartman a csendesebb részen volt, de nem messze a sétáló utcától. A "buliutcában" minden este nagy zenei programok vannak, amelyek hihetetlenül hangulatosak icon_smile.gif Mi is beültünk egy Mamma Mia estre és együtt énekeltük az ABBA dalokat a két énekes hölggyel icon_smile.gif Majdnem minden este bementünk sétálni a központba és mindig nagyon jól éreztük magunkat. A parttal sincs semmi gond. Én nem láttam szemetet, de lehet hogy csak én voltam olyan helyen, bár több partszakaszon is voltunk. A napágy bérlés pici magasabb, mint a szárazföldön, de itt is van olyan rész ahol fogyasztás ellenében lehet pihizni a napernyők alatt icon_smile.gif Itt tényleg elhiszi az ember, hogy várják és szeretik, még ha ez csak az üzlet része is, de annyira őszintének tűnik ez a kedvesség, hogy komolyan elhiszi az ember és jól érzi magát. A Lena apartman két részből áll. Az első ahol az étterem is található, erről sokat nem tudok, mert mi a hátsó apartmanban voltunk egy udvarban. Ezt egy nagy medence választja el a fő épülettől. Két szintes, aranyos kis épület, kényelmes, nagy szobákkal és a szokásos felszereléssel icon_smile.gif Annyi, hogy a szobákban nincs tv, de nekünk a sok kirándulás és séta mellett erre nem is volt szükségünk. Ami picit negatív az a net. A net minősége pici kívánnivalót hagy maga után, mert iszonyatos lassú és időnként teljesen meg is szűnik. De ezt leszámítva nagyon jó volt Lenában, a személyzet is közvetlen és kedves. Lehet kajálni is az étteremben, illetve estig koktélozni a medence partján icon_smile.gif A medence is jópofa, bár mi csak egy párszor fürcsiztünk benne, mert úgy vagyunk, hogy egy tengerparton nem fogunk egy medencében pancsolni icon_smile.gif Este klasszul ki van világítva és egyik este egy kis színes szökőkút is volt benne icon_smile.gif A hátsó szobák vagy a szomszéd apartmanra, vagy egy üres telekre néznek, de a felső emeletek szintjén pálmafák vannak, ami nagyon jó kis hangulatot kölcsönöz a reggelihez, vagy egy kis esti kiüléshez icon_smile.gif

# 6484
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222608 Üzenet linkje2014-08-05 07:33:00  Válasz a #222484. hsz-ra Előzmény #222484

Szia Borzi!

Midig vannak akik sosincsenek megelégedve semmivel. Én mindig jól érzem magam Göröghonban, mert jól akarom magam érezni. Ez nem igénytelenség, hanem egyszerűen nem azzal foglalkozom, hogy mi a rossz, hanem hogy mi a jó és ezt élem meg. A Balaton is koszos néhol és ott is vannak bunkó emberek, de nem ezért mennek le és nem ezért szeretik sokan. Görögországba is azért mennek, hogy jól érezzék magukat és aki már eleve úgy indul neki, hogy milyen rossz lesz ott és milyen koszos, az meg is érdemli. Én nem láttam több koszt, mint máshol, sőt én nem is emlékszem még csikkekre sem, hínárral sem találkoztam, de lehet hogy én nem jó helyen mászkáltam. Moraitikán találkoztam valamiféle vizi növénnyel, de az sem hínár volt. Nagyon sok szórakozási lehetőség van a partokon, lehet banánozni, ufózni, motorcsónakot bérelni, ejtőernyőzni. Némelyik étteremből szól a zene. Láthatóan mindenki jól érezte magát. Itt is feltűntek a napszemüveg, óra, fánk és még ki tudja milyen árusok, de ezek is részei a tengerpartnak, többen már fel sem kapják a fejüket icon_smile.gif Bulizni pedig lehet Sidariban. Több éjjeli szórakozóhely is van, van ahol country megy, van ahol dizsi van, több helyen láttam karaoke-t, vagy élő zenét is. A legtöbb helyen pedig beöltöznek valami hírességnek és az ő dalaikat adják elő nem is rosszul. Olykor még az utcára is kijönnek bíztatni a bámészkodókat egy kis táncra vagy tapsra icon_smile.gif Szerintem óriási hangulat van esténként Sidariban a sétáló utcában. icon_smile.gif Legalább is nekem nagyon bejött. Picit talán szolídabb, mint Zakynthoson, de azért itt is jól tudja magát érezni az is aki bulira vágyik icon_smile.gif

# 6485
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222609 Üzenet linkje2014-08-05 07:43:13  Válasz a #222495. hsz-ra Előzmény #222495

Szia Misckolciutas!

Az előzőekben már írtam a Lénáról, de ha kapok egy e-mail címet, akkor küldök pár képet is róla. Nekünk nem volt semmi gondunk sem a Lénával, sem Sidarival. Mi több napra béreltünk autót és bejártuk majdnem az egész szigetet. Többször voltunk Kerkyrában is, de elmentünk Glyfadára, Pelekasba, Paleokastricára, Sinaradesbe, Moraitikára, a Sissy kastélyba, Albániába és még ki tudja mennyi helyre. Fakultatívra sosem az idegenvezetőnél fizetünk be, hanem elmegyünk végigjárjuk az utazási irodákat és velük tárgyalunk nem utolsó sorban a sokkal kedvezőbb árak miatt. Sidariban mi az telepített idegenvezetőt Gábort nem is láttuk. Két hölgy volt csak, akiket az érkezés és az elutazás napján láttunk. Nem tudom milyen volt a régi állapota Sidarinak, de nekem semmi gondom nem volt. Nem volt szemetes, nem volt zsúfolt, pedig főszezonban voltunk, nem magasak az árak, kedvesek az emberek, Mindent összevetve mi egy csodás hetet töltöttünk Sidariban és tervben van, hogy máskor is visszamegyünk. Természetesen jobban ügyelve az értékeinkre...

# 6486
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222610 Üzenet linkje2014-08-05 07:46:06  Válasz a #222498. hsz-ra Előzmény #222498

Szia Borzi!

Olyan parti sétány, mint Sartin, nincs. A sétáló utcában vannak éttermek és némelyik étterem hátsó része a tengerpart felé néz, tehát onnan le is lehet menni a partra, illetve az éttermekhez tartoznak napágyak és napernyők, amelyeket fogyasztás ellenében lehet használni.

# 6487
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222611 Üzenet linkje2014-08-05 07:51:21 

Szia Sancho!
Pont ilyenekre emlékszem én,mikor Sidarira gondolok...ezért rémitett meg kissé a GT fórumán hömpölygő elégedetlenség.Külön örülök a Lenáról irtaknak,az emeleti 6. szobába mennek tesómék.A net nekik nem számit,mint irtam,kocsibérléssel sem szoktak foglalkozni,nem azért mert nem szeretnének.(Tavaly 100 Eu-val indultak el utószezon Paraliára,gyakorlatilag csak gyros-pitát ettek,de lényeg,hogy jól érezték magukat.Tudod,erre mifelénk nem olyan fényes az ég,mint mondják...)Idén kicsit több jut,de leginkább a városban...én ajánlottam Korfut,ezért ijedtem meg,hogy miket irtak...megnyugtattál,köszi icon_lol.gif

# 6488
Banderas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222633 Üzenet linkje2014-08-05 12:16:11  Válasz a #222320. hsz-ra Előzmény #222320

Mi velük voltunk 11-ben és 12-ben, és most is megyünk 3.-án ugyanabba a szállásra,és még a szobánk is ugyanaz lesz harmadszor is. Kicsit mintha hazamennél...Ha az Élethez való hozzáálásod amúgy is pozitív,akkor semmi csalódás.
# 6489
Banderas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222638 Üzenet linkje2014-08-05 12:22:31  Válasz a #222066. hsz-ra Előzmény #222066

Szia Etel!
Mi már kétszer voltunk Benitsesben, nekünk nagyon tetszik,idén is oda megyünk. Az említett szállás északabra van,Kerkyra felé,de nem emlékszem hány km Benitsestől.

# 6490
Etel
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222641 Üzenet linkje2014-08-05 13:21:08 

Köszi, végre valaki válaszolt , már azt hittem senki nem járt arra. De még mindíg nem tudom, hogy buli központ-e vagy nem. icon_rolleyes.gif
# 6491
Banderas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222647 Üzenet linkje2014-08-05 14:50:59  Válasz a #222641. hsz-ra Előzmény #222641

Mi középkorú pár vagyunk, mindíg szeptemberben utazunk.Akkor már táncos-diszkós helyek nincsenek,talán korábban. A központban a Potamaki hotel előterében szokott hetente kétszer hangulatos est lenni,oda bárki beülhet iszogatni,táncolni.
# 6492
Magdica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222656 Üzenet linkje2014-08-05 15:41:35 

Valaki be tudná linkelni a Moraitika-Korfu város közti buszmenetrendet? melyik buszok érintik Moraitikát?
Köszönöm

# 6493
Magdica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222657 Üzenet linkje2014-08-05 15:43:57  Válasz a #222656. hsz-ra Előzmény #222656

http://www.korfu-nyaralas.hu/?p=korfu-kozlekedes-zoldbusz ezek közül melyik megfelelő Moraitika Korfu távolságra?
# 6494
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222658 Üzenet linkje2014-08-05 15:48:52  Válasz a #222657. hsz-ra Előzmény #222657

Az első kettő biztos jó.... Kavos-Korfu város...
# 6495
Magdica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222659 Üzenet linkje2014-08-05 15:50:54  Válasz a #222657. hsz-ra Előzmény #222657

Gondolom Kavos jó és bármelyik másik jó lehet még?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 432 433 434 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu