Válasz e-mailt írtam neki, szerintem mindenképp tegyél Te is így!
A lényeg a gugli fordítóval is érthető lesz, de ha gondolod, írd meg privátban amit szeretnél, én meg lefordítom (szemtől szemben meg ott lesz a kézzel-lábbal segítség)
Látom felkorbácsoltam az idegeket itt (akaratomon kívül), azért remélem a másik két oldal nem volt ennyire rossz.
Agicka te küldtél nekik adatokat, jogosítványról, személyiről?
Szerintem ne küldj semmilyen jogsit/személyit, legalábbis tőlem nem kért a Michael még soha. Viszont intézd minél hamarabb, nehogy a végén ne maradjon autó
Nem küldtem semmit, ha kérte volna, akkor se Annyit kell tudnia, hogy mettől meddig kell, hol és mikor vennéd át / adnád le a kocsit. És erre ő majd mond egy árat, és még azt kéri, hogy igazold vissza.
Más: a Myrtos és Assos között van "csak" lezárva a főút, tovább Assosból simán el lehet jutni Fiskardoba?
És felettébb hálás lennék, ha valaki meg tudná mondani, hogy hol található az alábbi gyönyörűség:
Sziasztok, sajnos mi is úgy jártunk mint delfini 5 tag. Már minden létező kölcsönzősnek írtam Lassi környezetében, de sajnos mindenhol le vannak foglalva a kocsik. Ha van valakinek ötlete kérem segítsetek. Aug. 29 -én indulunk az Ibusszal Lassiba, ha valakinek megvan a helyi idegenvezető elérhetősége kérem küldje el nekem privátba. Köszönöm előre is !!