Vourvourou
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 496
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222684 Üzenet linkje2014-08-05 21:34:50  Válasz a #222635. hsz-ra

Ugye??!!icon_wink.gif)))
Gyors info, nem tudom, hogy kocsival vagytok e...mar ketszer ormos panagiasra mdntunk at furdeni, smaragzold a viz es nyugi van ott is.
Ezen kivul tettunk egy Sithonia kort, sajna pont amikor Titiek utolso esteje volt, de vegig gyonyoru obloket lattunk.
Ma voltunk Verginaban es Pellaban, nagyon tetszett.
Holnap reggel 8-ra megyunk a Narancspartra es egy mellette levo obolhoz, talan akkor meg nem lesznek ott sokan...
(En ma reggel ota nem erzem magam vmi jol, remelem csak napszuras...)

# 497
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222686 Üzenet linkje2014-08-05 21:37:24  Válasz a #222616. hsz-ra Előzmény #222616

Nagyszeru!icon_smile.gif
Titi szerintem jovore jovunk megint, mert egy het ide sem eleg!
Koszi, hogy felfedezhettuk ezt a helyet!icon_wink.gif

# 498
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222710 Üzenet linkje2014-08-06 09:08:07  Válasz a #222632. hsz-ra Előzmény #222632

Szia Gaby!
Mi is sokat gondolunk rátok, tegnap több élménybeszámolót is tartottunk, ahol emlegettünk benneteket. Nem csuklottatok?
Ma megkezdtem a dolgos hétköznapokat, túl vagyok a kollégák poénjain ("Kellett-e GPS az irodám megtalálásához?", "Egész jól beszélek magyarul"...)
További jó nyaralást!

# 499
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222712 Üzenet linkje2014-08-06 09:19:43  Válasz a #222684. hsz-ra Előzmény #222684

Ezek miatt a dolgok miatt jöttünk vissza hetedjére, és szeretnénk jövőre nyolcadjára is!
Kis gyerekeseknek, pihenésre, nyugalomra, csendre vágyóknak ideális. Még mindig van olyan partszakasz Vourvourouban is, a környékén meg pláne, ahol még nem, vagy már régóta nem jártunk.

A lényeg: szűk 50 hét, és mehetünk vissza!

# 500
Bogaby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222719 Üzenet linkje2014-08-06 10:47:19  Válasz a #222710. hsz-ra Előzmény #222710

Szia Titi,
csuklottunk, de eddig azt gondoltam, h háziak helyi szeszesitalaitól.
Meghívtak tegnap este halvacsorára, és megkóstolhattuk többek között a gyantabort – Retsina – aranysárga színű száraz fehérbor, mely tradicionális technológiával fenyőgyantából készül és a cipurot is, ami pedig egy görög törköly pálinka, ánizs ízesítéssel. Egész jó hangulat kerekedett a végére icon_biggrin.gif
Főztek ránk, eredeti home-made görög ételeket, pl. egy kagylós-rákos paradicsomos egytálételt, sima fokhagymás kagylót, 2 féle halat – ami hasonlított a naphalra, de nem az volt – és a kertből frissen szedett padlizsánból készült grillezett padlizsánkrémszerűt.

Mondták, h jól kinevettek magukban, amikor első este kértem ajánljanak éttermet, ahova elmehetnénk. Annyira kedvesek és lelkesek, h ma apró szardellát fognak sütni, holnapra pedig töltött kalamari, polip vmilyen módon és még vmi van beígérve, amiről fogalmam sincs micsoda.
Szóval mi ki se tesszük a lábunkat innen, és a víz is szó szerint egyre forróbb, igazán élvezzük az életet.

Milyen volt az út hazafelé, sokan voltak a határokon?
Lányoknak is puszi, G.

# 501
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222728 Üzenet linkje2014-08-06 12:56:44  Válasz a #222719. hsz-ra Előzmény #222719

A Retsina nem gyantából készül, hanem szőlőből, csak azzal ízesítik!

Nem csodálom, hogy nem akartok sehová menni, ilyen ellátás a szállodákban sincs! Meg is mutatják, hogy mit hogyan készítenek? Ha igen, akkor nyithatjátok itthon az éttermet!
Tényleg nagyon jó fejek lehetnek a házigazdáitok, sajnálom, hogy nem találkoztam velük. Bár lehet, hogy ez csak a Ti személyes varázsotoknak köszönhető!
Lassan fix, hogy jövőre oda megyünk, a csajok nagyon belelkesültek! Sikerült képeket készíteni a másik apartmanról?

Nagyon jó volt az út (már amennyire hazafelé jó lehet...), tűrhető volt a forgalom, a határoknál sem kellett sokat várni.

# 502
Hugorger
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222731 Üzenet linkje2014-08-06 13:31:49 

bogaby, melyik ez a super apartman?
idén nekünk sajnos kimarad ez a gyöngyszem, 8 hónapos gyerekkel nem akartunk ennyit utazni, de jövőre már nehéz lesz nem menni icon_smile.gif
mi az alexandrosban voltunk, és nagyon szerettük, de fogékonyak vagyunk az újra mindig:)
titire már én is kiváncsi lennék amúgy icon_smile.gif majd talán jövőre összehangoljuk az időpontokat:)

# 503
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222734 Üzenet linkje2014-08-06 15:12:26 

Eszméletlen a hely és a legnagyobb fícsör az, hogy komolyan veszik a sziesztát icon_biggrin.gif Na, meg persze az éjszakát is:csönd van és lehet aludni.
Az egész Sithoniatól el vagyok ájulva, ez a rengeteg öböl egymás után a gyönyörű vizeivel...
A mi háziainkra sem lehet panasz, nagyon aranyosak, egy srác és az anyukája, sokat beszélgetünk, invitáltak erre-arra, de mi inkább magunkban szeretnénk felfedezni, enni stb.
Már csak egy nap és menni kell haza, hát nagyon nem akarunk.Ma este még elmegyünk Sartiba, ha már itt vagyunk, holnap még felkeresünk valami öblöt, aztán péntek reggel indulás.
Aki teheti menjen el a verginai múzeumba, mert az valami fantasztikus, tátott szájjal álltam bent.Ja és persze a pellai is nagyon jó.Az ásatási területet csak esernyővel ajánlom megközelíteni vagy egy borúsabb napon.

# 504
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222761 Üzenet linkje2014-08-06 22:17:09  Válasz a #222731. hsz-ra Előzmény #222731

Szia Hugorger! Látom, hogy még csak benézegetsz ide!

Elöljáróban csak annyit, hogy ritka szép ember vagyok! És szerény!

Számításaim szerint 2015.07.15-27 között megyünk, természetesen Vourvourouba! Kicsit ellágyultam, és szóba jött Neos Marmaras is, mint lehetőség. Átruccantunk megnézni, de elvetettük. Aztán anya lázadozott, hogy menjünk más országba, de lebeszéltem róla. Ki hallott még ilyet, Görögország helyett Olasz-, vagy Horvátország!?!?

Nektek lehet hogy még most jobb lenne az Alexandros, pici gyereknek élmény a medence, főleg ha erősebben hullámzik a tenger. Az a rész viszont (a falu eleje), ahol mi és Bogabyék voltunk szerintem sokkal alkalmasabb pancsolásra mint a Karidi környéke. Ráadásul a parton/part közelben van, nem kell kocsival/babakocsival menni.
Jó is lenne, ha összejönne egy kis magyar csapat, a lányoknak az hiányzott a legjobban, hogy alig hallottak magyar szót. Gabiék hallgathatták őket két napig.

# 505
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222762 Üzenet linkje2014-08-06 22:33:25 

Hát kerem, jelenleg szakad az eso.
Remelem, hogy holnap meg szep ido lesz, mert a tulaj at akar vinni minket a szigetre^^
Voltunk Sartin, hat...az a kb. ket ora pont eleg volt...

# 506
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222787 Üzenet linkje2014-08-07 12:43:35  Válasz a #222762. hsz-ra Előzmény #222762

Pár éve kérdezte valaki itt, hogy mi a különbség Vourvourou és Sarti között. Szerintem ég és föld! Aki jól érzi magát itt, annak nem hiszem, hogy bejönne Sarti.
A nagyobbik lányom kérdezte most, hogy mikor fogunk Sartiban nyaralni. Mondtam neki, hogy majd akkor, ha a barátaival mennek, mert velem biztosan nem...
Remélem összejött a sziget túra, nekünk nagy élmény mindíg.

# 507
Hugorger
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222790 Üzenet linkje2014-08-07 12:59:49 

szoktam lenni és olvasgatni, csak a komment maradt ki mostanában. nomeg az idei vourvourou-i nyaralás sajnos icon_sad.gif. remélem jövőre ööszejön, addig meg nekem marad idénre Pag, és a sok boldog komment olvasgatása icon_smile.gif

és ebben hasonlítunk is, hiszen én is szép vagyok icon_smile.gif csak a feleségem és a gyerekem szebb icon_smile.gif (najó, ők tényleg:))

# 508
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222798 Üzenet linkje2014-08-07 15:49:10  Válasz a #222787. hsz-ra Előzmény #222787

Hat igen, ennyi!...En nem irok semmit, mert bar ez nem a Sartis topik, de hatha olvassa valaki es nem akarnam megbantani...
Nekem Neos se jott be annyira, tul nyuzsgo az is.Kozmopolita!Ezt mondta ra itt a tulaj.

Titi voltatok mar Parthenonasban?angelos ajanlotta, Kb. 35 km innen.Most ertunk vissza onnan, iszonyat aranyos hegyi falu, a kilatas pedig...nem tudom leirni!icon_smile.gif

Sajnos nem mentunk at, ejszaka hatalmas vihar volt es meg delben is felhos volt az eg, Neos fele esett is.Majd jovore!(Ha terhi leszek, azutan ;D)

# 509
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222812 Üzenet linkje2014-08-07 19:08:46  Válasz a #222798. hsz-ra Előzmény #222798

Sajnos nem voltunk még ott (sem). Szerintem Ti többet láttatok most, mint mi a hét nyaralás alatt. A gyerekeket alig lehet elcsábítani a saját partunktól. Én mennék sokkal többet, de ezek az évek elsősorban róluk szólnak!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és sajnálom, hogy az időjárás nem az ott megszokott arcát mutatta. Ahogy néztem Közép- és Dél-Európában mindenhol ez a helyzet.

# 510
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222813 Üzenet linkje2014-08-07 19:10:50 

FYI:talalkoztunk Gabival es anyukajaval, iszonyat cukik, jot beszelgettunk a parton^^
Jovore hungarian fergeteg party itt, Titi keszuljetek ti is:)

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 48 49 50   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu