Sziasztok !
Mi sajnos csak szeptember 12.-én megyünk. Ki volt már kint szeptember közepén Görögben, hogy milyen az idő kb?? Hol érdemes étkezni, vásárolni.
Köszi a válaszotokat: Kati
Ne mondd,hogy sajnos. Szeptembernek is meg van a szépsége. Több a gyümölcs és kevés a turista. Tök jó!! Sőt, még az október eleje is napos. Noó, azért ne várj 45-50 fokot ! Az árak, olyan mint itthon. Mi(barátaink is) a csirkés fiúknál szoktunk enni. Az apartmanotoktól nem messze, de hát tudjuk a városban nincsenek távolságok. A fiúknál ingyen wifi is van. de van koralival majdnem szemben a padon is. Kati, ha visszalapozol 1-et találsz összesítést. Ha valamit kihagytunk kérdezzél,szívesen válaszolunk. Természetesen biztosítás és útlevél(+fénymásolata)nélkül ne induljatok.
Az apartmant nem ismerem,de biztosan lesz aki elmeséli ill. addig is ha beírod a google-ba az apartman nevét +vélemény szót biztosan találsz róla infót.
Szia Katalin!
Mi pénteken aug.8-án megyünk Stavrosra tavaly is és tavaly előtt voltunk,az adott év második útjai voltak.Mi idén júniusban 1 hét Parga és 1 hét Lefkada után megyünk Stavrosra.Tény,hogy össze se lehet és nem is szabad összehasonlítani Stavrost az előbbi 2 hellyel.Én 1997-ben Stavroson kezdtem a Görög pályafutásomat,sokat nem változott a hely.Tény,hogy ahol bezárt üzlet,helyette más lett.Azt írták a fórumon,hogy a Dias-os görög estre nem érdemes a Rendina és Stavros Beach-es utasoknak lemenni,az erkélyről is lehet hallani,ahogy Jorgos a Dias Zeus iroda tulaja énekel,ő kint lakik Stavroson.eléggé a pénzre hajt,hiába ingyense a görög est,nézi az asztalokat,ki mit iszik,és többe kerül a pia...Mi mindig Apollonnal megyünk,minket nem visz át a busz Paraliára vagy Sartira,a pesti barátaink Diassal voltak júniusban,és elutaztatták még őket Paraliára az ottani utasokat lerakni.Bolti infókat frisseket írok majd,de Lizzyék most jönnek vissza.Gondolom nagy árváltozás nem történt.Gyrososban én a kislánnyal a sarki csirkés fiúkra esküszöm,ahogy kiléptek a szállásotokról egyenesen,majd a nagy élelmiszerboltnál Hlios a neve ott jobbra/balra a tenger/és a sarkon azért csirkés fiúk mert grillen forognak a csirkék.Ta Adelfia a neve.A másik kedvenc A Jannis taverna,főúton.Kisebb adag ,de finom.Nálatok az i.vezető lehet a Korallit ajánlja,ez lesz hozzátok legközelebb,régen én is oda jártam,de mióta a tulaj Jorgos a parton lévő Malibu bárt üzemelteti rosszabb minőségű lett,látszik is ,este kevesen vannak,mondjuk 8-10 éve dugig volt.Élelmiszerbolt 3 nagy van,illetve Vrasnára menet busszal is el lehet jutni a Lidl,és mellette a Masoutis .Most gyorsan ennyit.Szép napot!
#2227692014-08-07 06:19:16 Válasz a #222653. hsz-ra
Szia !
Köszönöm szépen a választ. Remélem nem csalódunk Stavros-ban és lesz ugyanolyan hangulat mint Paralián. Én bízom benne jó idő lesz nem is várok 40 fokos meleget kicsit barnuljak Bízom benne az apartmanban sem fogunk csalódni.
Katalin55! Lehet kártyás személyivel utazni Görögországba. Teljesen felesleges útlevelet csináltatni. Felesleges pénz kidobás lenne. Sürgősségivel meg főleg elég borsos!
Csak még legalább 6 hónapig legyen érvényes a személyi
Szeptemberben nekem már ott nem volt melegem!
Este már beöltöztem,még sálam is volt a parton annyira fáztam.Nappal folyamatos szél volt,de barnultunk szépen.A tenger szép és tiszta.
A sétálóutca nekünk sötét volt és ugye este nem volt már melegem sem.
A sütis/cukis mindent vitt viszont illetve a kilátás,fentről.Azt ne hagyjátok ki.
Gyönyörű a panoráma éjszaka,persze nappal is kell fnyképet készíteni onnan egy párat.
Nekünk nem tetszett Stavros,nyomasztó volt valami miatt!
#2233062014-08-14 18:19:23 Válasz a #222891. hsz-ra
Szia vivahellasz )))
Köszönöm sz infót, megpróbáltuk hátha sikerül Paralia vagy Sarti de sajnos nem volt
sehová már hely csak 2 szobás és azt ki kellett volna fizetnünk + ban. Marad Stavros jövőre ha Görögbe megyünk korábban foglalunk helyet. Sajnos így jött össze a szabadság minden esetre köszönöm a felvilágosytást.
További szép napot